Eschlböck Biber mobil faaprító gépek

Eschlböck erdészeti aprítógépek: a faaprítás királyai!

Eschlböck Biber 82 aprítógép - mobil faaprító

A Best Machinery Kft. termékpalettáján az Eschlböck vállalat nagyobb méretű, dobos rendszerű faaprítói és erdészeti aprítógépei találhatóak meg. A céget 1956-ban alapították, azóta is az Eschlböck család tulajdonában áll. Kezdetben mezőgazdasági darálók gyártására szakosodtak, az első aprítógép 1978-ban készült el. Azóta a Biber termékek további tagokkal bővültek, mára a termékkínálatban a Biber 92-es nagygépig több mint 15 géptípus várja a bevetést.

Hagyományosan családi vállalkozásként az Eschlböck gyárban kiemelt fontosságúnak tartják a minőséget és a megbízhatóságot. Mindezt figyelembe véve végzik a faaprítók fejlesztését. A legújabb, kifinomult technológiák és alkatrészek alkalmazása garantálja a berendezések folyamatos teljesítménynövekedése mellett is a hosszú élettartamot és a magas használtgép értéket.

A cég piacvezető Ausztriában és Németországban. Az Eschlböck cég Biber márkanév alatt futó, több mint 20 géptípusával a legnagyobb erdészeti daráló kínálattal rendelkezik az európai piacon. Az Eschlböck faaprítói tökéletes választást jelentenek mindazoknak, akik a minőségi faapríték előállítását célozzák meg.

Kínálatunkban az Eschlböck faaprítói 32 cm faátmérőtől 75 cm faátmérőig nyújtanak megoldást a faanyagok aprítására.


Kisebb átmérőjű fát vagy ágat aprítana? Kérje mérnökeink segítségét telefonon vagy űrlapunk kitöltésével. Segítünk a megfelelő technológia kiválasztásában. Kattintson!

Kattintson a típusszámra, és olvasson az adott szériáról!
Eschlböck széria   Maximális aprítható faátmérő
Biber 6   32 cm
Biber 7   35 cm
Biber 78   45 cm / 60 cm - etetőnyílás: 84 cm
Biber 83   45 cm / 60 cm - etetőnyílás: 98 cm
Biber 84   45 cm / 60 cm - etetőnyílás: 120 cm
Biber 85-92   60 cm / 75 cm - etetőnyílás: 122 cm

A nagyobb méretű Eschlböck aprító berendezések etetéséhez az általunk forgalmazott Kronos erdészeti darukat ajánljuk.

 

Biber 6-os széria

Biber 6 aprítógépA 2014-ben piacra dobott Biber 6-os faaprító széria jelen pillanatban a gyártó legkisebb dobos kialakítású berendezéseit foglalja magában. A gépek kizárólag TLT (kardán) meghajtással rendelhetőek, erőforrás igényük mindössze 80-100 Le. A kompakt kialakítás mellé rendkívüli teljesítmény párosul. A garat kialakításának köszönhetően a rönkök mellett szélesebb deszkákat is képes befogadni a faaprító. Maximális faátmérő: 32 cm, maximális anyagszélesség: 49 cm. A Biber 6-os széria 2, 3, 4, illetve 5 cm-es aprítékhosszt eredményező rostával rendelhető. A mindössze 2,2 tonnás össztömegű aprítógép utánfutóként könnyedén vontatható, 10, illetve 25 km/h maximális sebességre képes alvázzal vásárolható meg.


 

  Biber 7-es széria

Biber 7plus - nagy kapacitású faaprító gép

A termékpalettán a Biber 6-ost követő, cserélhető rostás dobos faaprító berendezések, melyek maximum 35 cm átmérőjű ágak, gallyak és farönkök aprítására, darálására alkalmasak. Az apríték méretét is a rosta határozza meg, mely lehet 2, 3, illetve 4 cm. Kizárólag kardánhajtással rendelhető a két különböző típus. A Biber 7 erőgéppel vontatható az erdőterületre. A berendezés etetése a traktorról történik. A Biber 7 Plus típus saját daruval rendelkezik, így könnyítve meg a munkavégzést. A láncos behúzó szalag akár egész farönkök aprítását is lehetővé teszi.

Biber 7-es daráló széria letölthető katalógusa


 

Biber 78-as  erdészeti széria

Biber 70 zk - nagyteljesítményű aprító

Dupla behúzó hengerrel és láncos behordó szalaggal rendelkező, nagyteljesítményű erdészeti munkavégzésre alkalmas berendezés vágástéri hulladékok, farönkök és bokros anyagok, de akár széldeszkák aprítására. A dobos aprítórendszer 6 vagy 12 kést tartalmaz. Az aprítandó anyag maximális átmérője keményfa esetében maximum 45 cm, míg puhafa esetében maximum 60 cm lehet. (Etetőnyílás szélessége: 84 cm). A kardánhajtású berendezés meghajtása minimum 147 lóerős erőgépet igényel. A különböző kialakítású (saját alvázas vontatható, teherautó alvázra szerelt önjáró) gépek alacsony súlya lehetővé teszi, hogy a faaprítókat könnyedén ki lehessen vinni a munkaterületre. A Biber 78-as berendezések forgóvázas kivitele miatt mindkét oldalról be lehet adagolni a feldolgozandó anyagokat.

 

Eschlböck Biber 78-as széria letölthető katalógusa


 

Biber 83-as sorozat

Biber 80 zk - nagyteljesítményű rönkaprító gép

A Biber 83-as daráló berendezések a piacon a legnagyobb teljesítményű nagyaprítók közé tartoznak. Minden típusú fa feldolgozására alkalmasak, egészen 45 cm-es átmérőig keményfa, míg 60 cm-es átmérőig puhafa esetében. (Etetőnyílás szélessége: 98 cm.) A berendezéssel akár 50 tonna óránkénti kapacitás is elérhető. A láncos behúzó szalag hossza elérheti a 3,1 métert. Az aprítókések száma: 8 vagy 16 db. Az 5,2 méteres maximális kihordási magasság lehetővé teszi még a legmagasabb szerelvényekbe történő kifúvást is

A Biber 83-as szériájú faaprítók üzemeltetése gazdaságos, karbantartásuk felhasználóbarát, az alkatrészek cseréje egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Kialakításuk az egyedi igényeknek is megfelel. A Biber 83-as szériából létezik saját motoros és kardánhajtásos kivitel is. Az erdőterületre főként az önjáró, teherautó alvázra szerelt kivitelt ajánljuk, de megoldott a saját, kéttengelyes alvázzal történő, vontatható kialakítás is. A széria daráló berendezéseinek nagy előnye, hogy rönkhasító szerelhető fel a faaprítók oldalára, mellyel megoldható az akár 130 cm átmérőjű rönkök aprítási is. Helyettesíti a nehéz, komplikáltan manőverező, drága célgépeket.

 

Eschlböck Biber 83-as aprítógépek letölthető katalógusa 


 

Biber 84-es sorozat

Biber 82 aprítógép

A Biber 83-as típus megnövelt kapacitásra képes változata. Az etetőnyílás magassága nem változott, de szélessége 120 cm-re nőtt, és természetesen a dob is szélesebb, átmérője nagyobb. Finom és durva apríték egyaránt készíthető ezzel az aprítógéppel is. A 3, illetve 4 tengelyes, teherautó alvázra szerelt kialakítású Biber 84-es gép könnyedén eljut az aprítási területre. A gépkezelő akár a teherautó kabinjából, akár az alváz végére szerelt, hidraulikusan emelhető fülkéből üzemeltetheti a darut. Az aprítókések száma a speciális aprító dobon lehet 10, illetve 20 darab, mindez a vevő igényei szerint. Az apríték kifújása történhet közvetlenül magasított pótkocsikra, nyerges vontatókra, de akár depóra is, mivel a kifújó magassága 2,6 és 5,2 méter között hidraulikusan állítható. A rönkhasító használata ennél a szériánál is megoldott. Mind a kardános, mind pedig a sajátmotoros kivitelek kiegészíthetőek a berendezéssel.

 

Eschlböck Biber 84-es faaprítók letölthető katalógusa


 

Biber 85-92 közötti erdészeti daráló sorozatok

Termékeink között elérhetőek továbbá a Biber 85-92 közötti faaprító sorozatok is, melyeket különböző kiépítésben - hasonlóan a Biber 84 típushoz - és számos kiegészítő felszereléssel tudjuk partnereink számára biztosítani. Ezek teljesítménye meghaladja a Biber 84-es faaprító feldolgozó kapacitását, valamint feldolgozható rönk méretében 75 centiméterig fogadnak be szálas anyagot (122x75 cm etető nyílás). 


 

A Biber rönkaprító letölthető katalógusa

 

Kérjük, hogy a lap alján található űrlap kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot. Mérnökeink segítenek az Ön igényeihez illő Eschlböck Biber kiválasztásában.

Erdészeti berendezést keres? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Érdeklődjön telefonon a +36 (20) 966 26 02 számon, vagy üzenjen az űrlap kitöltésével!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


* Név: 
* Email cím: 
* Telefonszám: 
Cégnév: 
* Település: 
* Megkeresésének tárgya: 
    

Fényképek az Eschlböck Biber gépekről

Eschlböck Biber faaprítók munka közben


Eschlböck Biber 7 - osztrák faaprító gép - Aprító, daráló technológia

AKTÍV videó
megnézve
13763 alkalommal

Eschlböck Biber 82 fadaráló, aprítógép munka közben

Következő videó:
kattintson a képre,
megnézve
2326 alkalommal

Eschlböck Biber 92 faaprító, daráló gép munka közben

Következő videó:
kattintson a képre,
megnézve
9166 alkalommalSzóljon hozzá!

Mondandója másra is tartozik?

Írja meg nyilvános kérdését, véleményét. Kérjük, az alább található űrlapot töltse ki! Hozzászólása azonnal megjelenik oldalunkon. Fenntartjuk a jogot, hogy a sértő, trágár és obszcén megjegyzéseket töröljük rendszerünkből.

Görgessen lentebb, és tekintse meg, hogy mit mondanak mások az olvasott témával kapcsolatban.

Hozzászólások  

#3 Best Machinery Kft. 2015-04-15 17:03
Tisztelt Zavaczki Úr,

Kollégámnak továbbítottam email címét, keresni fogja Önt a faaprító gépek árával kapcsolatban.

Tisztelt Szabó Úr,

Tudtommal Önnel Kósa Tamás kollégám már fel is vette a kapcsolatot.

Üdvözlettel:
Blaskó Gergely
Best Machinery Kft.
Idézet
#2 Zavaczki Bela 2015-04-15 04:06
Kerem rjanak arakat,uogy erdemes-e szoba allni kossz.
Idézet
#1 szabó imre 2015-04-13 10:46
Kérem sziveskedjenek közölni, hogy Győr környékén kinek értékesítettek nagy teljesményű ágapritógépet, aki azzal bérmunkát is vállal.
Idézet

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • External Link: plus.google.com/115823352244709604931/posts

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

Név:*
Email cím:*

 

Adatvédelmi irányelvek

Karrier - nyitott pozíciók

Ki olvas minket?

Oldalainkat 53 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 

x