Előtörtek az emlékek...

Ezt a DT-75 típust a fiam fotózta a hajdúböszörményi volt „Béke Mgtsz” sertéstelepének udvarán, ahol ő villanyt szerelt. Mivel tudta, hogy a dózer szerelmese vagyok így elküldte a képet, igaz D-6-ossal ő is dolgozott...

DT-75 dózer 

Bizony, fel is törtek bennem a régi szép emlékek a 75-ös kapcsán, mikor tizenévesen apám kivitt magával egy iszonyatosan nagy földterületre, ahol három DT-75-ös szántott három műszakban.

Beültetett, én meg ki sem szálltam egész nap. Telt az idő, a szerelem maradt. 1988-ban levizsgáztam nehézgépből, természetesen dózeresként. Akkora már a DT-k többsége eltűnt, nekem már T-100M volt.

Azért örülök, hogy maradt még néhány jóérzésű ember, aki ezt a 75-ös dózert (ami amúgy nem túl erős, igen zajos, a környezetében minden remeg ha jár) egy MÉH-vállalat felszámolásánál nem hagyta, hogy beolvasszák. Megvásárolta, és most már komótosan a siló tetején jön-megy fáradhatatlanul!

Erdős Sándor - Sasa

Olvasson több ítéletet! Vissza a Munka-Gépítélet kezdőlapjára

Annak ellenére hogy a Best Machinery LiuGong márkakereskedőként vált ismertté, és oldalunkon a legtöbbször LiuGonggal kapcsolatos cikkeket lehet olvasni, a Munka-Gépítélet azért jött létre, hogy a 10.000-nél is több Facebookos barátunk számára olyan felületet biztosítsunk, ahol ők is közhírré tehetik egy-egy munkagéppel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. A Munka-Gépítélet írásai nem tükrözik a Best Machinery véleményét. A szerzők által küldött anyagok tartalmát nem változtatjuk meg, kizárólag a súlyos helyesírási hibákat javítjuk ki. Ön is írna kedvenc vagy kevéssé szeretett munkagépéről? Küldje el nekünk az anyagot az  email címre, és mi megjelentetjük* azt. Ossza meg tapasztalatait a munkagépes szakma 10.000-es krémjével.
*A jogviták elkerülése végett fenntartjuk annak lehetőségét, hogy a fiktívnek vélt leírások megjelenését korlátozzuk.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 435 vendég és 0 tag böngészi