Pelletáló gépek | pellet gyártás

A pelletálás folyamata és berendezései

Üdvözöljük a pellet gyártás világában! A Best Machinery Kft. a csúcsminőségű német és távol-keleti pellet gyártási rendszerek, technológiák, pelletprések, pellet gyártó gépek forgalmazása mellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy profitot termelő megoldást kínáljon a pelletálás iránt érdeklődők számára. A megfelelő berendezés kiválasztásához vállalatunk mérnökei nyújtanak segítséget, míg szakmai partnereink segítségével lehetőséget biztosítunk hazai, valamint Európai Uniós pályázatok igénybevételére is, melyek nagyban megkönnyíthetik egy pelletáló rendszer megvásárlásának finanszírozását.

11 érv, amely a Best Machinery mellett szól:

pipa31993 óta foglalkozunk biomassza hasznosító - többek között pelletáló - rendszerekkel.

pipa3Minden érdeklődő számára ingyenes szakmérnöki támogatást nyújtunk, így az ideális rendszer kiválasztása garantált. 

pipa3Közgazdászaink minden esetben kiszámítják a beruházás megtérülését. Teszik mindezt annak érdekében, hogy a pelletáló rendszer pénzt termeljen Önnek!

pipa3Széles kínálatunknak hála Ön kiemelkedően jó ár-érték arányú berendezések közül választhat.

pipa3200 kg/óra kapacitástól akár 8 tonna/óra kapacitásig kínálunk pelletáló rendszereket (sorba kapcsolással).

pipa3Megoldást kínálunk fa, lágy szárú növények és takarmány pelletálásához is.

pipa3A rendszereinket üzembe helyezve adjuk át.

pipa3Helyszíni javítási garanciánknak hála Ön nyugodtan alhat, a termelés folyamatossága garantált.

pipa3Pályázati és finanszírozási támogatást is nyújtunk.

pipa3Kizárólag ipari minőségű pelletáló rendszereket forgalmazunk, melyek akár a folyamatos (24/7) üzemelésre is alkalmasak.

pipa3Kulcsra kész üzemek kivitelezését is vállaljuk, így Önre csak a zöld gomb megnyomása vár.

Referenciáink: projektek, amelyekre büszkék vagyunk! Kattintson a videókért, képgalériáért

Münch Pelletáló gép

pelletalo gep5

• Amennyiben Ön profi a pelletálás terén, úgy telefonon vagy az alább található űrlap kitöltésével és igényei pontos megjelölésével küldje el érdeklődését, kérjen árajánlatot az általunk forgalmazott pelletáló rendszerekre. A német Münch gyár professzionális pellet prései mellett kedvező áron forgalmazzuk több, világszabadalmakkal is rendelkező ázsiai gyártó pelletáló rendszereit, valamint költséghatékony, kiemelkedő ár-érték arányú kínai pelletáló rendszereket, valamint tűzipellet gyártó gépeket is kínálunk érdeklődőink számára. Biztosak vagyunk abban, hogy széles termékkínálatunkból minden pelletálni vágyó megtalálja a megfelelő megoldást. A beruházás tervezéséhez ingyenes szakmérnöki támogatást nyújtunk!

• Amennyiben Ön most ismerkedik a pelletálás technológiai hétterével, kérjük, olvassa el a  lentebb található leírásunkat a pellet készítés folyamatáról. Amennyiben maradt még kérdése vagy árajánlatot szeretne kérni, úgy keressen meg minket telefonon, illetve az alább található űrlap kitöltésével. Mérnökeink segítenek eligazodni a pellet gyártás útvesztőjében, mindezt teljesen ingyen biztosítjuk Önnek!

Pelletáló rendszer iránt érdeklődik? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A pellet gyártás általános leírása:

Pellet gyártással foglalkozó ügyfeleink a következő iparágakból kerülnek ki:
• Mezőgazdaság,
• vegyipar és papírgyártás,
• újrahasznosítás,
• faipar, bútoripar,
• hulladék feldolgozás,
• élelmiszeripar,
• műtrágyagyártás, komposztálás.

A pellet és brikett piac az elmúlt 10 évben jelentős növekedésnek indult és a gáz, valamint más energiahordózok árának emelkedésével a biomassza pelletálás jelentős mértékben növekedett, a növekedési ráta éves viszonylatban túlszárnyalja a 60%-ot is. A Best Machinery Kft. fa és biomassza pellet üzemeket és komplett gépsorokat, pelletáló rendszereket forgalmaz, beleértve az alkalmanként szükséges előaprító sort is, mely 0,2-15 tonna/óra teljesítménnyel szolgálja ki a pellet gyártó gépet.

Az alábbiakban néhány példa arra, ahol már sikeresen alkalmazzák a fa és biomassza pellet gyártó sorokat a pelletálás során:
• összes fafajta és lombhulladékai,
• szalma és egyéb mezőgazdasági hulladékok (kukoricaszár, venyige, napraforgómag héja stb.),
• energianövények: energiafű, energianád,
• fűrészipari hulladékok és egyéb fahulladékok,
• papír és papírgyári hulladék feldolgozás,
• biogáz termelés melléktermékei,
• élelmiszeripari melléktermékek,
• stb.

A pellet gyártás technológiai lépései: 

A pelletálásra szánt alapanyag tárolása.

Elődarálás vagy előaprítás a pelletálást megelőzően.

Idegen anyagok leválasztása. Alapanyagtól függően:
• bálabontók és aprítógépek,
• tárcsás, illetve dob aprítógépek,
• kalapácsos aprítógépek,
• shredderek (egytengelyes aprítók).

Szárítás:
Ha az alapanyag nedvességtartalma meghaladja a 10%-os értéket, akkor a pellet gyártás folyamata során szárítani kell a pelletálandó anyagot. A szárítandó anyag nedvességtartalma jelentősen növeli a pellet gyártás teljes folyamatának energiaigényét, költségét. Amennyiben a telephely nem rendelkezik gőz vagy egyéb hőenergia forrással, abban az esetben célszerű a szárító berendezés fűtőegységét megújuló energiahordozó felhasználásával táplálni (pl. faapríték, egyéb biomassza vagy termék pellet). A szárítási folyamat során az alapanyagból eltávozó magas hőmérsékletű vízgőz újrahasznosítása jelentősen javítja a rendszer hatásfokát, és csökkenti az energia költségeket. Alapanyagtól és teljesítménytől függően a következő szárítók állnak rendelkezésre a Best Machinery Kft. kínálatában:
• szalagos biomassza szárítók,
• csőszárítók,
• dobszárítók,
• szárító tornyok.

Porleválasztó és köztes tároló.

Finom-aprító kalapácsos malom:
A pelletálás előtti darálás és az őrlés célja, hogy a beszállított heterogén méreteloszlású és minőségű alapanyagból elérjük a pellet gyártáshoz szükséges, jellemzően 0,5-1,5 mm körüli szemcseméretet:
• elő-pellet tárolótartály,
• adagoló rendszer,
• kondicionáló / adalékok hozzáadása és nedvesítés.
Pellet préselése előtt fontos lépés. Fapellet gyártás során körülbelül 70 ºC hőmérsékletű vízpermet formájában 1-2 tömegszázaléknyi vizet szükséges adni a keverékhez. Ez biztosítja, hogy a fa vagy biomassza lignintartalma felszabaduljon, és hozzájáruljon a termékben lévő részecskék stabilabb kötéséhez.

Pelletprés vagy pellet malom
A pelletálás történhet:
• gyűrűs matricás pelletpréssel,
• síkmatricás pelletpréssel.

pelletfolap2pelletfolap3

A jellemző pellet-átmérő általában 6-8 mm közötti, de a piaci igényeknek megfelelően megtalálhatóak kínálatunkban a 8-12 mm és 12-30 mm átmérőjű pelletek gyártására alkalmas berendezések, pelletálók is. Minden, általunk forgalmazott pelletprésre jellemző, hogy a présmatrica, valamint a görgők kiemelkedő minőségű, jó kopásállóságú anyagokból készülnek. A matricák élettartama alapanyagtól, minőségtől, konstrukciótól és gyártótól függően meghaladja az 1000-2000 üzemórát, míg a görgők átlagos élettartama ennek körülbelül a fele.

A Best Machinery által forgalmazott pellet gyártó rendszerekhez rövid szállítási határidővel biztosítunk présmatrica és présgörgő utánpótlást.

Pellet hűtő rendszer:
Ellenáramú léghűtő berendezés, amely fokozatosan hűti le a pelletet, ezzel megtartva annak szilárdságát és formáját.

Rostáló egység:
A pellet a rostán áthaladva elveszíti portartalmát és a nem megfelelő méretű pelletek leválasztásra kerülnek.

Porelszívó rendszer:
Porelszívó rendszer a pellet gyártás során képződő finom szemcséjű port gyűjti össze és adagolja vissza a rendszerbe. A szemcsés anyag általában a elő-pellet tárolótartályba kerül vissza.

Pellet tároló:

a pelletprés által elkészített pellet tárolására szolgál, amíg az nem kerül csomagolásra.

Szállító modulok és kiszerelés, kicsomagolás:
A kész pellet a vevői igényeket teljes mértékben szem előtt tartva 15-25 kg-os zsákokba vagy az úgynevezett 1m3-es térfogatú big-bag rendszerekbe kerül kiadagolásba. A kereskedelmi forgalomba kerülő pellet esetében ritkán, de otthoni felhasználásra szánt pellet esetében gyakorta előfordul, hogy a végtermék ömlesztve kerül forgalomba, illetve felhasználásra.

Folyamatirányító rendszer:
A Best Machinery Kft. által forgalmazott pelletálási technológiák alapesetben PLC-s vezérlőrendszerekkel (programmable logic controller - nem számítógépes vezérlés) szereltek, de minden berendezésünk elérhető a legmodernebb, integrált DCS folyamatirányító rendszerekkel is.

A technológia kiválasztása során figyelembe kell venni az alábbi szempontokat:
• Mennyi és milyen minőségű alapanyag áll a pelletálni szándékozó rendelkezésére,
• milyen könnyen és mennyiért értékesíthető a kész pellet az adott régióban,
• milyen messzire kell a pelletet szállítani,
• a telephely - illetve a pelletkészítő gép elhelyezésére szolgáló épület, helyiség alkalmas-e a munkához,
• mekkora lesz a beruházás várható költsége,
• mennyibe fog kerülni az üzemeltetés, mikor térülhet meg a beruházás.

A Best Machinery Kft. már a beruházás előtt is segítséget nyút! Forgalmazott termékeinkhez az üzem beindítását követően is biztosítjuk a gyártómérnöki támogatást, valamint az alkatrészellátást és szerviz lehetőségét is.

Amennyiben maradt még kérdése, illetőleg árajánlatot szeretne kérni. Vegye igénybe mérnökeink ingyenes segítségét! Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy a fentebb található űrlap kitöltésével. Mérnökeink néhány órán belül megkeresik Önt!

Hozzászólások - Komment beírása legalul!

0
Best Machinery Kft.
2024. január 15. hétfő, 13:16
Tisztelt Szabó Úr,

Köszönjük megkeresését. Kérem, Kósa Tamás kollégámmal vegye fel a kapcsolatot telefonon, szívesen segít. A száma: 06209662838. Mi csak az ön email címét látjuk. Írtunk rá, de nem jött válasz.

Üdvözlettel:
Blaskó Gergely
Best Machinery Kft.Idézet - Szabó István:
Tisztelt Blaskó úr,
Önkormányzatunk fásszárú növényi hulladékot darál le, melyet elégetünk intézményeinknél.
Azonban a vegyes apríték minőség miatt a pellet gyártásban és fűtésben gondolkodunk.
Kérem segítségüket a lehetséges technológia kiválasztásában.
Üdvözlettel Szabó István polgármester
Like Like Idézet
0
Szabó István
2023. december 03. vasárnap, 22:43
Tisztelt Blaskó úr,
Önkormányzatunk fásszárú növényi hulladékot darál le, melyet elégetünk intézményeinknél.
Azonban a vegyes apríték minőség miatt a pellet gyártásban és fűtésben gondolkodunk.
Kérem segítségüket a lehetséges technológia kiválasztásában.
Üdvözlettel Szabó István polgármester
Like Like Idézet
0
Vas-Építőanyag Kft
2023. október 31. kedd, 14:02
Üdvözlöm!
Pellettáló (brikett) gépre szeretnék ajánlatot kérni, gép teljesítménnyel, leírással, stb.
Kezdők lennénk ebben a műfajban, ennek fényében kérnék leírást, útmutatót.
Előre is köszönöm!
Rubiné
Like Like Idézet
0
Best Machinery Kft.
2023. február 06. hétfő, 11:42
Tisztelt Kiss Úr,

Tegnap írtunk önnek email-t a megadott címre. Továbbra is csak ipari berendezésekkel foglalkzunk, így egyfázisú pelletprésünk nincsen. A legkisebb gépünk jelenleg a pelletgyártás kategóriában 500 kg/óra kapacitással bír.

Üdvözlettel:
Blaskó Gergely
Best Machinery Kft.
Like Like Idézet
0
JOZSEF KISS
2023. február 06. hétfő, 11:40
220-240-voltos pellet készítő gépet keresek
Like Like Idézet
0
JOZSEF KISS
2023. február 05. vasárnap, 09:11
220-240 voltos pellet gyártó gépet keresek
Like Like Idézet
0
Kányási Zoltán
2022. december 29. csütörtök, 19:52
Üdv szeretnénk egy perletáló gépet ami óránként 100 200 kg ra képes. Esetleg menyi az ára? Köszönöm.
Like Like Idézet
0
Best Machinery Kft.
2022. február 08. kedd, 09:28
Tisztelt Jánosi Úr,

A pelletálás kiemelten technológiaigényes és érzékeny folyamat. Más-más matrica kell a különböző fajtájú fenyőkhöz. Önmagában már az is befolyásolhatja a pellet és a tömörítés minőségét, hogy az adott fenyő hány méter magasan nőtt. Más matricaigénye van az 1000 méteren, más a 2500 méteren nőtt fenyőnek.

Egyvalami szinte biztos: egy gépet csak teljesen azonos, konzisztens minőségű alapanyaghoz lehet precízen belőni. Ha változik az alapanyag minősége, akkor a gépen is változtatás szükséges (például matricacsere).

Tapasztalatunk szerint egyébként síkmatricás préssel nehéz konzisztens eredményt elérni, javasoljuk egy magasabb minőségű, gyűrűsmatricás prés beszerzését.

Üdvözlettel:
Blaskó Gergely
Best Machinery Kft.
Like Like Idézet
0
Jánosi Gyula
2022. február 08. kedd, 09:16
Jó napot!
Van egy olyan "kis" gondom, hogy van amikor csak por jön ki a pelletből. És több por is jön ki a pellett mellett. Sík matricás pellet gépünk van. Van amikor jó pellet jön ki, de van amikor csak por. Ez mitők lehet? Csak fenyőből dolgozunk, van amikor keverjük rétegelt lemezből keletkezett porral.
Válaszukat előre is köszönöm!
Like Like Idézet
0
csiga
2021. november 21. vasárnap, 18:47
Idézet - Marton Gaspar:
Jó napot kívánok. Azt szeretném kérdezni hogy faforgacsbol és csiszoloporbol csinálom a peletet és ha megőrölnem a forgácsot menyivel tudnék több pelletet csinálni?
ugyan anyi marad faj suly szamitas
Like Like Idézet
0
Jánki Tamás
2021. április 26. hétfő, 22:43
Üdvözlöm, istálóban képződő trágyát, lehet pellettálni és hasznosítani?

Köszönöm!
Like Like Idézet
0
Marton Gaspar
2021. április 06. kedd, 11:38
Jó napot kívánok. Azt szeretném kérdezni hogy faforgacsbol és csiszoloporbol csinálom a peletet és ha megőrölnem a forgácsot menyivel tudnék több pelletet csinálni?
Like Like Idézet
0
Magyari Geza
2020. augusztus 31. hétfő, 10:22
Jo napot
Ajanlatott szeretnek kerni egy 500 kg/ora pelet gyarto sorra
5-15cm kemenyfa anyagbol es furesz aru huladekbol lenne az alapanyag.
Tisztelettel
Like Like Idézet
0
Tóth István
2020. augusztus 19. szerda, 09:59
Kérdésem, 100-300kg mobil pelletáló rendszer
megoldható-e, és erre milyen lehetőség létezik.
{biztonságosan).
Tóth István
Like Like Idézet
0
Labancz István
2019. január 21. hétfő, 15:58
Tisztelt cím !
Azt szeretném megtudni hogy mennyi a síkmatrica fordulata ?
Like Like Idézet
0
Nagy Gyula
2018. július 24. kedd, 18:31
Tisztelt cim.Napraforgó ocsuból(kirostlt napraforgó maradék) szeretnék pelletet késziteni.?méretü szita kell hozzá?Sok naprát tartalmaz!6-os szitát használok,de nem elég kemény a pellet.Üdv. Nagy Gyula
Like Like Idézet
0
Best Machinery Kft.
2017. november 28. kedd, 11:04
Tisztelt Mészáros Úr,

Köszönjük az érdeklődését,

Kósa Tamás kollégánk fogja keresni Önt a megadott email címen.

Üdvözlettel:
Blaskó Gergely
Best Machinery Kft.
Like Like Idézet
0
Mészáros László
2017. november 28. kedd, 11:02
Tisztelt Cím!

Érdeklődnék nagy teljesítményű ( 1-1,5 tonna/h) fa aprító készülék és kalapácsos daráló után.

Kérnék szépen árakat és hogy a gépeknél mi a maximálisan beadagolható méretű anyag, illetve hogy mekkora méretű anyag jön ki a gépekből.

Köszönettel
László
Like Like Idézet
0
Best Machinery Kft.
2017. november 27. hétfő, 10:16
Tisztelt Pál Úr,

Köszönjük a megkeresését. Halupa Árpád mérnök kollégánk a mai napon felveszi Önnel a kapcsolatot (a megadott email címen).

Üdvözlettel:
A Best Machinery Kft. csapata
Like Like Idézet
0
Pal Csongor
2017. november 27. hétfő, 09:55
Tisztelt B.Machinery Kft.
Árajánlatot kérek komplett pelletáló gépsorra.
200 kg/óra pelettkészítőre gondoltam.

Külön árajánlatra lenne szükségem:
- Finom-aprító kalapácsos malom
- Pelletprés vagy pellet malom
- Pellet hűtő rendszer
- Rostáló egység
- Porelszívó rendszer

Köszi!
Like Like Idézet
0
Best Machinery Kft.
2016. szeptember 02. péntek, 18:45
Tisztelt Miklós József Úr,

Szárítás nélkül csak abban az esetben pelletálhat, ha a faanyag nedvességtartalma 15% alatti. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy asztalosipari faanyagról van szó. Minden más esetben a szárítás nem elhagyható. Szárítás nélkül a pellet nem fog összeállni, töredezni fog.
Like Like Idézet
0
jozsef miklos
2016. szeptember 02. péntek, 18:28
Szeretném megkérdezni Önöket hogy, pellet szárító nélkül is alkalmazható? Vagy ahogy én gondolom igen, csak nem olyan hatékonyan. Tisztelettel várom válaszukat.
Like Like Idézet
0
Best Machinery Kft.
2016. január 06. szerda, 09:08
Tisztelt Turger Béla Úr, köszönjük a megkeresését. Kollégánk keresni fogja Önt.
Like Like Idézet
0
Turger Béla
2016. január 05. kedd, 21:06
1,5 t/h kapacitású pellettprést keresek megbízóm számára a szükséges kiegészítőkkel:
kondicionáló csiga ? Hütőtorony ventillátorral.
Az alapanyag előkészítést.
Pelletálandó húsliszt, hamu( biomassza kazánból) keveréke trágyázási célra.
Like Like Idézet
0
Best Machinery Kft.
2015. május 12. kedd, 09:58
Kedves Kármen,

Például ez a gépsor lehet megfelelő az említett pelletálási feladatra:

http://bestmachinery.hu/biomassza-feldolgozasa/pellet-gyartas/bfso-tuzipellet-gyarto-technologia

Üdvözlettel:
A Best Machinery Kft. csapata

Utóirat:
Telefonszámát adatvédelmi okokból kiszerkesztettük hozzászólásából.
Like Like Idézet
0
Molnár Kármen
2015. május 11. hétfő, 19:46
Üdvözlöm.
Szalmás lótrágyából szeretnék tüzelésre alkalmas pelletet készíteni. Ehhez milyen gépekre van szükség, és mekkora a gépek beszerzésének a költsége.

Tisztelettel.
Molnár Kármen
06/70-x-xxx-xxx
Like Like Idézet
0
Best Machinery Kft.
2014. november 05. szerda, 18:28
Tisztelt Róth Ferenc Úr!

Köszönjük a megkeresését. Kérjük, emailben küldje meg számunkra az igényelt pelletmatrica átmérőjét. Ennek tükrében tudunk árajánlatot biztosítani a matricára, illetve a hozzá tartozó görgőpárra.

Anyagminőségtől függően több kategória közül is lehet választani, így kérjük, ilyen irányú igényeit is jelezze.

(Ezt az üzenetet email formájában is elküldjük Önnek.)


Idézet - Róth Ferenc:
Tisztelt Best Machneri Kft.Abaloldai képenlátható sikmatricás pelletprés síkmatrica és ahozzávaló görgö érdekelne,Válaszukat elöreis köszönöm.
Like Like Idézet
0
Róth Ferenc
2014. november 04. kedd, 18:17
Tisztelt Best Machneri Kft.Abaloldai képenlátható sikmatricás pelletprés síkmatrica és ahozzávaló görgö érdekelne,Válaszukat elöreis köszönöm.
Like Like Idézet
0
Best Machinery Kft.
2014. április 09. szerda, 09:12
Tisztelt Rostás Úr!

Köszönjük az érdeklődését. Több általunk képviselt gyártó pelletáló gépsora is alkalmas lehet a feladatra.

Legyen kedves megadni telefonos elérhetőségét, és mérnök kollégám felveszi Önnel a kapcsolatot.

Üdvözlettel:

Blaskó Gergely
Best Machinery Kft.
Like Like Idézet
0
Rostás Gergő
2014. április 08. kedd, 22:31
Tisztelt Best Machinery Kft!

Vállakozás indítás okán árajánlatot kérek komplett pelletáló gépsorra.
Feldolgozandó anyag: fenyő vagy tölgy fűrészpor (nedvesség tartalom: 18-25%)
Óránkénti teljesítmény: 500-600kg
Előállítando pellet: DIN plus 6mm/ 8mm pellet
Továbbá érdekelne:
- gépek elektromos áramigénye illetve kopóalkatrészek átlagos üzemideje
- teljes gépsor terület igénye
- pályázati, finanszírozási lehetőségek

Tisztelettel
Rostás Gergő
Like Like Idézet
1
Best Machinery Kft.
2014. március 19. szerda, 15:05
Tisztelt Verba Béla Úr!

Először is köszönjük az érdeklődését. Ilyen minimális kapacitásban a szárítóval egybekapcsolt technológiai sor megvalósítása nem rentábilis. A szárító felfűtésére gyakorlatilag rámenne az az alapanyag, amit pelletálni szeretne.

Ha megküldi az elérhetőségeit, akkor a mérnök kolléga felveszi Önnel a kapcsolatot, és átbeszélhetik, hogy mit érdemes kezdeni ezzel az alapanyag mennyiséggel.

Blaskó Gergely
Best Machinery Kft.
Like Like Idézet
0
Verba Bèla
2014. március 19. szerda, 12:59
Tisztelt bestmachinery.hu!
A legkisebb teljesìtmènyù 100-200 Kg/h pelletalo gèp èrdekel aprìtòval szàrìtòval egyutt. Kemènyfa pelletet akarok csinàlni nyers faanyagbòl. Mennyi lehet a beruhazas erteke?
Koszonettel: Verba Bèla
Like Like Idézet
1
Best Machinery Kft.
2013. október 06. vasárnap, 10:35
Kedves Imre!

Itt ipari rendszerekről van szó, árlista nem létezik. Minden rendszer egyedi. Az Ön igényeinek megfelelően állítjuk össze az ajánlatunkat.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a + 36 20 966 26 02 telefonszámon. Keresse Blaskó Gergelyt. Pár kérdés megválaszolása után kollégánk össze tudja állítani a megfelelő pelletáló gépre vonatkozó ajánlatunkat.

Üdvözlettel:
A Best Machinery Kft. csapata
Like Like Idézet
1
Homonnai Imre
2013. október 05. szombat, 08:12
Üdvözlöm önöket!
Árlistát szeretnék kérni az önök által forgalmazott pelletgyártó gépsorok és a hozzájuk tartozó szolgáltatások fajtáiról.
Az alapanyag főként darált lombhulladék, kukoricaszár, venyige, pázsitfű,szalma.Teljesítmény szempontjából egy kis teljesítményű(100-200 kg/h)megfelelne. Üdvözlettel: Homonnai Imre
Like Like Idézet
0
Best Machinery Kft.
2013. október 01. kedd, 20:30
Tisztelt Zsiga Úr!

Nagyobb kapacitású gépsoraink folyamatos üzemre is képesek. Az év 365 napján mindössze néhány órás leállás szükséges a kopó alkatrészek cseréjéhez. A holnapi nap folyamán mérnök kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Személyes adatainak védelme érdekében a telefonszámát kiszerkesztettem hozzászólásából.

Üdvözlettel:
Blaskó Gergely
Best Machinery Kft.
Like Like Idézet
0
ZSIGA ROBERT
2013. október 01. kedd, 20:03
Tisztelt Cím!
Pelletáló komplett gépsorra kérek árajánlatot az alábbi paraméterek alapján:
kapacitás: 1-1,5 t/h
készítés: DIN pellet 8mm
Kérdéseim:
1. Mekkora elektromos hálózati kapacitás szükséges a működtetéshez,
2. Tud-e az önök gépe 12-14h folyamatos üzemben dolgozni,
3. A csarnok aljzatbetonnak mekkora terhelést kell tudni hordozni,
4, Átszerelhető-e a gépsor agropellet készítésére (olajos magvak+energia fű)
Amennyiben igen, kérem, hogy az árajánlatban szerepeljen ezen alkatrészek költsége is.
Telefonszámom: xx xx xxx-xxxx

Tisztelettel:

Zsiga Robert
Like Like Idézet
1
Németh Gusztáv
2013. június 21. péntek, 16:57
Üdvözlöm,az oldal baloldali képen látható pelettálló felől érdeklődöm. nekem darált szalma feldolgozásához kellene .
2-5 cm re aprított laskagomba alapanyag szárítás utáni pelettálására kellene .
Érdeklődöm az ára felől a teljesítménye felöl és ,hogy az önök által forgalmazott berendezés szalma pelettárására alkalmas e???? A jukacsos tárcsás és 2 görgős felöl kérnék vissza igazolást.
Tel.06xx xxx-xxxx. Vagy imél címre. Tisztelettel Németh Gusztáv.
Like Like Idézet
1
Best Machinery Kft.
2013. február 16. szombat, 09:47
Tisztelt Markó és Bardóczi Urak!

Kínálatunkban a legkisebb pelletáló gép is nagyobb kapacitásra képes, mint az Önök által elvárt mennyiség. Mérnökeink és közgazdászaink egybehangzó véleménye alapján ilyen kis kapacitásban a méretgazdaságosság korlátai miatt nem éri meg pelletálni. Különösképpen igaz ez akkor, ha a fűrészpor nedvességtartalma nem megfelelő, és szárításra szorul.

Ajánljuk figyelmükbe BLOG szekciónkat, ahol a témakörben számos szakcikket olvashatnak el.

Ennek ellenére, ha telefonon felveszik velünk a kapcsolatot, akkor mérnökeink készséggel segítséget nyújtanak Önöknek.
Like Like Idézet
1
bardoczi gábor
2013. február 16. szombat, 09:00
jó napot kivánok érdeklödni szeretnék egy
50-100 kg/h kapacitású kizárolag fürész-por pelletálására alkalmas pellet prés ára iránt.
köszönettel bardoczi gábor
Like Like Idézet
0
Markó Tamás
2013. február 13. szerda, 07:59
jó napot kívánok engem egy olyan pelletáló érdekelne amivel papírt,fürészport,szalmát tudnák pelletálni.kis gép érdekelne ami kb 50-100 kilót készít óránként.még az érdekelne hogy egy ilyen gépet lehetne e bérelni is?köszönöm válaszukat
Like Like Idézet
0
Best Machinery Kft.
2012. december 18. kedd, 07:39
Tisztelt Csaba!

Természetesen készen állunk az igényeinek megfelelő pelletgyártó rendszer összeállítására. Azt azonban tudnia kell, hogy a napraforgó-maghéj pelletálása speciális berendezéseket igényel (a pelletprés és az aprító rendszer is eltér a szokványostól). A fűrészpor pelletálására épített gépsor nem birkózik meg a feladattal. Ráadásul az anyag speciális jellemzői miatt egy 300 kg/órás napraforgó-maghéjra beállított pelletüzem méretgazdaságossági szempontokból adódóan sosem fog pénzt termelni Önnek.

Ennek ellenére vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével vagy az ott megjelölt telefonszámon, segítünk megtalálni az igényeihez illő pelletgyártó rendszert.
Like Like Idézet
0
Ölveti Csaba
2012. december 16. vasárnap, 20:27
Üdvözlet.
Érdeklődni szeretnék,300kg/h teljesítményű pelletprés beszerzésén gondolkodom,csak fűrészpor,illetve napraforgóhéj feldolgozéséra.
Tudnak nekem ebben segíteni?
Köszönöm
Ölveti Csaba
Like Like Idézet
1
Horváth Péter
2012. november 11. vasárnap, 00:56
Üdvözlöm Önöket,

van egy kis teljesítményű kínai pelletáló berendezésem, ami síkmatricás.
még keveset használtam, mert akkora hő képződött, hogy csak az udvaron mertem használni az esetlegesen keletkező tűz miatt. ebben sajnos sem tengely hűtés nincs, sem pedig gőz bejuttatási lehetőség. a you tube-on található video alapján viszont gyorsan dolgozik.
ami számomra furcsa volt, hogy a matrica távolságát a görgőgtől nagyon minimálisra kellett állítani. emiatt hangos is lett a készülék, de legalább ontotta magából a pelletet.
most pedig a kérdésem:
nem lehetne alkalmazni az ilyen pelletálót pl. faapríték pelletálásához?
vagy miért kell homogenizálni a forgácsot. a görgő nagy erővel mindenképp átnyomja a matricán!
várom válaszát!

üdvözlettel:
Horváth Péter
Like Like Idézet
0
Best Machinery Kft.
2012. szeptember 25. kedd, 09:17
Tisztelt Bohony Úr!

Minden egyes általunk értékesített pelletáló berendezés, gépsor az egyedi igényeknek megfelelően kerül összeállításra. Számos kérdés tisztázása szükséges az árajánlat kiadása előtt. Nem mindegy, hogy 100 kg vagy 10.000 kg alapanyagot szeretne pelletálni óránként. Nem mindegy, hogy az alapanyag nedvességtartama 8% vagy 18%, netán 28%. Kérjük Önt, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, a részletek egyeztetése után küldjük árajánlatunkat.

Idézet - eko park - városháza:
Üdvözlöm önöket!
Árlistát szeretnék kérni az önök által forgalmazott pelletgyarto gepsorok és a hozzájuk tartozó szolgáltatások fajtáiról.
Az alapanyot főként daráltlombhulladék, kukoricaszár, venyige, pázsitfű, növényi hulladék, valamint élelmiszeripari melléktermékek alkotják.
Köszönettel Bohony László Holice
Like Like Idézet
0
eko park - városháza
2012. szeptember 24. hétfő, 22:13
Üdvözlöm önöket!
Árlistát szeretnék kérni az önök által forgalmazott pelletgyarto gepsorok és a hozzájuk tartozó szolgáltatások fajtáiról.
Az alapanyot főként daráltlombhulladék, kukoricaszár, venyige, pázsitfű, növényi hulladék, valamint élelmiszeripari melléktermékek alkotják.
Köszönettel Bohony László Holice
Like Like Idézet
1
Best Machinery Kft.
2012. szeptember 22. szombat, 09:07
Tisztelt Kovács Úr!

Köszönjük érdeklődését. Tudunk az Ön számára megfelelő pelletáló berendezést ajánlani. Az üzenetében megadott email címen (ez kizárólag cégünk számára látható). Keresni fogjuk Önt a hétfői nap folyamán.
Like Like Idézet
2
KOVACS VILMOS
2012. szeptember 22. szombat, 06:35
Tisztelettel koszontom onoket!
Erdeklodni szeretnek egy kis teljesitmenyu(100-200kg/h)
pelletgyarto gepsor ararol, beleertve egy szarito rendszert is.
Fobb alapanyag szalma(mezogazdasagi hulladek),faapritek.
Koszonettel Kovacs Vilmos Nagyvarad.
Like Like Idézet

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 360 vendég és 0 tag böngészi