Munka-Gépítélet | Közösségi munkagép-értékelés

Munka, Gép, Ítélet! Az ország legnagyobb földmunkagépes Facebook közösségének gépértékelő írásai. A Best Machinery a LiuGong munkagépek hazai képviseleteként vált ismertté, ennek ellenére lehetőséget teremt ahhoz, hogy más márkákról is leírják tapasztalataikat a közösség tagjai.

Írja meg ítéletét még ma, majd küldje el levélben az  email címre. Közzétesszük! Munka, gép, ítélet, induljon a Munka-Gépítélet!

Keressen az ítéletek között vagy görgessen, és olvassa el mindet!

Tetszik a kezdeményezés? Nyomjon egy lájkot!

Szakmai témáink érdeklik? Best Machinery - szakmai blog

Szórakoztató cikkeinket olvasná? Best Machinery - szórakoztató blog 

A vasevő

Sziasztok!Cégünk fapellet gyártásával foglalkozik. Alapanyag szortimentünk bővülése miatt szükségünk volt egy olyan gépre, amellyel deszkát és vágási hulladékot tudunk darálni. Több géptípus megtekintése és próbaüzeme után döntöttünk a Best által forgalmazott Zerma Zws 1700 Plus típusú gép mellet.

Zerma ipari shredder apritógép

Akárcsak egy játékterem

Bevallom még nem vagyok gépkezelő, de volt szerencsém sok gép kipróbálásában, és pár üzemórát dolgoztam is velük.

Caterpillar 432D árokásó rakodógép

Az angol "csoda"

Az én ítéletem egy angol "csodáról", a FERMEC 860 kódnéven futó kortó-rakodóról szól.

Fermec 860 angol kotró rakodó

Az ügyes mindenes

Szegény öreg Zettelmayer rakodógépünk helyére gondoltunk egy frissebb masinát. A vénséggel sok lett volna a munka, mire felújítjuk. Sok gépet nézegettünk, amelyek elsőre számításba jöhettek, de sok próba után rájöttünk, hogy nekünk Caterpillar kell. Sok keresgélés után meg is találtuk a megfelelőt. Hollandiából származik a kicsike, Caterpillar 906, 2002-es évjárat, 5800 üzemórát mutat a számláló, szerintem valós lehet, nincs leharcolva belülről, nincs szétkopva.

Caterpillar 906 homlokrakodó gép 1

A török „csoda”

Akik dolgoztak már JCB 3CX-szel, vagy kicsit ismerik a gépek világát, azoknak ismerős lehet a Mastas eme példánya. A hasonlóság nem véletlen, török licensz alapján építik eme gépeket a JCB megcsúfolására! Gondolom ezek után érzi mindenki, hogy nem kifejezetten pozitív élménybeszámoló készülődik! Előre le kell szögeznem, hogy az ítéletben szereplő képeket az internetről töltöttem le, ugyanis a gépről készült saját képeket már réges-régen kukáztam.

MST 542 kotró rakodógép

Az ázott ürge

Üdvözlet minden sorstársnak! Úgy döntöttem, magam is megpróbálkozom egy gépítélet leírásával. Az alany szeretett Caterpillar láncos forgókotróm. Íme az ítélet:

Caterpillar 322 lánctalpas kotrógép

Erőgép, de szeretem!

Igaz hogy jelen írás egy John Deere traktorról szól, ami nem földmunkagép, így nem illik a Best és a közösség profiljához, de remélem, nem rekesztetek ki, hiszen jelenleg én ezzel a szerkezettel dolgozom.

John Deere traktor 2

Pöttöm Barát

Sziasztok! Szeretném nektek megmutatni az én kis munkagépemet. Ő (igen, Ő) egy 2010-es JBC 8015-ös mini markoló, hivatalos anyakönyvi nevén minikotró. Nagyon jó kis gépezet: gumitalpas, rendszeresen karbantartva. Én magam végzem el az „ápolási” feladatokat.

JCB 8015 kis markoló

9 éve társam

Igaz, már több mint 10.000 üzemóra van benne, de még mindig egy üzembiztos gépnek mondható. Ennek ellenére nem tagadom, hogy kisebb meghibásodások már fordultak elő, de még komoly főelemhez nem kellet hozzányúlni.

Caterpillar gépem

Az angol úr

Tavaly decemberben kaptam meg ezt a gépet. Tulajdonképpen ezen tanultam meg gépet kezelni. A JCB előtt nem sokat dolgoztam mással. A fülkében nincs sok hely, de egy táska és egy kabát elfér benne. Az ülése légrugós, ami nagyon kényelmes. A kormány szöge és magassága is állítható.

JCB teleszkópgémes rakodó 2

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 400 vendég és 0 tag böngészi