JWELL Extruderek

Cső- és egyéb profilgyártó extruder gépek


A Jwell Kína legnagyobb extruder gyártó vállalatcsoportja. A gépalkatrészek gyártása és összeszerelése mintegy 700 000 m2-nyi gyártóterületen, 2600 dolgozóval, négy egymástól független helyen történik. A cég sanghaji központjában 400 mérnök dolgozik az extruderek és a gyártás folyamatos fejlesztésén. Évente több min 2000 extruder sor hagyja el a gyár kapuit, majd kerül üzembe helyezésre a világ valamely pontján. A Jwell számos referenciával rendelkezik Európa, Észak-Amerika és Ázsia országaiban. A Best Machinery Kft. a gyártó kizárólagos magyarországi márkaképviseleteként, ingyenes mérnöki szaktanácsadással áll az extrudert vásárolni szándékozó vállalatok rendelkezésére. Kattintson, és az ajánlat, illetve bővebb információ kérésére szolgáló űrlapunkhoz jut.

 

Referenciáink: projektek, amelyekre büszkék vagyunk! Kattintson a videókért, képgalériáért

 

Kemény PVC csőgyártó extruderek (uPVC/PVC-C)

A kategória gépein készült termékek széles körben felhasználhatóak az iparban, többek között vízcsövek és szennyvízhálózatok telepítésekor. A sorok tartalmaznak pormentes darabolórendszert is.

Kemény PVC cső extruder

 

Normál átmérőjű vegyipari és elektronikai védőcsőgyártó extruderek (HDPE/KPE/PP)

A kategóriához tartozó extruderek nagy előnye a kompakt kialakítás, magas szintű automatizáltság és stabil teljesítmény. A termékek elsődleges felhasználási területei: vegyipar, elektronikai védőcső, víz, gáz.

Normál átmérőjű védőcsőgyártó extruder

 

Energiatakarékos High Speed csőgyártó extruderek (HDPE/KPE/PP)

A termékkategória alacsony energiafogyasztásával Európa egyik legkedveltebb extruder családjává vált. A gépek azonos energiafelhasználás mellett egy átlagos, hasonló teljesítményű extrudernél 35%-kal nagyobb termelékenységet nyújtanak. A gépek hatékonyságát tovább növeli a teljes automatizáltság és a kiemelkedő megbízhatóság. az extruder típuscsalád méretválasztéka rendkívül széles, az általános keresztmetszeteket gyártó berendezéseken túl elérhetőek a nagy átmérőjű csöveket gyártó extruderek is.

Energiatakarékos high speed extruder

 

Nagy átmérőjű csöveket gyártó extruderek és koextruderek (HDPE/MDPE/KPE)

Ezeket az extruderek kifejezetten nagy átmérőjű, egy- , két- vagy háromrétegű, általában tűzálló, antisztatikus vagy más különleges tulajdonságú csövek gyártásához fejlesztették ki. Ezzel a technológiával nagymértékben csökkenthető a drága antisztatikus, hőálló vagy UV stabilizátor anyagok felhasználásának mértéke, míg a teherhordó mag használatával a nagy átmérőjű csövek esetében igen fontos szilárdsági tényezőkkel szemben sem kell kompromisszumot kötnünk.

Nagy átmérőjű csőgyártó extruderek és koextruderek

 

Egycsigás profilextruderek (HDPE/KPE)

Széles körben használható egycsigás profil extruderek. A hornyolt garatkialakításnak és a HDPE-hez optimális barrier típusú csigának köszönhetően alacsony energiafelhasználásával szemben igen nagy kapacitás érhető el. Felhasználási területek: különböző profilú, főként HDPE extrudált műanyagtermékek gyártása.

Egycsigás JWELL extruder

 

Kónikus ikercsigás profilextruderek (PVC)

A műanyagipar számos területén használható kónikus ikercsigás profil extruderek. A kategória berendezései főként PVC anyagok extrudálására használhatóak.

Ikercsigás csőgyártó extruderek

 

Az imént felsorolásra került gépeken, gépsorokon kívül a Best Machinery Kft. a JWELL mérnökeivel karöltve a műanyagextrudálás teljes területét lefedően kínál gépeket ide értve a legspeciálisabb berendezéseket is (többek között: lemezgyártó extruderek, gégecsőgyártó extruderek, fóliafújó extruderek, acélspirál-erősítésű kompozit csőextruderek, RTP - Rainforced Thermoplastic Pipe - extruderek, WPC - Wood Plastic Compostit - extruderek, regranuláló extruderek, blow moulding - présfúvó gépek stb.)

Kérjük, hogy az alábbi űrlap kitöltésével vagy telefonon jelezze igényeit, kollégáink segítenek a megfelelő gépsor kiválasztásában és a konfiguráció összeállításában.

Ajánlatkérés vagy bővebb információ kérése

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 280 vendég és 0 tag böngészi