Erdészeti daruk és kiközelítők

Kronos daru és kiközelítő

Kronos kiközelítő kocsi daruval

A Best Mchinery Kft. kínálatában megtalálható a KRONOS márkanéven jól ismert finnországi Wikar OY AB vállalat erdőgazdasági és mezőgazdasági gépgyártó termékei. A cég Európa egyik legrégebbi gyártói közé tartozik, amely 1914-ben történt alapításától törekszik termékeinek folyamatos fejlesztésére. Termékeinek körét, a 1980-as évek elejétől külön üzletágként, erdőgazdasági kiközelítő kocsikkal és darukkal bővítették ki. A Kronos daruk és kiközelítők mára egyik piacvezetőnek számító termékeknek számítanak az erdőgazdálkodásban a megbízhatóságúkkal és a hosszú élettartalmú minőségi kialakításukkal. A Kronos erdészeti daruk és kiközelítők teljes palettáját forgalmazzuk a Kronos 4000-től 7010-ig, melyek kiválóan alkalmasak a cégünk által forgalmazott erdészeti faaprító berendezések kiszolgálásához.

 

Daruk

A Kronos 4000 egy sokoldalú erdészeti daru, amely mezőgazdasági és erdészeti célokra egyaránt alkalmas. Peremes csatlakoztatása miatt mind a traktorra, mind pedig a kiközelítő kocsira felszerelhető.

A Kronos 5000 a klasszikus professzionális erdészeti daru, széles és hűséges vevőkörrel. Nagyon mozgékony és nagy teljesítményre képes, rövid főgémmel rendelkező daruról van szó, amely ritkításoknál jól alkalmazható.

A Kronos 6020 megvalósítja a profi felhasználók összes kívánságát. Erős szerkezete és kiváló minőségű hidraulikus elemei megfelelnek a legmagasabb, a minőséggel és a teljesítménnyel szemben támasztott elvárásoknak. A standard gép mechanikus vezérlésű, azonban erdészeti vállalkozóknak javasoljuk az elektromos-hidraulikus joystick-vezérlést.

A Kronos 7010 a széria legnagyobb típusa profi felhasználók részére, felszerelhető traktorokra vagy pótkocsikra, pl. a Kronos 160 4WDM-re. Erőteljes szerkezete, kiváló mozgásiránya, erős és pontos fordító berendezése teszi ezt a darut könnyen vezérelhetővé és hatékonnyá. Lánchajtásos dupla meghosszabbítása révén nagy igénybevétel esetén is helytáll.

Kiközelítő kocsik

A daruk mellett a Kronos erdészeti kiközelítők teljes palettáját kínáljuk vevőink részére.

Kronos - traktor vontatású kiközelítő kocsi daruvalA 100 H, 120 H, 100 4WD és 120 4WD modellek kialakítása olyan, hogy rakottan is mélyen lehet tartani a kiközelítő kocsi vázszerkezetét és súlypontját. A kiközelítő kocsik felépítése lehetővé teszi nagyobb darutípusok felszerelését is. A kiközelítő kocsit a vevő igényei szerint is elkészítik, többféle darufelszereléssel és hidraulika rendszerrel elláthatók. A 4WD típusok hidraulikus erőátvitellel rendelkeznek. A kerekek külön fékekkel elláthatók. A húzóerő kb. 1600 kp.

A Kronos 140 4WDM / 160 4WDM kiközelítő kocsik teljesen mechanikus erőátvitellel működő forgózsámolyos tandem tengellyel rendelkeznek, amelynél a kardántengely forgatónyomatéka a hajtóművön és a csatlakoztatott differenciálon keresztül a gép mindkét oldalán lévő tandem dobozokhoz kerül. Így az erőátvitel kizárólag tartós fogas beavatkozással történik.
A hagyományos vonórudas csatlakozás helyett a vontató Y-rudas csatlakozással ellátott. Ennél a rúdkarmok a hátsó tengelybe akadnak, ezáltal lehetővé válik a vontató és a kiközelítő kocsi egymáshoz viszonyított „fel- és leúszása” a terepen. A kiközelítő kocsi szinte automatikusan követi a vontatót.

Kérjük, hogy a lap alján található űrlap kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot. Mérnökeink segítenek az Ön igényeihez illő Kronos kiközelítő, illetve daru kiválasztásában.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fényképek a Kronos darukról és kiközelítőkről

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Videók

  


Kronos daruk és kiközelítők

MOST AKTÍV videó

Kronos - erdészeti daru munka közben

Következő videó:
kattintson a képre!

Kronos 140 4WDM - erdészeti kiközelítő

Következő videó:
kattintson a képre!

Kronos 140 4WDM - erdészeti kiközelítő - erdészeti szállítójármű - 2. videó

Következő videó:
kattintson a képre!


Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 264 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x