Bauma Kiállítás - München, 2013. április 15-21.

Önt is várjuk!

A világ legnagyobb és legjelentősebb nehézipari berendezéseket bemutató vására a Bauma. Az esemény 555.000 m2-t felölelő kiállítási területével és 3200 kiállítójával évről-évre több, mint 400.000 látogatót vonz. A müncheni Bauma kiállítás április 15-én nyílik.

 

Az 50 éve megrendezésre kerülő vásár az építőipari gépek és berendezések, illetve járművek, valamint bányászati technológiák átfogó nemzetközi kínálatát mutatja be. A Bauma az a hely, ahol a világ minden tájáról érkező építőipari szakértők a legkorszerűbb berendezéseket vehetik górcső alá. A kiállítás továbbá kulcsfontosságú találkozóhelyként szolgál az iparág szereplői számára.

A 2013-as müncheni Bauma kiállításon a LiuGong csapatával minden eddiginél nagyobb standdal várjuk az érdeklődőket. Megduplázva a 3 évvel ezelőtti területet, közel 3.000 négyzetméternyi területen állítjuk ki gépeinket. Márkánk teljes termékkínálatú építőgép gyártóként 28 berendezéssel vonul fel az eseményen. Újdonságként bemutatásra kerül a 945E típusjelű lánctalpas kotrógép, valamint a 375B típusjelű kompakt rakodógép is. Ezen felül a LiuGong hengereit, grédereit, homlokrakodóit, targoncáit és további kompakt rakodóit, valamint kotróit lehet szemügyre venni a standon.

Bauma Kiállítás - LiuGong stand

Kollégáink április 18. és 20. között, azaz csütörtökön, pénteken és szombaton várják ügyfeleinket és az érdeklődő magyar ajkú látogatókat a szabadtéri terület F4/417 standján. Természetesen a LiuGong képviselői egész héten jelen lesznek az eseményen.

A látogatási szándékukat előre jelző érdeklődők számára a kiállításon meglepetéssel kedveskedünk! További információért forduljon hozzánk bizalommal:

Bauma Kiállítás - Standkiosztás

A bejegyzést készítette: Blaskó Gergely (A szerzőről)

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 413 vendég és 0 tag böngészi