Best Machinery BLOG - A legjobb munkagépek, a legjobb hírek

A munkagépes világ legfrissebb hírei keresztezve a biomassza hasznosítás és a recycling legújabb trendjeivel. Mindez egy rendszeresen frissülő blog formájában. Görgessen a legfrissebb cikkekért!

Szórakoztató írásaink érdeklik? - Best Machinery - szórakoztató blog

Munka-Gépítélet - Közösségi gépértékelés

Elektromos földmunkagépek a LiuGong kínálatában

A LiuGong éllovas az elektromos átállás terén

A világ egyik legnagyobb munkagépgyártójaként a LiuGong vállalatcsoport elszánt törekvése, hogy a földmunkagépek piacán elsőként álljon a felhasználók rendelkezésére teljes termékkínálatú elektromos palettával. Jó úton haladnak e cél elérése felé, hiszen gyakorlatilag mostanra szinte minden berendezéskategóriában kínálnak jól használható, minimum egy hosszított, 10-12 órás műszakot egy töltéssel végigdolgozni képes berendezéseket. A fejlesztéseket a CATL akkugyártóval közösen végzik, így nem csoda, hogy az összes elektromos LiuGong földmunkagépbe / bányagépbe CATL akkumulátor kerül.

LiuGong936F kotrógép munka közben

GINOP Plusz 1.4.3-24 pályázat 

(KKV Technológia Plusz Hitelprogram) - 2024. április 30-tól

A mikro-, kis- és középvállalkozások támogatását célzó hitelprogram összevontan nyújt támogatást a Közép-magyarországi régió (korábbi VEKOP program) és a Közép-Magyarországon kívül eső régiók (korábbi GINOP program) cégei számára. A Budapesten megvalósuló beruházások ezúttal is kizárásra kerültek. A GINOP Plusz 1.4.3-24 kódszámú pályázat a beruházás típusától, illetve az elszámolt elemektől függően 75-90% intenzitással (10-25% önerő mellett) kínál visszatérítendő, 0%-os kamatozású támogatást. A rendelkezésre álló keretösszeg 155,54 milliárd forint.

Széchenyi Terv 2020 Logó

30 százalékos energiamegtakarítás Presona bálázóval!

A bálázógépek üzemeltetési költségeinek legnagyobb részét mindig is az áramköltség tette ki. A mai, egekbe szökő villamosenergia-árak mellett azonban minden eddiginél jobban megéri egy valóban energiatakarékos bálázó beszerzése!

A Presona bálázók az előpréselési technológiának köszönhetően körülbelül 30 százalékkal energiahatékonyabbak, mint a legtöbb más, a piacon kapható bálaprés. Ha a bálázógépet frekvenciaváltóval egészítik ki, az még kevesebb energiát fogyaszt.

A LiuGong legújabb, F szériás kotrógépei már Magyarországon is elérhetők!

Az F szériás, 1,9 és 2,7 tonnás LiuGong minikotrók 2021-es bemutatása után egy évvel a hazai márkaképviselet, a Best Machinery Kft. kínálatában immár a modellcsalád nagyobb tagjai is megrendelhetők. A paletta a kis farsöprésű, 15 tonnás 915FCR, a 22 tonnás 922F, a 30 tonnás 930F és a 36 tonnás 936F modellel bővült. Az adott típusok több kivitelben, keskeny nyomtávval, hosszú gémmel vagy akár bontó-kotró kivitelben, megnövelt ellensúllyal és számos gyárilag szerelt védelemmel szerelve is megvásárolhatók.

LiuGong936F kotrógép munka közben

GINOP 1.2.3-21 pályázat - ORSZÁGOSAN (Pest megye is!)

1. benyújtási dátum: 2022. január 19-től

A mikro-, kis- és középvállalkozások támogatását célzó pályázat összevontan nyújt támogatást a Közép-magyarországi régió (korábbi VEKOP program) és a Közép-Magyarországon kívül eső régiók (korábbi GINOP program) cégei számára. A Budapesten megvalósuló beruházások ezúttal is kizárásra kerültek. A GINOP Plusz 1.2.3-21 kódszámú pályázat a beruházás helyszínétől függően 50-70% intenzitással kínál feltételesen vissza nem térítendő támogatást. A rendelkezésre álló keretösszeg 200 milliárd forint és várhatóan 800-2500 projekt kap támogatást.

Széchenyi Terv 2020 Logó

GINOP Plusz pályázat - ORSZÁGOSAN (Pest megye is!)

1. benyújtási dátum: 2021. július 12-től

A mikro-, kis- és középvállalkozások támogatását célzó pályázat összevontan nyújt támogatást a Közép-magyarországi régió (korábbi VEKOP program) és a Közép-Magyarországon kívül eső régiók (korábbi GINOP program) cégei számára. A Budapesten megvalósuló beruházások ezúttal is kizárásra kerültek. A GINOP Plusz 1.2.1-21 kódszámú pályázat a beruházás helyszínétől és cégmérettől függően 35-70% intenzitással kínál feltételesen vissza nem térítendő támogatást. A rendelkezésre álló keretösszeg 200 milliárd forint és várhatóan 1000-3000 projekt kap támogatást.

Széchenyi Terv 2020 Logó

GINOP Pályázat 2021 januárjában, akár földmunkagépekre is

Új beadási időpont az I. kategória kapcsán! - 2021. november 9. - 9:00!

A koronavírus okozta gazdasági nehézségek leküzdésének megsegítésére nyíló pályázat azon Közép-Magyarországon kívül működő mikro- és kisvállalkozásokat célozza, amelyek hátrányos helyzetű településen végzik tevékenységüket (településlista lentebb görgetve). A GINOP 1.2.9-20 kódszámú pályázat két kategóriában nyújt segítséget: ezres nagyságrendű településen kínál 2-10 millió forint közötti támogatási lehetőséget 70%-os intenzitás (30% önerő szükséglete) mellett - I. kategória, míg százas nagyságrendű településen 10-60 millió forint közötti összeg lehívására nyílik lehetőség 100%-os intenzitással (0%-os önerő szükséglete mellett) - II. kategória.

Széchenyi Terv 2020 Logó

Pályázat 5000 fő alatti településeknek

(Önkormányzatoknak)

Kistelepülést vezető (önkormányzati) ügyfeleink figyelmébe ajánljuk azt a 2019. után idén, 2020-ban is meghirdetett pályázatot, mely keretében a Miniszterelnökség a Magyar Falu Programon keresztül eszközbeszerzés (a belterületi közterületek karbantartására) céljából 3 milliárd forint keretösszeggel biztosít forrást az 5.000 fő vagy az alatti lakosságszámmal rendelkező települések számára.

Magyar Falu Program - logó

GINOP és VEKOP pályázatok - földmunkagépekre is! [2020 - május]

A koronavírus okozta gazdasági nehézségek leküzdésének megsegítésére két pályázat is nyílik, melyet a hazai KKV-k vehetnek igénybe. Ezek keretében földmunkagépek és ipari technológiák is vásárolhatóak, gyakorlatilag a Best Machinery Kft. teljes termékkínálata pályázható. A VEKOP 1.2.6-20 pályázat a Közép-magyarországi régiót (Pest megye és Budapest) célozza, míg a GINOP 1.2.8-20 pályázat célcsoportja az említett régió kivételével az összes többi régióban tevékenykedő KKV. Figyelem! A támogatási igény leadására 2020. május 29-én 9:00 órától nyílik lehetőség. A pályázatok intenzitása rendkívül magas, 70%-os!

Széchenyi Terv 2020 Logó

Papírhulladék feldolgozása: papírbrikett hulladék papírból

Az idei – 2020-as – évben megszaporodott cégünknél azon partnereink megkeresése, akik a vállalatuknál felszaporodó papírhulladék feldolgozására kerestek megoldást. A beszélgetésekből kiderült, hogy a nagyszámú érdeklődés nem véletlen.

papír brikett - papírhulladék feldolgozása

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 421 vendég és 0 tag böngészi