A LiuGong immár az Egyesült Királyságban is képviselteti magát

Néhány nappal ezelőtt zárultak le a tárgyalások a LiuGong Machinery Europe B.V., valamint a Construction Plant & Machinery Sales között. A két fél egy mindenre kiterjedő kereskedelmi szerződést írt alá. A Construction Plant & Machinery Sales ettől kezdve jogosult a LiuGong márkanévvel ellátott berendezések értékesítésére, illetve az értékesítést követő vevői szolgáltatások nyújtására Anglia déli területein.

LiuGong együttműködés

Grant McGregor, Brian Prescott, Linjun Wang, Yuanxiang Xiao

A portsmouthi székhelyű vállalat több mint 40 éves tapasztalattal a háta mögött vág bele a teljes LiuGong portfolió forgalmazásába. A Construction Plant & Machinery Sales saját műhellyel, alkatrészraktárral és tapasztalt szerelő személyzettel rendelkezik.  Ebből adódóan minden feltétel biztosított annak érdekében, hogy a vállalat a LiuGong nevéhez méltó szolgáltatást biztosíthasson az angliai érdeklődők számára. A cég Londonban is tulajdonol egy alkatrészek, valamint munkagépek tárolására szolgáló raktárt, így lehetőség nyílik a fővárosban és annak tágabb körzetében tevékenykedő partnerek gyors kiszolgálására is.

„Örömmel jelenthetjük ki, hogy Anglia déli megyéire vonatkozóan a LiuGong hivatalos forgalmazójává váltunk. A márka még kevéssé ismert az országban, de ennek ellenére hatalmas potenciált látunk a gépek értékesítésében, hisz ár-érték arányuk az egyik legjobb a piacon. Úgy gondoljuk, hogy jelentős szeletet hasíthatunk ki az értékesítésre kerülő építőipari gépek angliai tortájából. Különösen a bányászati, a bontási, valamint az útépítési feladatok ellátására szánt LiuGong berendezésekre kívánunk fókuszálni.”  – mondta Brian Prescott a Construction Plant & Machinery értékesítési igazgatója.

Xiao Yuanxiang, a LiuGong Europe helyettes ügyvezető igazgatója kijelentette: „A LiuGong Machinery Europe-nál mindannyian örömmel üdvözöljük a Construction Plant & Machinery Sales-t forgalmazóink körében. Hisszük, tudjuk, hogy közösen fényes jövő elébe nézünk.”

A LiuGong Machinery Corporation 55 éve vezető szerepet tölt be Kína gépiparában. Azóta, hogy a LiuGong megépítette első homlokrakodóját, a világ egyik leggyorsabban gyarapodó globális építőgépeket gyártó vállalatává nőtte ki magát. A vállalat extrém környezetben is helytálló, könnyen kezelhető gépek teljes sorát kínálva áll helyt egy olyan piaci környezetben, ahol a kevesebbért is egyre többet kell teljesíteni. A LiuGong lehetőséget kínál munkavállalóinak, minőségi termékeket és szolgáltatásokat vásárlóinak, pénzügyi sikereket befektetőinek és közösségi támogatást azoknak a régióknak, melyeket kiszolgál.

A bejegyzést készítette Földi Anita és Blaskó Gergely (A szerzőről)

Szóljon hozzá!

Mondandója másra is tartozik?

Írja meg nyilvános kérdését, véleményét. Kérjük, az alább található űrlapot töltse ki! Hozzászólása azonnal megjelenik oldalunkon. Fenntartjuk a jogot, hogy a sértő, trágár és obszcén megjegyzéseket töröljük rendszerünkből.

Görgessen lentebb, és tekintse meg, hogy mit mondanak mások az olvasott témával kapcsolatban.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 285 vendég és 0 tag böngészi