3+1 év garancia az összes LiuGong munkagépre, targoncára!

Ha Ön Facebookos közösségünk tagja, akkor már bizonyosan értesült róla: kézzelfoghatóvá tettük a LiuGong gépek megbízhatóságát. Tekintettel az elmúlt évek alacsony meghibásodási rátáira, úgy döntöttünk, hogy ezt követően minden újonnan értékesített LiuGong munkagépet és targoncát 3 év vagy 4.000 üzemóra teljes körű, valamint további 1 év hajtásláncra vonatkozó garanciával kínáljuk partnereinknek. Tesszük mindezt alapáron! Eddig is tudtuk, hogy a LiuGong gépek hosszú távon megbízhatóak, de mostantól mindezt garantáljuk vásárlóinknak.

LiuGong hirdetés - Földmunkagép


Az új jótállási feltételek kidolgozásakor törekedtünk arra, hogy könnyen érthető, apróbetűs és egyéb "trükkös" részektől mentes legyen a dokumentum. Úgy hisszük, mindez sikerült. Az első 3 esztendőben a kopó és fogyó alkatrészeken kívül minden a garancia hatálya alá tartozik. Hogy mi számít kopó, fogyó alkatrésznek? Természetesen ez is pontosan le van írva. A hajtáslánc 4. évi garanciája vonatkozik a motorra, tengelykapcsolókra, sebességváltóra, hidakra, járószerkezetre, fékekre, illetve ezek részegységeire.

A meghosszabbított jótállás feltétele, hogy a kötelező karbantartásokat a Forgalmazó által felhatalmazott szerviz végezze, kizárólag Eredeti LiuGong alkatrészek kerüljenek beszerelésre és a karbantartások időben elvégzésre kerüljenek. (Szervizünk kilométer-, valamint óradíja, illetve az alkatrészek ára természetesen változatlan maradt.)

Az itt leírtak nem szolgálnak teljes körű tájékoztatás gyanánt. A részletek kapcsán kérjük, keresse központunkat vagy az Önhöz tartozó értékesítő munkatársunkat. Figyelje a piros/ezüst G betűt, mert reményeink szerint a jövőben sok helyen fog vele találkozni!

LiuGong földmunkagépek hirdetése

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 427 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x