Muyang faaprító, előaprító és bálabontó gépek

Muyang aprítógép gyár

A MUYANG Group Co, Ltd. vállalat Kínában és Ázsia számos országában piacvezető, valamint világviszonylatban is a legnagyobbak közé sorolható azon cégek körében, amelyek takarmány és biomassza pelletet gyártó gépeket állítanak elő. A tökéletes minőségű pellet előállításához nélkülözhetetlen a megfelelő minőségű apríték.

A Muyang vállalatnál több mint 35 éves tapasztalattal tervezik, fejlesztik, gyártják, valamint helyezik üzembe a mezőgazdasági bálabontó és előaprító, dob és kalapácsos faaprító berendezéseket. Az aprítók által készített alapanyag tökéletesen alkalmas pelletáló, illetve brikettáló gépekben történő felhasználásra.

A cég termékeit a világ számos országába exportálják, a Muyang referencia üzemmel rendelkezik Európában is. Gyártmányaira az innovatív megoldások, a megbízhatóság, illetve a kiváló ár-érték arány jellemző. A Muyang vállalat Európába kizárólag CE minősítéssel ellátott berendezéseket szállít. Villamos rendszerei ABB motorokkal, Siemens vezérléssel, Schneider elektromos szerelvényekkel, valamint SKF csapágyakkal szereltek.

A Muyang aprító berendezéseit a robosztus kialakítás és megbízhatóság jellemzi, amelyekből a már üzemelő technológiák bővítésére és átalakítására is széles teljesítmény kínálatot biztosítanak. Szolgáltatásuk lefedi a pelletálás teljes folyamatát, a fejlesztéstől a tervezésen és tesztelésen keresztül az új rendszerek egyedi kialakításáig, valamint az alkatrész és szervizszolgáltatásig.

 Letölthető Muyang katalógus download

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Érdeklődjön telefonon a +36 (20) 966 26 02 számon, vagy üzenjen az űrlap kitöltésével!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szóljon hozzá!

Mondandója másra is tartozik?

Írja meg nyilvános kérdését, véleményét. Kérjük, az alább található űrlapot töltse ki! Hozzászólása azonnal megjelenik oldalunkon. Fenntartjuk a jogot, hogy a sértő, trágár és obszcén megjegyzéseket töröljük rendszerünkből.

Görgessen lentebb, és tekintse meg, hogy mit mondanak mások az olvasott témával kapcsolatban.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • External Link: plus.google.com/115823352244709604931/posts

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja ki a jelölőt!

Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek

Ki olvas minket?

Oldalainkat 205 vendég és 0 tag böngészi