A hulladékfeldolgozás alternatív módszerei

Tőlünk nem megszokott módon a következő cikkünkben az "írás", a szöveges tartalom háttérbe szorul, mert egy képgalériát állítottunk össze blogunk követői számára. Képgalériát, mely különböző hulladékokat mutat be. Hulladékot??? "Miért lennék én kíváncsi a szemétre" - gondolhatja e sorok olvasója. Görgessen tovább, és nézze meg a hulladékfeldolgozás művészi értékkel bíró formáját!

tengerparti szemét-hulladék 1


Életünk itt a Best Machinery Kft.-nél legfőképpen a hulladék körül forog. Az általunk forgalmazott berendezések mozgatják a hulladékot (LiuGong rakodógépek) - többnyire már értékes másodnyersanyagként tekintve arra -, ipari aprítógépeink "megrágják" azt, majd hulladékválogató rendszereink színre, anyagfajtára, illetve méretre való tekintettel válogatják. Lehetőséget nyújtunk bálázásra, illetve a bálák mozgatására is (LiuGong targoncák). A válogatott másodnyersanyag reciklálható. Kínálatunkban természetesen az ehhez szükséges gépek - extrúderek, mosók is megtalálhatók.

No, de van a hulladékfeldolgozásnak egy másik módja is. És jelen esetben nem a termikus hasznosításra (égestés) gondolunk. A következőkben olyan képeket mutatunk olvasóink számára, melyeken az látható, ahogyan a hulladékot a Washed Ashore művészei dolgozták fel. Az alkotások kizárólag a tengerparton fellelhető műanyag-hulladékokból készültek, és óriáscápát, tengeri madarakat, csikóhalat, illetve a tengeri élővilág különböző formációit ábrázolják. A szoborcsoportot vándorkiállításon mutatja be a szervezet. Az alkotások már Amerikaszerte láthatóak voltak, és további városokba jutnak még el. Szerintünk néhány héten át jól mutatnának a Dunakorzón is! Önök mit gondolnak?

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

 


A bejegyzést írta: Blaskó Gergely - (A szerzőről

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 425 vendég és 0 tag böngészi