Muyang pellet gyártó gépek - pelletáló rendszerek

Biomassza és takarmány pellet készítő prések.

Muyang pelletáló gép - pelletáló rendszer

 

A MUYANG Group Co, Ltd. vállalat Kínában és Ázsia számos országában piacvezető, valamint világviszonylatban is a legnagyobbak közé sorolható azon cégek körében, amelyek takarmány és biomassza pelletet gyártó gépeket állítanak elő. Több mint 35 éves tapasztalattal tervezik, fejlesztik és gyártják, valamint helyezik üzembe a berendezéseket a pelletizáló szektorban, illetve a tüzelőanyag és a takarmány pelletizálásban. A Muyang pelletáló rendszereit a világ számos országába exportálja, referencia üzemmel rendelkezik Európában is.

Muyang pelletprésGyártmányaira az innovatív megoldások, a megbízhatóság, illetve a kiváló ár-érték arány jellemző. A Muyang vállalat Európába kizárólag CE minősítéssel ellátott berendezéseket szállít.  Villamos rendszerei ABB motorokkal, Siemens vezérléssel, Schneider elektromos szerelvényekkel, valamint SKF csapágyakkal szereltek.

Pellet préseit és egyéb berendezéseit a robosztus kialakítás és megbízhatóság jellemzi, amelyekből a már üzemelő technológiák bővítésére és átalakítására is széles teljesítmény kínálatot biztosítanak. Szolgáltatásuk lefedi a pelletálás teljes folyamatát, a fejlesztéstől a tervezésen és tesztelésen keresztül az új rendszerek egyedi kialakításáig, valamint az alkatrész és szervizszolgáltatásig.

A Muyang fejlesztési központjában a rendelkezésre álló technológiák segítségével minden alapanyagot és terméket lehet tesztelni, próba pelletálni. A kutatási és fejlesztési központ biztosítja a termékek folyamatos innovációját, és egyedi igényeknek megfelelő technológiai teljesítését is.

A Best Machinery Kft. forgalmazott termékeihez nem csak a beruházás és kivitelezés során, hanem azt követően is biztosítja a gyártómérnöki támogatást és alkatrészellátást, szerviz lehetőségét is.

 A megfelelő típus kiválasztásához ingyenes szakmérnöki támogatást biztosítunk. Keressen minket telefonon, vagy űrlapunk kitöltésével.

 

Töltse le a Muyang pelletgyártó rendszerek katalógusát download

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Érdeklődjön telefonon a +36 (20) 966 26 02 számon, vagy üzenjen az űrlap kitöltésével!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szóljon hozzá!

Mondandója másra is tartozik?

Írja meg nyilvános kérdését, véleményét. Kérjük, az alább található űrlapot töltse ki! Hozzászólása azonnal megjelenik oldalunkon. Fenntartjuk a jogot, hogy a sértő, trágár és obszcén megjegyzéseket töröljük rendszerünkből.

Görgessen lentebb, és tekintse meg, hogy mit mondanak mások az olvasott témával kapcsolatban.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • External Link: plus.google.com/115823352244709604931/posts

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja ki a jelölőt!

Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek

Ki olvas minket?

Oldalainkat 203 vendég és 0 tag böngészi