Outset rakodó és homlokrakodó mérleg, kanálmérleg,
DropsA központi zsírzó

Homlokrakodó mérleg, kanálmérleg, zsírzó

Ügyfeleink igényeihez igazodva, partner cégünkön keresztül kiváló minőségű, versenyképes árú kanálmérleg berendezéseket és központi zsírzó rendszereket is forgalmazunk. A termékek beszerelhetőek mind a Best Machinery Kft-től vásárolt, mind pedig egyéb munkagépekhez. A teljeskörű garancia és alkatrész-ellátás minden kanálmérleg esetében biztosított. Az Outset földmunkagép mérlegei és a DropsA progresszív zsírzórendszer ideális megoldást jelent bányákban, az iparban, az építőanyag kereskedelemben és a mezőgazdaságban egyaránt.

Outset kanálmérlegek és DropsA központi zsírzók főbb műszaki adatai

Az Outset kanálmérleg jellemzői:

Általános jellemzőjük a nagyfokú pontosság, a lehető legegyszerűbb kezelés, és a kis méretbe foglalt számos szolgáltatás:

- A kanálmérlegek a teljesen dinamikus (menet- és emelés közben) mérést pontosan és automatikusan végzik, és a teherautóba berakott kanálsúlyokat is automatikusan összesítik.
- A mérlegjegy nyomtatása és a következő autó előtti nullázás egyetlen gombnyomással működik.
- A kis méret nem rontja a kilátást a kezelőfülkéből, így a munkabiztonság sem romlik.
- A többféle anyag-gyűjtő, a hangjelzések, a céltömeg-funkció, és a mérleg gyors ki- bekapcsolási gombja egyrészt a berakodást, másrészt a deponálást is rendkívül segíti.
- A teljes fordulatszám tartományra optimalizált kalibráció, valamint a gépkezelő által utánállítható pontosság (korrekció funkció: változó rakodási helyzethez kézzel korrigálható a pontosság: pl. ferde talaj, hideg hidraulika olaj, stb.) tették népszerűvé kanálmérleg berendezéseinket a gépkezelők körében is.
- A nyomtatás és a napi/heti/havi legyűjtések anyagra, rendszámra stb. (*Vision) a tulajdonosok, vagy üzemeltetők részére ad megnyugtató és biztonságos elszámolást.
- A gyors telepítés és kalibráció pedig a kanálmérleg telepítésekor a lehető legrövidebb időre veszi ki a gépet a munkából.
- A legkorszerűbb szoftveres mérlegprogram a legkevesebb utólagos beállítást és működési hibát jelenti.

 

Referenciáink: projektek, amelyekre büszkék vagyunk! Kattintson a videókért, képgalériáért

 

A központi zsírzók területén a DropsA progresszív zsírzórendszerek a kiforrott, hagyományos progresszív elemekből épülnek fel, de a kenőszivattyú a legfejlettebb vezérlési és ellenőrzési funkciókkal van ellátva:
- A DropsA Bravo központi zsírzó zsírszivattyú egysége nem csupán nagy teljesítménnyel adagolja a kenőanyagot, de mind a szivattyú-motor, mind a zsírzórendszer működését is ellenőrzi: amennyiben leáll a zsírzás vagy a motor túlterhelődik, hibajelzés ad a digitális kezelőpulton vagy a kezelőfülkébe épített visszajelző lámpán (opció).
- A szabadon programozható kenési ciklusok, motorfordulat rugalmassága mellett a szivattyútartály mérete is egyszerűen, és filléres alkatrészekből oldható meg.
- A rendszerek kiépítésekor ügyelünk a munkagép felhasználási körülményeire is: a víz alatt dolgozó vagy sérülékeny, kényes szerkezeti helyeken többszörös kenőanyag mennyiséget adagolunk a csapoknak, csapágyaknak (pl. kotró kanálszerkezet).
- A flexibilis SMX kenőanyag elosztóinkkal ezt az adagolást tetszőlegesen és utólagosan, akár a gépkezelő is megváltoztathatja!
- A központi zsírzó tartályainak feltöltéséhez szükség szerint kézi, vagy pneumatikus patron- vagy hordószivattyút is biztosítunk.

Központi zsírzó vagy kanálmérleg iránt érdeklődik? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 330 vendég és 0 tag böngészi

Partnerünk

Mascus Portál