Munka-Gépítélet | Közösségi munkagép-értékelés

Munka, Gép, Ítélet! Az ország legnagyobb földmunkagépes Facebook közösségének gépértékelő írásai. A Best Machinery a LiuGong munkagépek hazai képviseleteként vált ismertté, ennek ellenére lehetőséget teremt ahhoz, hogy más márkákról is leírják tapasztalataikat a közösség tagjai.

Írja meg ítéletét még ma, majd küldje el levélben az  email címre. Közzétesszük! Munka, gép, ítélet, induljon a Munka-Gépítélet!

Keressen az ítéletek között vagy görgessen, és olvassa el mindet!

Tetszik a kezdeményezés? Nyomjon egy lájkot!

Szakmai témáink érdeklik? Best Machinery - szakmai blog

Szórakoztató cikkeinket olvasná? Best Machinery - szórakoztató blog 

Az ügyes mindenes

Szegény öreg Zettelmayer rakodógépünk helyére gondoltunk egy frissebb masinát. A vénséggel sok lett volna a munka, mire felújítjuk. Sok gépet nézegettünk, amelyek elsőre számításba jöhettek, de sok próba után rájöttünk, hogy nekünk Caterpillar kell. Sok keresgélés után meg is találtuk a megfelelőt. Hollandiából származik a kicsike, Caterpillar 906, 2002-es évjárat, 5800 üzemórát mutat a számláló, szerintem valós lehet, nincs leharcolva belülről, nincs szétkopva.

Caterpillar 906 homlokrakodó gép 1

A török „csoda”

Akik dolgoztak már JCB 3CX-szel, vagy kicsit ismerik a gépek világát, azoknak ismerős lehet a Mastas eme példánya. A hasonlóság nem véletlen, török licensz alapján építik eme gépeket a JCB megcsúfolására! Gondolom ezek után érzi mindenki, hogy nem kifejezetten pozitív élménybeszámoló készülődik! Előre le kell szögeznem, hogy az ítéletben szereplő képeket az internetről töltöttem le, ugyanis a gépről készült saját képeket már réges-régen kukáztam.

MST 542 kotró rakodógép

Az ázott ürge

Üdvözlet minden sorstársnak! Úgy döntöttem, magam is megpróbálkozom egy gépítélet leírásával. Az alany szeretett Caterpillar láncos forgókotróm. Íme az ítélet:

Caterpillar 322 lánctalpas kotrógép

Erőgép, de szeretem!

Igaz hogy jelen írás egy John Deere traktorról szól, ami nem földmunkagép, így nem illik a Best és a közösség profiljához, de remélem, nem rekesztetek ki, hiszen jelenleg én ezzel a szerkezettel dolgozom.

John Deere traktor 2

Pöttöm Barát

Sziasztok! Szeretném nektek megmutatni az én kis munkagépemet. Ő (igen, Ő) egy 2010-es JBC 8015-ös mini markoló, hivatalos anyakönyvi nevén minikotró. Nagyon jó kis gépezet: gumitalpas, rendszeresen karbantartva. Én magam végzem el az „ápolási” feladatokat.

JCB 8015 kis markoló

9 éve társam

Igaz, már több mint 10.000 üzemóra van benne, de még mindig egy üzembiztos gépnek mondható. Ennek ellenére nem tagadom, hogy kisebb meghibásodások már fordultak elő, de még komoly főelemhez nem kellet hozzányúlni.

Caterpillar gépem

Az angol úr

Tavaly decemberben kaptam meg ezt a gépet. Tulajdonképpen ezen tanultam meg gépet kezelni. A JCB előtt nem sokat dolgoztam mással. A fülkében nincs sok hely, de egy táska és egy kabát elfér benne. Az ülése légrugós, ami nagyon kényelmes. A kormány szöge és magassága is állítható.

JCB teleszkópgémes rakodó 2

Szerelem első látásra

Egy szép nyári napon értesített a főnököm, hogy bérel egy láncos midikotrót, amire engem gondolt kezelőnek. Mondanom sem kell, hogy nem ellenkeztem, főleg, mikor megtudtam, hogy miről van szó. 2007-es évjárat, 3400 üzemóra, és a lényeg, a felirat: Caterpillar! Akkor kezdjük.

CAT 308 midikotró lánctalpas

A német luxus vagyontárgy

2013 decemberében érkezett a cégünkhöz ez az aprítógép teljesen új állapotban. Én tavaly áprilisban kezdtem el vele dolgozni. A motorját a Mercedes gyártotta. A hathengeres, 235 lóerős motor a vékonyabb gallyakhoz és a szőlóvenyigéhez bőven elég, de ha egyszerre több vastag fadarabot kap el az aprítóhenger, az egyből megfoja a motort. Ami bekerül a garatba, az csak darabokban jön ki, még ha vasról van szó, akkor is.

Doppstadt ak 235 mobil aprítógép

Egy fanatikus gépértékelése

Személy szerint JCB párti vagyok, jelenleg is Contractor 3CX típusú, 2012-es évjáratú géppel dolgozom. Tapasztalataim alapján (mivel többféle modellt is kipróbálhattam) kijelenthetem, hogy sokoldalú, megbízható, kis helyen is megoldható vele a munkavégzés. A főnököm is elégedett, mert nem kell sok pénzt kiadnia, hogy az előírt, vállalt feladatokat egy korszerű, praktikus géppel el tudja végeztetni.

JCB 3CX Super kotró rakodógép

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • External Link: plus.google.com/115823352244709604931/posts

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

Név:*
Email cím:*

 

Adatvédelmi irányelvek

Karrier - nyitott pozíciók

Ki olvas minket?

Oldalainkat 68 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 

x