Brikettáló gépek, pelletáló rendszerek

Aprítógépek fás és lágyszárú növényekhez

Üdvözöljük Önt a brikettáló és pelletáló rendszerek, valamint aprítógépek, daruk és kiközelítők világában. A Best Machinery Kft. a megújuló energia hasznosításának EU-s és kormányzati célkitűzéseit követve, széles választékát kínálja a biomassza feldolgozás eszközeinek, kiszolgálva ezzel a szakterületen beruházni szándékozókat az óránkénti 100-200 kg-os kapacitástól a több tonnás óránkénti teljesítményig. Agglomerációs (alapanyag tömörítési) berendezéseink között éppúgy megtalálhatóak az egyes technológiai elemek, - kalapácsos és késes aprítógépek, szárítók, mechanikus és hidraulikus brikettáló gépek, valamint a sík- és gyűrűs matricás pelletáló gépek, csomagoló rendszerek – mint a kulcsra kész biomassza hasznosítási üzemek. Versenyképes áron kínáljuk a vásárlóink igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat fás és lágyszárú alapanyagok esetében is.

Biomassza hasznosítás - aprító, brikettáló, pelletáló gép

 

felkialto1

Kis kapacitású cseh brikettáló gépek már nettó 8.990 eurótól!
35 kg/h, 50 kg/h és 100 kg/h kivitelben.

Tűzipellet gyártó gép 
magas nedvességtartalmú alapanyaghoz!

 

Referenciáink: projektek, amelyekre büszkék vagyunk! Kattintson a videókért, képgalériáért

felkialto1

 

Miért a Best Machineryt?

pipa3Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a biomassza hasznosítási eszközök terén.

pipa3Érdeklődőink számára ingyenes szakmérnöki támogatást nyújtunk.

pipa3Közgazdászaink segítenek kiszámolni a beruházás megtérülését, hogy rendszere pénzt termeljen Önnek!

pipa3Kategóriánként több gyártó termékét kínáljuk, így Ön a legjobb ár-érték arányú rendszert választhatja.

pipa3A kulcsra kész üzemek telepítése mellett brikettáló és pelletáló gépek részegységeit is forgalmazzuk.

pipa3Támogatást nyújtunk hazai és Európai Uniós pályázatok elnyeréséhez, valamint finanszírozást is kínálunk.

pipa3Gépeink professzionális kialakításúak, akár folyamatos üzemre is képesek.

pipa3Aprítógépeink, brikettáló rendszereink, valamint pelletáló soraink üzemeltetési költsége kiemelkedően kedvező.

Biomassza hasznosítási rendszereink iránt érdeklődik? Keressen minket telefonon vagy űrlapunk kitöltésével, mérnökeink segítenek. Képesek vagyunk a teljes alapanyag-ellátási folyamathoz megoldásokat ajánlani az erdőgazdálkodásban használatos Kronos kiközelítőktől kezdve az Eschlböck és Hussman faipari aprítógépeken át a GROSS hidraulikus és a CF Nielsen mechanikus brikettáló gépekig, a MÜNCH-Edelstahl pelletáló gépeitől kezdve több távol-keleti gyártó kiváló minőséget és ár–érték arányt képviselő biomassza tömörítő rendszeréig.

CF-Nielsen Brikettáló gép
CF-Nielsen brikettáló gép

Ázsiai gyártóink számos világszabadalommal rendelkeznek, és mára vezető szerepet töltenek be a takarmány és biomassza tömörítő technológiák terén. Országos szervízhálózatunknak hála a nem tőlünk vásárolt brikettgyártó gépek, faaprító berendezések vagy pelletkészítő rendszerek javítását, karbantartását is vállaljuk.

Nagy kapacitású pelletáló gép
Nagy kapacitású pelletáló gép

Mérnökeink ingyenes tanácsadás keretében készséggel állnak rendelkezésükre, konkrét beruházási terv esetén pedig pályázatok elkészítéséhez is segítséget nyújtunk. Bizton állíthatjuk, hogy az aprítógépek, valamint a pellet- és brikettgyártó rendszerek tekintetében kiemelkedően széles termékkínálatunkban megtaláljuk az Ön számára ideális megoldást.

Kérjük, hogy a balra található oldalmenü segítségével válassza ki az Önt érdeklő termékcsoportot, vagy érdeklődjön telefonon, illetve az alábbi űrlap kitöltésével. 

Technológia iránt érdeklődik? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hozzászólások - Komment beírása legalul!

0
Bereczky János
2017. január 03. kedd, 22:27
A nedvességtartalom meghatározásakor hány Celsius fokra kell melegíteni (hevíteni) az aprítékot és mennyi ideig kell azon a bizonyos hőfokon szárítani ?
Like Like Idézet
0
Best Machinery Kft.
2016. február 11. csütörtök, 09:27
Kedves Szabolcs,

Az Ön által feltett kérdésekre adandó válasz terjedelmében meghaladja annak lehetőségét, hogy itt részletesen megválaszoljuk azt. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeink valamelyikén.

Röviden: mezőgazdasági melléktermékek feldolgozása esetén nagyjából 1 tonna/óra kapacitás mellett válik rentábilissé a beruházás.

Üdvözlettel:
Best Machinery Kft.
Like Like Idézet
0
Szarka Szabolcs
2016. február 08. hétfő, 23:14
Mezőgazdasági hulladékokból (szalma, kukoricaszár és energiafű) szeretnék briketteket gyártani. Viszont olvastam ezzel kapcsolatban pozitív és negatív véleményeket is az interneten. Szeretném kikérni az önök szakértői véleményét azzal kapcsolatban, hogy ezt mekkora mérettől, mekkora kapacitással tudnám gazdaságosan végezni. Illetve arra lennék még kíváncsi, hogy csupán ezen alapanyagok feldolgozására érdemes-e gazdasági vállalkozást alapítani?

Előre is köszönöm válaszukat!

Üdvözlettel:
Szarka Szabolcs
Like Like Idézet
1
Best Machinery Kft.
2014. március 03. hétfő, 20:00
Tisztelt H.János Úr! Az Ön által vázolt feladatra - kapacitás függvényében a Falach, esetlegesen a Gross gépeit tudjuk Önnek ajánlani.

Előnyös tulajdonságokkal bíró alapanyaggal rendelkeznek, hisz a fűrészport szárítani és aprítani sem kell. Ellenben nélkülözhetetlen a papír hasonló finomságúra őrlése, melyhez egy aprítógép megvásárlása is szükséges.
Like Like Idézet
0
H.János
2014. március 01. szombat, 08:52
Asztalosüzemünkbe keresünk brikettáló gépet. Melyik berendezés alkalmas az ott keletkező fűrészpor brikettálására? Irodai papírhulladékot is szeretnénk feldolgozni.
Like Like Idézet
0
Best Machinery Kft.
2013. február 15. péntek, 10:22
Tisztelt Ügyfeleink!

Figyelmükbe ajánljuk honlapunk BLOG szekcióját (elérhető az oldalmenüből, illetve a felső menüsorból is), ahol az elmúlt időszakban számos írás jelent meg a különböző biomassza tömörítési alkalmazásokkal kapcsolatban.

Ezek között megtalálható mind az agglomerációs eljárásokat feltáró szakmai írás, mind a könnyedebb, brikettálással, pelletálással és aprítással foglalkozó olvasmány is.
Like Like Idézet
1
Best Machinery Kft.
2012. december 21. péntek, 09:31
Tisztelt Szabolcs!

A beruházás sokmilliós költsége sosem térül meg, ha egy bizonyos küszöb alatt tervez. Gondoljon csak bele.
- Munkabért kell fizetnie az üzemben dolgozóknak.
- A gépek jelentős energiát fogyasztanak.
- Önnek még az alapanyagért is fizetnie kell. A beszállítás költségeivel kalkulált?

Ezt ellensúlyozza a kilónkénti 50-70 forintos eladási ár. Higgyen nekünk. Miniüzem nem létezik. Egy parányi brikett készítő berendezés maximum hobbi célt szolgálhat. Az Ön analógiájával az országban több ezer helyen kellene pelletüzemnek vagy brikettüzemnek működnie. Ennek ellenére nincsen olyan sok.

Ha nem tántorodott el, akkor fáradjon be egy konzultációra szigetszentmiklósi irodaházunkba. Megpróbálunk segíteni. Telefonon egyeztethet időpontot.
Like Like Idézet
1
Szabolcs
2012. december 20. csütörtök, 20:37
Nem vagyok biztos benne hogy a fűrészpor mennyisége elegendő lenne a folyamatos nagyüzemi 10 millió forint feletti rendszerek üzemeltetésére de talán ez még megoldható lenne későbbi erdei hulladék bevonásával és más beszerzési forrás felkutatásával ami a leginkább gond lehet az áru eladásának a piac kialakításának hiánya igy a kezdés során és ezért nem gondolkodom rögtön nagyban.Ha viszont beválik és működik kissebb profilban is bővülni mindig lehet.Amit nem értek miért nem lehet ezt gazdaságosan üzemeltetni kissebb rendszerrel nem folyamatos üzemmel?
Like Like Idézet
0
Best Machinery Kft.
2012. december 15. szombat, 07:05
Tisztelt Szabolcs!

Jó ötlet az Ön által vázolt biomasszát hasznosító üzem pályázati forrással megtámogatott megvalósítása. A beruházás megtérülésének sarkalatos pontja, hogy:
- naponta körülbelül hány tonna fűrészport tud vásárolni az asztalosüzemekből,
- a fűrészporhoz hány forintos tonnánkénti áron tud hozzájutni.

Méretgazdaságossági szempontokat figyelembe véve csak nagyban érdemes gondolkodni. Ne gépekben, inkább komplett gépsorban gondolkodjon. A rendszerek ára számos körülménytől függ (kell-e például szárító, vagy a fűrészpor nedvességtartalma megfelelő), de mindenképpen tízmillió forint feletti beruházásra készüljön. Persze létezik olcsóbb rendszer is, de erre vállalkozást építeni nem biztos, hogy érdemes.

Mindenképpen javasoljuk Önnek, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon. Segítünk.
Like Like Idézet
1
Szabolcs
2012. december 12. szerda, 08:11
Üdvözlöm!

Szeretnék érdeklődni elsősorban fűrészport szeretnék brikettálni vagy pelletálni de sajnos még nincs tapasztalatom a témában.A kérdésem az lenne a lakókörnyezetemben van két fafeldolgozó üzem és a fűrészport a közeli hőerőmű bezárása miatt nemtudják hasznosítani erre szeretnék építkezni.Tervben van egy fiatalok válalkozását támogató pályázat benyújtása is gépvásárlásra.Milyen gépet és milyen árban lehetne vásárolni egy kezdő vállalkozás beindításához.
Like Like Idézet
1
János
2012. november 30. péntek, 14:56
Jó napot,

Érdeklődnék,hogy lenne cégünknél 300 m3 faforgács illetve fűrészpor és ennek a mennyiségnek a brikettálásához szeretnénk gépet bérelni.Ez lehetséges önöknél?
A szóban forgó forgács illetve fűrészpor fenyő!
Like Like Idézet
0
Best Machinery Kft.
2012. október 30. kedd, 15:32
Amennyiben egyműszakos munkarendet feltételezünk, úgy az Ön számára rendelkezésre álló alapanyag kevesebb, mint óránként 20 kilogramm. Ilyen kiskapacitású pelletáló gép (vagy pelletáló rendszer) nem létezik.

Brikettetáló gép tekintetében a helyzet már árnyaltabb. Egyes vállalkozások forgalmaznak ekkora kapacitású "rendszereket" is, mi azonban úgy gondoljuk: a brikettgyártás nem kifizetődő ilyen méretben (enerigaigény, élőmunka-igény stb.)

Egy kisebb méretű aprítógép, valamint egy aprítéktüzelésű kazán beszerzését javasoljuk.


Idézet - T. Tivadar:
Pelletgyártó gép beszerzésével kapcsolatban írok. Körülbelül napi 150 kg mezőgazdasági anyag gyűlik össze, ezt kellene pelletálni. Van a kínálatukban olyan berendezés, amely alkalmas a feladatra?

A gyártott végtermékkel saját gáz fűtésünket akarjuk leváltani. Vagy inkább a brikettálás lenne megfelelőbb erre a célra? A brikett tüzeléssel az a baj, hogy nem lehet automatizálni.
Like Like Idézet
2
T. Tivadar
2012. október 30. kedd, 13:32
Pelletgyártó gép beszerzésével kapcsolatban írok. Körülbelül napi 150 kg mezőgazdasági anyag gyűlik össze, ezt kellene pelletálni. Van a kínálatukban olyan berendezés, amely alkalmas a feladatra?

A gyártott végtermékkel saját gáz fűtésünket akarjuk leváltani. Vagy inkább a brikettálás lenne megfelelőbb erre a célra? A brikett tüzeléssel az a baj, hogy nem lehet automatizálni.
Like Like Idézet
1
Best Machinery Kft.
2012. október 29. hétfő, 14:59
Tisztelt Kappéter Úr!

Az említett kínai aprítógép család a bevezetés előtt hosszú tesztelésen esett át. A berendezések kiválóan teljesítettek. Bátran vállaljuk rájuk a tőlünk megszokott garanciát. Biztos lehet benne, hogy az új faaprító család a jelenlegi kínálat egyik legjobb ár/érték arányú szereplője lesz.
Like Like Idézet
0
Kappéter Ferenc
2012. október 29. hétfő, 13:43
Érdeklődni szeretnék a kínai faaprító gép felől, amiről hírlevélben tájékoztatást küldtek. Ezek a dízel aprítógépek az Eschlböck Biber család árához mérten sokkal olcsóbb megoldást kínálnak.

Egy ilyen daráló ugyanolyan megbízható? A garancia ugyanúgy érvényes?
Like Like Idézet
2
Károly
2012. augusztus 22. szerda, 15:26
Köszönöm!
Like Like Idézet
3
Best Machinery
2012. augusztus 22. szerda, 08:29
Kedves Károly!

Kérdése ihletet adott számunkra, így megírtuk a brikett és pelletprések, valamint faaprító gépek gyors kopásáról szóló írásunkat.

Ide kattintva elolvashatja:
http://bestmachinery.hu/brikettgyartasi-problemak

Idézet - Károly:
Aziránt szerenék érdeklődni, hogy vásároltam egy hidraulikus brikettáló rendszert (egy brikettprés és egy aprító alkotja) és közel 300 üzemóránként cserélni kell benne különböző alkatrészeket - préshüvelyt például. A gyártó szervizesei szerint ez attól van, hogy szennyezett az az anyag, amit brikettálni akarok. Éppen ezért megtagadták a garanciális javítást. Önöknek mint kívülálló cégnek mi a véleményük erről? Selejtes a brikettező, netán a fadaráló végez rossz munkát?
Like Like Idézet
2
Károly
2012. augusztus 20. hétfő, 14:04
Aziránt szerenék érdeklődni, hogy vásároltam egy hidraulikus brikettáló rendszert (egy brikettprés és egy aprító alkotja) és közel 300 üzemóránként cserélni kell benne különböző alkatrészeket - préshüvelyt például. A gyártó szervizesei szerint ez attól van, hogy szennyezett az az anyag, amit brikettálni akarok. Éppen ezért megtagadták a garanciális javítást. Önöknek mint kívülálló cégnek mi a véleményük erről? Selejtes a brikettező, netán a fadaráló végez rossz munkát?
Like Like Idézet
3
Best Machinery
2012. augusztus 16. csütörtök, 08:45
Tisztelt Internetes!

Az Ön alapanyagától függ, hogy gazdaságilag melyik technológiára - brikettgyártó vagy pelletgyártó rendszer - érdemes beruháznia. Azt tapasztaljuk, hogy a brikettnek és a pelletnek is egy folyamatosan növekvő piaca van, főleg, ha a nemzetközi színtéren is gondolkodunk. Kérjük, mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, mert szakembereink a megtérülés kiszámításában is tudnak segíteni, ehhez azonban az Ön szerves közreműködése szükséges. Így könnyedén eldönthetővé válik, hogy Ön számára melyik biomassza hasznosító gépsor az ideális választás. Valami azonban biztos: egy kiváló minőségű aprítógép beszerzése elengedhetetlen akár a brikett készítés, akár a pellet gyártás mellett dönt.

Idézet - Internetes:
Tisztelt cím! Pusztán nagy vonalakban érdeklődnék azzal kapcsolatban, hogy pelletálni avagy brikettálni érdemesebb-e. A honlapon olvastam, hogy az előbbi némileg drágább, viszont talán nagyobb a piaca. Ezt már csak én gondolom hozzá. Alapanyagom van bőven, az nem jelent korlátot a kész tüzelőanyag értékesítése során. Itt inkább gazdasági megfontolásokra akarok rákérdezni. Megéri-e annyival többet beruházni egy pellet üzemre, amennyivel többért értékesíteni lehet a végterméket. Mi a tapasztalatuk ezzel kapcsolatban?
Like Like Idézet
2
Best Machinery
2012. augusztus 16. csütörtök, 08:40
Tisztelt Bajnai!

Igen, egy ilyen brikettálási próbának pontosan ez a menete. Annyi kiegészítéssel, hogy vagy mi brikettáljuk az Ön alapanyagát, vagy ha gépspecifikus a próba, akkor egy olyan vállalkozáshoz visszük el az aprítékot, ahol a mi technológiánk üzemel. Ilyen formában garantálni tudjuk, hogy az ön által vásárolni kívánt brikettáló gép tökéletesen el fogja végezni a rárótt feladatot. Természetesen darálógép (shredder) vagy pelletgyártó rendszer vásárlása előtt is hasonló szolgáltatással állunk a rendelkezésére.

Amennyiben Ön biomassza hasznosítási technológia vásárlása előtt áll, úgy a próba elvégzése díjmentes.

Idézet - Bajnai:
Csak így belekérdezve a folyamatba. Egy ilyen próba brikettálásnak mi a menete? Én viszek maguknak egy zsákban a fahulladékomból aztán azt maguk faaprítóba teszik, az aprítékot együtt megmustráljuk, a végén pedig beleszórjuk a brikettkészítő berendezésbe?

A végén pedig hazavihetem az elkészült briketteket emlékbe? Bocsánat, hogy viccelődöm, csak számomra ez újdonság.

Egyébként mi költsége van egy ilyen próba brikettálásnak? pellet is lehet a végtermék?
Like Like Idézet
3
Internetes
2012. augusztus 16. csütörtök, 06:44
Tisztelt cím! Pusztán nagy vonalakban érdeklődnék azzal kapcsolatban, hogy pelletálni avagy brikettálni érdemesebb-e. A honlapon olvastam, hogy az előbbi némileg drágább, viszont talán nagyobb a piaca. Ezt már csak én gondolom hozzá. Alapanyagom van bőven, az nem jelent korlátot a kész tüzelőanyag értékesítése során. Itt inkább gazdasági megfontolásokra akarok rákérdezni. Megéri-e annyival többet beruházni egy pellet üzemre, amennyivel többért értékesíteni lehet a végterméket. Mi a tapasztalatuk ezzel kapcsolatban?
Like Like Idézet
1
Bajnai
2012. augusztus 15. szerda, 06:49
Csak így belekérdezve a folyamatba. Egy ilyen próba brikettálásnak mi a menete? Én viszek maguknak egy zsákban a fahulladékomból aztán azt maguk faaprítóba teszik, az aprítékot együtt megmustráljuk, a végén pedig beleszórjuk a brikettkészítő berendezésbe?

A végén pedig hazavihetem az elkészült briketteket emlékbe? Bocsánat, hogy viccelődöm, csak számomra ez újdonság.

Egyébként mi költsége van egy ilyen próba brikettálásnak? pellet is lehet a végtermék?
Like Like Idézet
0
Best Machinery
2012. augusztus 14. kedd, 08:16
Tisztelt Zalavári Kata!

László szabadságáról üzeni - a kérdéseket még így is nyomon követi - hogy a 15%-os nedvességtartammal már szárító nélküli brikettgyártó rendszer is összeállítható. Az alapanyag az aprítás során is szárad néhány tized százalékot, és az előtárolás alatt is veszít(het) víztartamából. Természetesen készek vagyunk próba aprítást és próba brikettálást végezni, így biztosra tudunk menni.

Sajnálatos módon az előszárító jelentősen növeli a költségeket, így ha lehet, akkor el kell kerülni az alkalmazását. Természetesen magasabb nedvességtartam esetében erre már nincsen mód.

Egy bizonyos: mind a brikettáló, mind pedig a pelletáló rendszerek esetében kiemelkedően fontos a nedvességtartalom.

Idézet - Zalavári Kata:
Tisztelt Mérnök Úr!

15% körüli nedvességtartalmú energiafűz áll a rendelkezésemre. Ezt szárító berendezés nélkül szeretném brikettálni. Ön szerint ez megoldható? Ha a rendszerbe építjük a szárítógépet, az mennyivel növeli meg a brikettkészítő gépsor árát?

Én vagyok akivel pénteken telefonon beszélt.
Like Like Idézet
3
Best Machinery
2012. augusztus 14. kedd, 08:11
Tisztelt Mohácsy család!
László ugyan most szabadságon van, de éppen ezért nélkülözhetetlen tagja ő a csapatunknak. Azért brikettálni, pelletálni sokkal összetettebb dolog annál, mintsem, hogy mérnöki támogatás nélkül megvalósulhasson a dolog.

Mindenesetre ne vessék el a brikettálási üzlet gondolatát. Ha több alapanyagra, hulladék fára tudnak szert tenni a későbbiekben, akkor tisztes nyereséggel is üzemeltethetővé válik a beruházás.

Ekkor érdemes újra elgondolkodni a technológia megvásárlásán. (Itt képbe kerülne a pelletgyártó gép is, de térjünk erre vissza akkor, ha aktuálissá válik a kérdés.)

Idézet - Mohácsy család:
Schaffer mérnökúrnak szeretném hálásan megköszönni az elvégzett számításokat. Ha ön uram nincsen, akkor már lehet, hogy dübörögne a brikettálás. Dübörögne, és száguldana a cégünk a csőd felé!

HA SZABAD EGY KÖZÉRDEKŰT BEDOBNOM, HÁTHA MÁSOKNAK IS HASZNOS LEHET: SZÁMOLJÁK, SZÁMOLTASSÁK KI, HOGY RENTÁBILIS-E A BRIKETTEZŐ MEGVÁSÁRLÁSA. A mi esetünkben bár jónak tűnt az ötlet, de súlyos milliókat veszítettünk volna, ha elkezdjük a brikettálást. Nem is beszélve arról, hogy úgy kezdődött a dolog: először pellet üzemet akartunk telepíttetni a fatelep mellé. Persze arról hamar lebeszéltük magunkat, amikor kiderült az ára.

No mindegy, köszönjük! Maradunk az aprítéknál
Like Like Idézet
1
Mohácsy család
2012. augusztus 13. hétfő, 21:22
Az viszont lemaradt / kimaradt hogy az aprítógép kelleni fog. Holnap hívom önöket telefonon.
Like Like Idézet
1
Mohácsy család
2012. augusztus 13. hétfő, 21:19
Schaffer mérnökúrnak szeretném hálásan megköszönni az elvégzett számításokat. Ha ön uram nincsen, akkor már lehet, hogy dübörögne a brikettálás. Dübörögne, és száguldana a cégünk a csőd felé!

HA SZABAD EGY KÖZÉRDEKŰT BEDOBNOM, HÁTHA MÁSOKNAK IS HASZNOS LEHET: SZÁMOLJÁK, SZÁMOLTASSÁK KI, HOGY RENTÁBILIS-E A BRIKETTEZŐ MEGVÁSÁRLÁSA. A mi esetünkben bár jónak tűnt az ötlet, de súlyos milliókat veszítettünk volna, ha elkezdjük a brikettálást. Nem is beszélve arról, hogy úgy kezdődött a dolog: először pellet üzemet akartunk telepíttetni a fatelep mellé. Persze arról hamar lebeszéltük magunkat, amikor kiderült az ára.

No mindegy, köszönjük! Maradunk az aprítéknál
Like Like Idézet
1
Zalavári Kata
2012. augusztus 13. hétfő, 15:36
Tisztelt Mérnök Úr!

15% körüli nedvességtartalmú energiafűz áll a rendelkezésemre. Ezt szárító berendezés nélkül szeretném brikettálni. Ön szerint ez megoldható? Ha a rendszerbe építjük a szárítógépet, az mennyivel növeli meg a brikettkészítő gépsor árát?

Én vagyok akivel pénteken telefonon beszélt.
Like Like Idézet
1
Best Machinery
2012. augusztus 09. csütörtök, 09:48
Tisztelt Vígvári Tamás!
Minden attól függ, hogy Önnek mekkora a kertje, illetve abban mennyi faanyag, aprítandó gally, ág található.

Kínálatunkban rendelkezésére áll kisebb kapacitású, mobil ág és gallyaprító berendezés. Önálló motoros, illetve kardán hajtású kivitelben is kapható az említett berendezés. Kérjük, hogy a mobil és telepített aprítógépek kategóriájában az Eschlböck Biber gépcsalád 2-es sorozatú tagjait tekintse át. Érdemes még tudnia azt, hogy ezek a berendezések teljesítményben, kivitelben és gyakorlatilag minden más téren sem említhetőek egy lapon a bevásárlóközpontokban kapható gépekkel. Ezek valós munkára, nem hobbi felhasználásra készülnek.

Idézet - Vígvári Tamás:
Tisztelt cégvezető! Kerti ágaprító berendezést, darálógépet keresek ház körüli fákról levágott gallyak, kisebb ágak aprítására. Teljesítményt nem tudok megjelölni, de a különböző kereskedelmi láncok üzleteiben kapható, világmárkának számító de szerintem amatőr aprítógépek gyanúsan olcsóak, ezektől félek egy kicsit. Tudnak nekem a hobbi aprítógépeknél valamelyest nagyobb teljesítményű, de mégis otthoni használatra szánt berendezést ajánlani? Várom válaszukat. Ha a válaszuk igen, akkor telefonálok Önöknek. Addig nem zavarnám feleslegesen az ügymenetet.
Like Like Idézet
1
Vígvári Tamás
2012. augusztus 08. szerda, 09:09
Tisztelt cégvezető! Kerti ágaprító berendezést, darálógépet keresek ház körüli fákról levágott gallyak, kisebb ágak aprítására. Teljesítményt nem tudok megjelölni, de a különböző kereskedelmi láncok üzleteiben kapható, világmárkának számító de szerintem amatőr aprítógépek gyanúsan olcsóak, ezektől félek egy kicsit. Tudnak nekem a hobbi aprítógépeknél valamelyest nagyobb teljesítményű, de mégis otthoni használatra szánt berendezést ajánlani? Várom válaszukat. Ha a válaszuk igen, akkor telefonálok Önöknek. Addig nem zavarnám feleslegesen az ügymenetet.
Like Like Idézet
1
Best Machinery
2012. augusztus 07. kedd, 08:56
Tisztelt Olimpia!

Kínálatunkban az 50-70 kg/óra kapacitású hidraulikus brikettgyártó berendezés a legkisebb. Ennek ellenére azt javasoljuk Önnek, hogy a beruházás előtt végezzenek gazdasági számításokat. Igen valószínű, hogy egy ilyen kis kapacitású gép nem fog Önnek egyhamar megtérülni, és pénzt, közvetlen anyagi hasznot termelni. Sokszor kapunk megkeresést hasonló kapacitású pelletgyártó gép vásárlásával kapcsolatban is. Ott még inkább igaz: ilyen kis kapacitásban nem éri meg egy rendszerbe beruházni. Ilyen esetekben költséghatékony megoldás, ha az érdeklődő egy faaprító gép segítségével aprítékot készít.

Amennyiben felkeres minket, úgy szakmérnökeink a segítségére lesznek a számítások elvégzésében.

A szükséges apríték szemcseméret gépenként eltérő. Ökölszabályként elmondható, hogy 5-10 mm már megfelelő.

Kérjük Önt, küldje meg elérhetőségét, hogy személyesen minden kérdését egyeztethessük.

Idézet - Olimpia:
Egy egyzserű aprítógépre és brikettálóra lenne szükségem. Mi az a legkisebb kapacitás ami ezekből kapható? Aprítógép van a telephelyünkön, de az nem biztos, hogy megfelelő aprítékot csinál. Kérném erről is szíves felvilágosítását.
Like Like Idézet
0
Olimpia
2012. augusztus 06. hétfő, 19:51
Egy egyzserű aprítógépre és brikettálóra lenne szükségem. Mi az a legkisebb kapacitás ami ezekből kapható? Aprítógép van a telephelyünkön, de az nem biztos, hogy megfelelő aprítékot csinál. Kérném erről is szíves felvilágosítását.
Like Like Idézet

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 287 vendég és 0 tag böngészi