Szórakoztató hírek a munkagépek világából

Egy kis könnyedség és kikapcsolódás mindenkinek jár. Lapozza át szórakoztató írásainkat Ön is, és mosolyogjon velünk!

Szakmai témáink érdeklik? Best Machinery - szakmai blog

Munka-Gépítélet -  Közösségi gépértékelés 

Vidámpark? Ugyan... Diggerland a gyerekek álma! - VIDEÓ

Egy körúti kocsmában, sörhabban elmerülve a Best Machinery csapat kitalálta az ideális vidámpark koncepcióját. Élménypark gyereknek - kotrókkal, dömperekkel, rakodógépekkel, dózerekkel. Aztén hazaérve leesett az állunk...

Diggerland - a munkagépes élménypark

Európa felszínének közel 10%-át már beton fedi!

Érdekes kutatásra bukkantunk minap. Szinte hihetetlen, de kontinensünkön arányában már több a beton, mint a vízfelület. Földünkön megdöbbentő ütemben gyarapítjuk az ember által épített, mesterséges területek méretét. Cikkünkben az Európai Statisztikai Hivatal adatait jártuk körül.

Beton város

A hulladékfeldolgozás alternatív módszerei

Tőlünk nem megszokott módon a következő cikkünkben az "írás", a szöveges tartalom háttérbe szorul, mert egy képgalériát állítottunk össze blogunk követői számára. Képgalériát, mely különböző hulladékokat mutat be. Hulladékot??? "Miért lennék én kíváncsi a szemétre" - gondolhatja e sorok olvasója. Görgessen tovább, és nézze meg a hulladékfeldolgozás művészi értékkel bíró formáját!

tengerparti szemét-hulladék 1

Tehetségkutató + LiuGong 856H homlokrakodó

Bizonyára felmerül a kedves olvasóban a kérdés: vajon hogy fér el egymás mellett e két szó: tehetségkutató és LiuGong? A válasz egyszerű: A CCTV azaz Kína legnagyobb TV csatornájának tehetségkutató műsorában járt egy LiuGong munkagéppel dolgozó gépkezelő...

LiuGong 856H homlokrakodó gép a CCTV ben

Világvárosok! Éghajlatváltozásra felkészülni!

Lebegő megapoliszok, szmogfogó épületek, high-tech fák jelenthetik a választ az éghajlatváltozásra.

Rotterdam, lebegő pavilon

Best Machinery Facebook - pólós nyereményjáték

Mint bizonyára azt már minden kedves látogatónk tudja, a jövőben 3+1 éves garanciával kínáljuk a LiuGong munkagépeket. A projekt kapcsán elkészültek új pólóink látványtervei. Ennek apropójából ismételten nyereményjátékot hirdettünk Facebook oldalunkon. A szabályok igen egyszerűek. Kommentben kell jelentkeznie annak, aki szeretné megnyerni a készülő pólók valamelyikét. Összesen 3 darabot ajánlunk fel e "nemes" célra. UPDATE! Nyertesek a bejegyzésben!

polo latvanyterv small Best Machinery LiuGong póló - látványterv 2

Biogáz előállítása ételhulladékból

Meglepő és egyben izgalmas módját választották a biogáz előállításának Ausztráliában. A gázgyártás „megszokott” alapanyagai széles terjedelemben változhatnak. Trágya, szennyvíziszap, ocsú, növényi hulladékok, napraforgó pogácsa, törköly. A felsorolást oldalakon keresztül lehetne folytatni. Ezen anyagok közös jellemzője, hogy könnyen bomlanak. Ezt a tulajdonságot szem előtt tartva jutottak arra az elhatározásra az ausztrálok, hogy a begyűjtött ételhulladékot dolgozzák fel.

ételhulladékból biogáz

Rozsdásodó japán dózerek Kínában

A H szériás LiuGong homlokrakodók szülőatyja, Gary Major, a híres munkagép-dizájner nemrégiben Kínában járt, és megosztotta velünk fotóit ezekről az öreg vasakról.

Komatsu dózer Kínában 1

Minikotró segítségével bontottak kéményt Csehországban

A magyar szem számára szokatlan hadművelet minden egyes mozzanatát dokumentálta a munkagépekkel foglalkozó cseh bagry.cz portál. Mindez nem jelenti azt, hogy hasonlót Magyarországon nem láthatunk, láthattunk. Korábban Facebook oldalunkon közöltük azt a képet, melyen egy Sopron külvárosában álló kéményt bontottak a fellógatott, bontókalapáccsal felszerelt kotrógéppel. Akkor a fővállalkozó ellen munkaügyi eljárás indult - hazánkban a felügyelet nem ad ki engedélyt hasonlatos munkavégzésre.

minikotró kéményt bont - 1

Balul elsült Ice Bucket Challenge - támad a kotrógép

Ryan Plederer gépkezelő szakmájához illően szerette volna teljesíteni a híres jeges vizes kihívást, az Ice Bucket Challange által támasztott követelményeket. Ryan egy laikus barátját kérte meg arra, hogy kezelje kotrógépét, és öntse le a főszereplőt a kanálba töltött vízzel. Figyelem! Megrázó felvétel következik!

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • External Link: plus.google.com/115823352244709604931/posts

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

Név:*
Email cím:*

 

Adatvédelmi irányelvek

Karrier - nyitott pozíciók

Ki olvas minket?

Oldalainkat 161 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 

x