McCloskey törők és osztályozók a Baumán

Közeleg a Bauma kiállítás megnyitójának a napja. A McCloskey International csapata már gőzerővel készül a partnerek és érdeklődők fogadására. A szabadtéri kiállítási terület F7 N722/4 standján hat gépet állít ki ír partnerünk.

McCloskey törők osztályozók

A rendezvényen a látogatók megtekinthetik a C38-as kúpos törőt, a 42 tonnás I44R röpítő törőt, a J44-es, 40 tonnás pofás törőt, a Magyarországon is közkedvelt R105-ös nehézosztályozót, a 18 tonnás S80-as mobil osztályozót, valamint egy lánctalpas-önjáró szállító szalagot. A Bauma kiállításon bemutatásra kerül a McCloskey törőgépekhez és osztályozókhoz csatlakoztatható Bogie-kerék rendszere, mely lehetővé teszi a gépek tréler nélkül történő szállítását.

A belső kiállítás B2 #125-ös szektorában egy 110m2-es terület került kialakításra, ahol a McCloskey képviselői várják az ír gyártó termékei és szolgáltatásai tekintetében további információra vágyó ügyfeleket.

Az európai Bauma kiállítás április 15-21. között, Münchenben kerül megrendezésre. Az építőgépek világának legnagyobb eseményén a látogatók megismerkedhetnek a gyártók technológiai újdonságaival. Az esemény remek alkalmat teremt az üzleti kapcsolatok ápolására és új projektek felkutatására.

A Best Machinery partnerei számára ingyenes bejutási lehetőséget kínáló belépővel, valamint a McCloskey International standján elkölthető Barbecue ebéddel kedveskedik. A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön központi telefonszámunkon vagy email címünkön. Látogassa meg Ön is a szakma legnagyobb idei rendezvényét!

A cikket írta: Blaskó Gergely (A szerzőről)

Szóljon hozzá!

Mondandója másra is tartozik?

Írja meg nyilvános kérdését, véleményét. Kérjük, az alább található űrlapot töltse ki! Hozzászólása azonnal megjelenik oldalunkon. Fenntartjuk a jogot, hogy a sértő, trágár és obszcén megjegyzéseket töröljük rendszerünkből.

Görgessen lentebb, és tekintse meg, hogy mit mondanak mások az olvasott témával kapcsolatban.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • External Link: plus.google.com/115823352244709604931/posts

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

Név:*
Email cím:*

 

Adatvédelmi irányelvek

Ki olvas minket?

Oldalainkat 199 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 

x