Szórakoztató hírek a munkagépek világából

Egy kis könnyedség és kikapcsolódás mindenkinek jár. Lapozza át szórakoztató írásainkat Ön is, és mosolyogjon velünk!

Szakmai témáink érdeklik? Best Machinery - szakmai blog

Munka-Gépítélet -  Közösségi gépértékelés 

[VIDEÓ] Újfent Tehetségkutatóban járt a LiuGong - most 3 pontost dobnak kotrógéppel

Sokszor említjük ügyfeleinknek, hogy az E szériás kotrógépek legnagyobb vívmánya a kezelői komfort emelkedésén túl a rendkívül pontos, kifinomult irányíthatóság. Ezen a téren az E széria rengeteget fejlődött az LC modellcsaládhoz képest. A kollégák egybehangzó véleménye alapján komoly fegyvertény, hogy még hárompontost is lehet dobni a masinákkal... Görgessen (vagy kattintson) a videóért!

 LiuGong kotrógép 3 pontost dob

[Videó] Targoncával terepjárót rakni pálinkás kupicára - vajh' lehet-e?

Kínában és az Egyesült Államokban már bemutatták a LiuGong targoncák C szériáját, de magyar ügyfeleinknek még várniuk kell. A lassan múló heteket és a tavaszi meleget most egy érdekes videóval törjük meg. Görgessen / kattintson a műsorért.

LiuGong targonca Got Talent

Vidámpark? Ugyan... Diggerland a gyerekek álma! - VIDEÓ

Egy körúti kocsmában, sörhabban elmerülve a Best Machinery csapat kitalálta az ideális vidámpark koncepcióját. Élménypark gyereknek - kotrókkal, dömperekkel, rakodógépekkel, dózerekkel. Aztén hazaérve leesett az állunk...

Diggerland - a munkagépes élménypark

Európa felszínének közel 10%-át már beton fedi!

Érdekes kutatásra bukkantunk minap. Szinte hihetetlen, de kontinensünkön arányában már több a beton, mint a vízfelület. Földünkön megdöbbentő ütemben gyarapítjuk az ember által épített, mesterséges területek méretét. Cikkünkben az Európai Statisztikai Hivatal adatait jártuk körül.

Beton város

A hulladékfeldolgozás alternatív módszerei

Tőlünk nem megszokott módon a következő cikkünkben az "írás", a szöveges tartalom háttérbe szorul, mert egy képgalériát állítottunk össze blogunk követői számára. Képgalériát, mely különböző hulladékokat mutat be. Hulladékot??? "Miért lennék én kíváncsi a szemétre" - gondolhatja e sorok olvasója. Görgessen tovább, és nézze meg a hulladékfeldolgozás művészi értékkel bíró formáját!

tengerparti szemét-hulladék 1

Tehetségkutató + LiuGong 856H homlokrakodó

Bizonyára felmerül a kedves olvasóban a kérdés: vajon hogy fér el egymás mellett e két szó: tehetségkutató és LiuGong? A válasz egyszerű: A CCTV azaz Kína legnagyobb TV csatornájának tehetségkutató műsorában járt egy LiuGong munkagéppel dolgozó gépkezelő...

LiuGong 856H homlokrakodó gép a CCTV ben

Világvárosok! Éghajlatváltozásra felkészülni!

Lebegő megapoliszok, szmogfogó épületek, high-tech fák jelenthetik a választ az éghajlatváltozásra.

Rotterdam, lebegő pavilon

Best Machinery Facebook - pólós nyereményjáték

Mint bizonyára azt már minden kedves látogatónk tudja, a jövőben 3+1 éves garanciával kínáljuk a LiuGong munkagépeket. A projekt kapcsán elkészültek új pólóink látványtervei. Ennek apropójából ismételten nyereményjátékot hirdettünk Facebook oldalunkon. A szabályok igen egyszerűek. Kommentben kell jelentkeznie annak, aki szeretné megnyerni a készülő pólók valamelyikét. Összesen 3 darabot ajánlunk fel e "nemes" célra. UPDATE! Nyertesek a bejegyzésben!

polo latvanyterv small Best Machinery LiuGong póló - látványterv 2

Biogáz előállítása ételhulladékból

Meglepő és egyben izgalmas módját választották a biogáz előállításának Ausztráliában. A gázgyártás „megszokott” alapanyagai széles terjedelemben változhatnak. Trágya, szennyvíziszap, ocsú, növényi hulladékok, napraforgó pogácsa, törköly. A felsorolást oldalakon keresztül lehetne folytatni. Ezen anyagok közös jellemzője, hogy könnyen bomlanak. Ezt a tulajdonságot szem előtt tartva jutottak arra az elhatározásra az ausztrálok, hogy a begyűjtött ételhulladékot dolgozzák fel.

ételhulladékból biogáz

Rozsdásodó japán dózerek Kínában

A H szériás LiuGong homlokrakodók szülőatyja, Gary Major, a híres munkagép-dizájner nemrégiben Kínában járt, és megosztotta velünk fotóit ezekről az öreg vasakról.

Komatsu dózer Kínában 1

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 340 vendég és 0 tag böngészi