30 százalékos energiamegtakarítás Presona bálázóval!

A bálázógépek üzemeltetési költségeinek legnagyobb részét mindig is az áramköltség tette ki. A mai, egekbe szökő villamosenergia-árak mellett azonban minden eddiginél jobban megéri egy valóban energiatakarékos bálázó beszerzése!

A Presona bálázók az előpréselési technológiának köszönhetően körülbelül 30 százalékkal energiahatékonyabbak, mint a legtöbb más, a piacon kapható bálaprés. Ha a bálázógépet frekvenciaváltóval egészítik ki, az még kevesebb energiát fogyaszt.

Az energiahatékony Presona Prepress technológia:

Minden Presona bálázógép Prepress technológiát használ, míg sok más présgyártó cég úgynevezett "nyíró bálázókat" gyárt. A "nyíró bálázók” egy késsel vágják le azt az anyagmennyiséget, amely nem fér be a préskamrába. Ez a vágási folyamat felemészti a sajtolóerő egy részét, ezért a "nyíró bálázóknak” nagyobb motorral kell rendelkezniük, mint az azonos kapacitású előpréselést végző gépeknek. A kisebb motor kevesebb energiát használ fel.

Presona prepress tecnológia

Számításaink szerint az előpréselő bálázó körülbelül 30 százalékkal kevesebb villamosenergiát használ, mint a nyíró bálázó.

Változó frekvenciájú meghajtás

Az előpréselő technológia beépített energiahatékonysága mellett minden Presona bálázó felszerelhető frekvenciaváltóval (VFD) is. A VFD segít optimalizálni az energiafelhasználást abban az esetben, amikor a bálázó több anyag tömörítésére vár. Mindez még tovább csökkenti az energiafogyasztást.

A felhasznált energia mérése

Szeretné pontosan tudni, mennyi energiát fogyaszt a bálázója? Szerezzen be egy energiamérőt Presona gépéhez! Az energiamérővel közvetlenül az érintőképernyőn vagy táveléréssel kaphat olyan információt, mint a bálánkénti vagy az összesített energiafelhasználás.

Szeretné csökkenteni az elektromos számláit? Lépjen kapcsolatba értékesítési részlegünkkel, hogy megtudja, hogyan takaríthat meg pénzt a bálázási művelet során.

 

Keressen minket az űrlap kitöltésével!

Küldjön üzenetet cégünknek - válaszolunk!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 405 vendég és 0 tag böngészi