Best Machinery BLOG - A legjobb munkagépek, a legjobb hírek

A munkagépes világ legfrissebb hírei keresztezve a biomassza hasznosítás és a recycling legújabb trendjeivel. Mindez egy rendszeresen frissülő blog formájában. Görgessen a legfrissebb cikkekért!

Szórakoztató írásaink érdeklik? - Best Machinery - szórakoztató blog

Munka-Gépítélet - Közösségi gépértékelés

Pályázat 5000 fő alatti településeknek

(Önkormányzatoknak)

Kistelepülést vezető (önkormányzati) ügyfeleink figyelmébe ajánljuk azt a 2019. után idén, 2020-ban is meghirdetett pályázatot, mely keretében a Miniszterelnökség a Magyar Falu Programon keresztül eszközbeszerzés (a belterületi közterületek karbantartására) céljából 3 milliárd forint keretösszeggel biztosít forrást az 5.000 fő vagy az alatti lakosságszámmal rendelkező települések számára.

Magyar Falu Program - logó

GINOP és VEKOP pályázatok - földmunkagépekre is! [2020 - május]

A koronavírus okozta gazdasági nehézségek leküzdésének megsegítésére két pályázat is nyílik, melyet a hazai KKV-k vehetnek igénybe. Ezek keretében földmunkagépek és ipari technológiák is vásárolhatóak, gyakorlatilag a Best Machinery Kft. teljes termékkínálata pályázható. A VEKOP 1.2.6-20 pályázat a Közép-magyarországi régiót (Pest megye és Budapest) célozza, míg a GINOP 1.2.8-20 pályázat célcsoportja az említett régió kivételével az összes többi régióban tevékenykedő KKV. Figyelem! A támogatási igény leadására 2020. május 29-én 9:00 órától nyílik lehetőség. A pályázatok intenzitása rendkívül magas, 70%-os!

Széchenyi Terv 2020 Logó

Papírhulladék feldolgozása: papírbrikett hulladék papírból

Az idei – 2020-as – évben megszaporodott cégünknél azon partnereink megkeresése, akik a vállalatuknál felszaporodó papírhulladék feldolgozására kerestek megoldást. A beszélgetésekből kiderült, hogy a nagyszámú érdeklődés nem véletlen.

papír brikett - papírhulladék feldolgozása

A LiuGong áttörést ért el a grafént tartalmazó kenőanyagok fejlesztése terén

Kevesen tudják, de a LiuGong nem csak földmunkagépeket és targoncákat fejlesztő, gyártásért felelő vállalatként van jelen a piacon, hanem komoly alkalmazott-kutatási központtal is rendelkezik, ahol a kutatók a fő divíziókat (gépgyártás, gépfejlesztés) csak részben érintő területeken is remekelnek.

LiuGong grafén fejlesztés

Eszközbeszerzési pályázat nyílik Pest megyében

FIGYELEM!

a pályázat újabb köre 2019. február 20-tól ismét beadhatóvá válik!

Hosszú várakozás után ismét örömhírrel szolgálhatunk a Pest megyei telephellyel rendelkező vállalkozások számára. 2018. január 31-ével megnyílik az az eszközbeszerzési pályázat, amelynek keretében 5 és 60 millió forint közötti támogatást igényelhetnek a mikro-, kis-, és középvállalkozások. A rendelkezésre álló keret rendkívül szűkös, mindössze 4,5 milliárd forint, ezért érdemes igyekezni, és már az indulás napján benyújtani a támogatási kérelmet. Jó hír, hogy a beszerezhető eszközök köréből ezúttal nem került kizárásra a földmunkagépek kategóriája, így gyakorlatilag a Best Machinery Kft. összes terméke pályázható, ide értve az újrahasznosító (recycling) berendezéseket, törőgépeket, targoncákat is.

Széchenyi2020 logó

Építőipari beruházások támogatása 2018/2 - pályázat október 15-től!

Október 5-én kiírásra került az a felhívás, mely az építőiparban tevékenykedő cégeknek kínál támogatási lehetőséget 8 milliárd forint keretösszegig. A pályázat az építőipari ágazat technológiai korszerűsítésére és hatékonyságának növelésére irányul. A pályázat keretében lehetőség nyílik új eszközök, gépek, technológiák beszerzésére is.

Széchenyi2020 logó

LiuGong – Made in Europe

Gyár- és alkatrészközpont átadás Lengyelországban

A lengyelországi Stalowa Wolában szeptember végén évi 1000 darab gép legyártására képes kapacitással átadásra került a LiuGong új, európai gyáregysége. Szakmai berkekben a városka neve nem cseng ismeretlenül. A LiuGong leányvállalataként üzemelő Dressta dózerei évtizedek óta itt készülnek. A már meglevő, több mint 43.000 m2-es gyáregység került kibővítésre a LiuGong új részlegével.

LiuGong új gyáregység átadása

Meghívó: ÉBSZ Kiállítás 2017

Földmunkagépek kipróbálási lehetőséggel

Idén 3 év után újfent megrendezésre kerül a nagyhírű építőgépes kiállítás, az ÉBSZ, az Építőgép Forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége rendezvénye. Idén az esemény a Tököli Repülőtéren kerül lebonyolításra szeptember 14-16. között.

ÉBSZ kiállítás meghívó 2017

Készletkisöprő nyári akció
Fókuszban a LiuGong földmunkagépek

A jó idő érkeztével feléledt a hazai építőipar, a Best Machinery csapata sem tétlenkedik. Hatalmas készletkisöprő akciót indítunk, mely keretében LiuGong munkagépek kedvező áron történő azonnali beszerzésére nyílik lehetőség.

A készlet erejéig az alábbi modellek vásárolhatóak meg európai bázisainkról, továbbra is 3+1 év garanciával.

LiuGong 3+1 év garancia

GINOP pályázatok - földmunkagépekre is [2016 - december]

Örömhírt hozott az idei Télapó, a várva-várt GINOP 1.2.1-16, illetve GINOP 1.2.2-16 kódszámú pályázatok, melyek mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásaihoz, illetve mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítéséhez nyújtanak támogatást végre kiírásra kerültek. A pályázati felhívások alapján a 2015-ös verziókhoz képest jelentős különbség, hogy idén, illetve jövőre (a beadás 2017. január 16-tól lehetséges) földmunkagépek támogatott beszerzésére is lehetőség nyílikA pályázatok keretében 25-250 millió (GINOP 1.2.1-16) és 5-25 millió (GINOP 1.2.2-16) forint vissza nem térítendő támogatás igényelhető, az intenzitás 35-50%-os.

A Best Machinery Kft. nem pályázati tanácsadó cég, de vállaljuk, hogy cégünknél történő gépvásárlás esetén a teljes körű pályázati ügyintézést lebonyolítjuk Ön helyett.

Széchenyi Terv 2020 Logó

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Karrier - nyitott pozíciók

Ki olvas minket?

Oldalainkat 534 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x