GROSS ipari darálógép

Egytengelyes műanyag aprítógépek, hulladékdarálók

Gross GAZ Hercules ipari darálógép

A német GROSS gyár több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a nagyteljesítményű, ipari aprítógépek gyártásának területén. A cégre a professzionalitás és a tökéletes német precizitás, valamint minőség jellemző. A GROSS vállalat aprító, daráló, (shredder) gépeinek üzemeltetési költsége kiemelkedően alacsony, a berendezések kevés karbantartást igényelnek, a kopó alkatrészek tovább bírják a használatot, mint a konkurencia termékei. Ennek köszönhetően a beruházás magasabb költsége idővel megtérül.

Anagy shredder cikk!
Tippek ipari aprítógép vásárlásához.

Gross négytengelyes shredder

A műanyagiparból visszamaradt szinte minden típusú hulladék (PET, PP, PVC, PC, mezőgazdasági fólia, ömlenyek, stb.) feldolgozására alkalmas gépek is megtalálhatók a GROSS termékpalettáján. Fenti hulladékokon kívül a berendezések alkalmasak gumihulladékok, kommunális hulladék, vegyes ipari hulladékok, autóalkatrészek aprítására is. Cégünk a GROSS cég termékpalettájáról többek között az egytengelyes telepített műanyagaprító berendezések forgalmazásával is foglalkozik. Ezek az ügyfél elvárásainak megfelelően, különböző méretben és kapacitással rendelhetőek meg.

Egytengelyes műanyagaprítók, hulladékdarálók

GROSS GAZ 62S – 82S – 102S / kis és közepes kapacitású berendezések minden típusú műanyag hulladék darálásához alkalmasak. Kapacitásuk 150-800 kg között lehet óránként. Garatméretek: 600x900 mm-től 1000x1200 mm-ig.

GROSS GAZ 132S - 152S - 182S - 202S / nagyméretű (pl.: lökhárítók, ömlenyek) műanyag hulladékok darálására alkalmas berendezések. Kapacitásuk 300-4000 kg között lehet óránként. Ipari használatra közepes-és nagyvállalatok számára ajánljuk. Garatméretek: 1300x1200 mm-től 2000x1500 mm-ig.

GROSS GAZ HERCULES széria / ipari aprítógépek minden típusú műanyagok, textil, egész szőnyegek, kommunális hulladékok, nagyméretű hulladékok darálására alkalmas berendezések. Kapacitásuk 800-12000 kg óránként. Garatméretek: 1500x1880 mm-től 2000x1880 mm-ig.

A GROSS által gyártott GAZ S szériás és Hercules szériás berendezések közötti különbség az, hogy a gépek rotor átmérője nagyobb, és így nehezebben feldolgozható anyagok darálása is alkalmas, ennek következtében az üzemeltetéskor magasabb kapacitás érhető el.

GROSS GZ 30 - 40 - 50 - 60 széria / négytengelyes shredderek 562x464 mm-től 990x700 mm garatméretig.

Kérjük, hogy a lentebb található űrlap segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot. Mérnökeink támogatást nyújtanak a megfelelő ipari aprítógép kiválasztásában.

Amennyiben papírt, fát vagy mezőgazdasági anyagot szeretne aprítani, úgy a biomassza hasznosítás szekcíóban található, kisebb teljesítményű, egytengelyes GROSS aprítók termékoldalára térjen át: GROSS egytengelyes fa és papíraprító berendezések

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Érdeklődjön telefonon a +36 (20) 966 26 02 számon, vagy üzenjen az űrlap kitöltésével!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szóljon hozzá!

Mondandója másra is tartozik?

Írja meg nyilvános kérdését, véleményét. Kérjük, az alább található űrlapot töltse ki! Hozzászólása azonnal megjelenik oldalunkon. Fenntartjuk a jogot, hogy a sértő, trágár és obszcén megjegyzéseket töröljük rendszerünkből.

Görgessen lentebb, és tekintse meg, hogy mit mondanak mások az olvasott témával kapcsolatban.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • External Link: plus.google.com/115823352244709604931/posts

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja ki a jelölőt!

Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek

Ki olvas minket?

Oldalainkat 349 vendég és 0 tag böngészi