LiuGong újdonság - 922E III lánctalpas kotrógép
A mélyásók új generációja

Az idei Intermat kiállítás szenzációs bemutatója

LiuGong 922e mélyásó kotrógép

Az idei Intermat kiállítás egyik legnagyobb újdonságaként hatott a LiuGong mélyásó kotrógépeinek új szériája. A 22 tonnás 922E III-as modell számos innovatív újítással kápráztatta el az érdeklődő közönséget.

LiuGong lánctalpas kotrógép - markoló mélyásóA LiuGong pavilon a 6-os épületben kapott helyet, olyan nagy márkák mellett, mint a Komatsu, Volvo és Hitachi. A 2.000 m2-es standon 23 gépet mutatott be a kínai márka. Bízunk benne, hogy a Best Machinery Kft. kiállítói terét is hasonló intenzitással keresik majd fel a látogatók a szeptember 20-22. között Délegyházán megrendezendő ÉBSZ Építőgép Kiállításán, mint ahogyan tették azt az Intermaton.

De térjünk át bejegyzésünk címadó berendezésére, a LuGong 922E jelű kotrógépére.

A 922E jelű lánctalpas kotró megfelel a Tier4, valamint StageIIIB emissziós szabványoknak, így a munkagép néhány héten belül hazánkban is elérhetővé válik. A 22 tonnás kategória világpiaci viszonylatban a LiuGong legkelendőbb kotrógépe, így nem jelentett nagy meglepetést a szakma számára, hogy a megújulás ezzel a géppel kezdődik a mélyásók szegmensében. A kínai vállalat tervező csapata úgy formázta meg az új generációs munkagépet, hogy az minden tekintetben megfeleljen a jelenlegi dizájn trendeknek. A gép egy teljesen megújult kabint kapott, mely tökéletes kényelmet nyújt a kotró kezelőjének. Mindezek mellett a fülkéből való kilátás is sokat fejlődött. A szakma egybehangzó véleménye szerint a gép a kényelem tekintetében számos riválisát mérföldekkel előzi meg.

A gép erőátviteli rendszere sokat fejlődött az elődhöz képest. Még simább és még precízebb. Mindez kiegészítve a finom működésű hidraulikával és a fejlett elektronikai rendszerrel egy tökéletes gépet eredményez. A folyamatosan szigorodó emissziós normák ellenére a mérnökök a kotrógép fogyasztásán is sokat tudtak javítani. 

A többi LiuGong géphez hasonlóan a 922E kotró is az európai és amerikai konkurenciánál kedvezőbb áron kerül a piacra.

Amennyiben szeretné megtekinteni a hazai LiuGong kotrógépek kínálatát, úgy kattintson ide.

A bejegyzést készítette: Blaskó Gergely (A szerzőről)

 

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 394 vendég és 0 tag böngészi