Törő és osztályozó gépek

Parker nagykapacitású mobil törőgépek és osztályozók,
Komplet kompakt kivitelű berendezések

A Best Machinery Kft. 2006 óta foglalkozik kiváló minőségű és kiemelkedő ár-érték arányú törő és osztályozó berendezések forgalmazásával. A törőgépek, valamint osztályozó berendezések piacán előkelő helyet elfoglaló angol Parker Plant vállalatot, illetve az olasz Komplet márkát tudhatjuk partnereink között.

A Parker Plant 1911 óta van jelen a beton- és aszfaltgyártó berendezések piacán, de az osztályozó- és törőgépek tekintetében is több évtizedes múltra tekinthet vissza. Joggal nevezhetjük a multinacionális vállalatot a törés-osztályozás szakértőjének. Osztályozó és törő berendezései a széles termékpalettának köszönhetően bármilyen feldolgozási feladatra megoldást nyújtanak. A számtalan innovatív fejlesztés és elérhető kiegészítő segítségével - mint például a tömörgumi kerék a rosták esetében - érhetett el a vállalat komoly piaci részesedést Észak-Amerikában és Európában.

Parker törő és osztályozó gépek

felkialto1felkialto1
Lefelé görgetve, illetve a termékmenü segítségével válasszon gépkategóriát, vagy
ide kattintva kérjen ingyenes mérnöki segítséget!


Referenciáink: projektek, amelyekre büszkék vagyunk! Kattintson a videókért, képgalériáért

 

A vibrációs osztályozó berendezések terén az úgynevezett moduláris felépítésű rostáknak (külön szállítható rostaszekrény és 1, 2, 3 vagy 4 kihordószalag) köszönhetően válhatott kiemelten sikeressé a Parker vállalat. A moduláris, SF szériás berendezéseken kívül a lánctalpas SR sorozatú, elsősorban rekultivációs vagy egyéb hulladék-szeparálási feladatok elvégzéséhez ajánlott nehéz osztályozók, valamint a szintén lánctalpas, elsősorban bányaipari szeparációs munkákra szánt SD (két rostasík) és ST (három rostasík) sorozatú finom osztályozók közül bármilyen szeparálási, osztályozási feladathoz található megfelelő berendezés. A vásárlói igényeknek megfelelően a Parker Plant a törőgépek piacának is teljes termékkínálatú szereplője. Telepített és lánctalpas pofás, valamint kúpos és röpítő törői megállják a helyüket, bármely versenytárs is legyen az összehasonlítás alapja.


2015 áprilisától a Best Machinery kínálatában is elérhetőek a Parker törőgépek, illetve osztályozó berendezések Tier4i (StageIIIB) emissziós normát is teljesítő modellváltozatai!

Komplet törőgépek, osztályozók

Az olasz Komplet kompakt méretű törő, valamint osztályozó berendezései kedvező árú, költséghatékony alternatívát kínálnak az iparág számára. Ezek a gépek ideális megoldást nyújtanak a bányászat és az újrahasznosítás területén is. A kisebb, egyszerűbb törési feladatok ellátására alkalmas Komplet gépek tökéletesen alkalmasak a hazai igények kiszolgálására: a LEM szériához tartozó kompakt pofástörők, valamint a GV és CAT szériás osztályozók produktivitása 5-100 tonna/óra.

Partnereink számára törőgép, illetve osztályozó berendezés vásárlása esetén - igény szerint - pályázatírásban és finanszírozásban is segítséget nyújtunk. Amennyiben új törő, illetve osztályozó gépet keres, úgy kérjük, hogy a balra található oldalmenü segítségével válassza ki a megtekinteni kívánt gépcsoportot, vagy írjon nekünk az űrlap kitöltésével. A használt munkagépek esetében - amennyiben az adott törő vagy osztályozó berendezésből található a készleten - a vásárlás mellett azok bérlése is lehetséges.

Törne vagy osztályozna? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hozzászólások - Komment beírása legalul!

0
Best Machinery Kft.
2015. január 07. szerda, 08:15
Örömmel tudatjuk ügyfeleinkkel, hogy az idei évtől kezdődően az angol Parker Plant vállalatcsoport teljes termékkínálatának forgalmazói lettünk. A cég mobil, moduláris és telepített törő, osztályozó berendezési mellett a Parker beton-, illetve aszfaltgyárait is ajánljuk partereink figyelmébe.
Like Like Idézet
1
Best Machinery
2012. augusztus 10. péntek, 15:48
Tisztelt Mélykúti Úr!

Számos referenciával rendelkezünk az Ön által említett felhasználói területen.

A megfelelő technológia kiajánlásához több információra van szükségünk, ezért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen. Biztosak vagyunk abban, hogy munkáihoz kínálatunkban megtalálható a megfelelő hulladék osztályozó technológia.

Foglalkozunk osztályozó és törő gépek bérbeadásával is.
Like Like Idézet
2
Mélykúti István
2012. augusztus 10. péntek, 12:21
Hulladék lerakó rekultivációs munkákat pályázunk. Ilyen munkához keressük a megfelelő osztályozó berendezést. Sokan azt mondják, hogy dobrosta a legalkalmasabb az anyagok szétválogatásához, de valaki a sík rosta berendezéskre esküszik.
Ezzel kapcsolatban mi a véleményük? Maguk mit ajánlanának?
Illetve érdekelne, hogy bérbe is adnak e ilyen berendezéseket, vagy csak venni lehet.
Like Like Idézet

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 347 vendég és 0 tag böngészi