A LiuGong immár az Egyesült Királyságban is képviselteti magát

Néhány nappal ezelőtt zárultak le a tárgyalások a LiuGong Machinery Europe B.V., valamint a Construction Plant & Machinery Sales között. A két fél egy mindenre kiterjedő kereskedelmi szerződést írt alá. A Construction Plant & Machinery Sales ettől kezdve jogosult a LiuGong márkanévvel ellátott berendezések értékesítésére, illetve az értékesítést követő vevői szolgáltatások nyújtására Anglia déli területein.

LiuGong együttműködés

Grant McGregor, Brian Prescott, Linjun Wang, Yuanxiang Xiao

A portsmouthi székhelyű vállalat több mint 40 éves tapasztalattal a háta mögött vág bele a teljes LiuGong portfolió forgalmazásába. A Construction Plant & Machinery Sales saját műhellyel, alkatrészraktárral és tapasztalt szerelő személyzettel rendelkezik.  Ebből adódóan minden feltétel biztosított annak érdekében, hogy a vállalat a LiuGong nevéhez méltó szolgáltatást biztosíthasson az angliai érdeklődők számára. A cég Londonban is tulajdonol egy alkatrészek, valamint munkagépek tárolására szolgáló raktárt, így lehetőség nyílik a fővárosban és annak tágabb körzetében tevékenykedő partnerek gyors kiszolgálására is.

„Örömmel jelenthetjük ki, hogy Anglia déli megyéire vonatkozóan a LiuGong hivatalos forgalmazójává váltunk. A márka még kevéssé ismert az országban, de ennek ellenére hatalmas potenciált látunk a gépek értékesítésében, hisz ár-érték arányuk az egyik legjobb a piacon. Úgy gondoljuk, hogy jelentős szeletet hasíthatunk ki az értékesítésre kerülő építőipari gépek angliai tortájából. Különösen a bányászati, a bontási, valamint az útépítési feladatok ellátására szánt LiuGong berendezésekre kívánunk fókuszálni.”  – mondta Brian Prescott a Construction Plant & Machinery értékesítési igazgatója.

Xiao Yuanxiang, a LiuGong Europe helyettes ügyvezető igazgatója kijelentette: „A LiuGong Machinery Europe-nál mindannyian örömmel üdvözöljük a Construction Plant & Machinery Sales-t forgalmazóink körében. Hisszük, tudjuk, hogy közösen fényes jövő elébe nézünk.”

A LiuGong Machinery Corporation 55 éve vezető szerepet tölt be Kína gépiparában. Azóta, hogy a LiuGong megépítette első homlokrakodóját, a világ egyik leggyorsabban gyarapodó globális építőgépeket gyártó vállalatává nőtte ki magát. A vállalat extrém környezetben is helytálló, könnyen kezelhető gépek teljes sorát kínálva áll helyt egy olyan piaci környezetben, ahol a kevesebbért is egyre többet kell teljesíteni. A LiuGong lehetőséget kínál munkavállalóinak, minőségi termékeket és szolgáltatásokat vásárlóinak, pénzügyi sikereket befektetőinek és közösségi támogatást azoknak a régióknak, melyeket kiszolgál.

A bejegyzést készítette Földi Anita és Blaskó Gergely (A szerzőről)

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 344 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x