Eszközbeszerzési pályázat nyílik Pest megyében

FIGYELEM!

a pályázat újabb köre 2019. február 20-tól ismét beadhatóvá válik!

Hosszú várakozás után ismét örömhírrel szolgálhatunk a Pest megyei telephellyel rendelkező vállalkozások számára. 2018. január 31-ével megnyílik az az eszközbeszerzési pályázat, amelynek keretében 5 és 60 millió forint közötti támogatást igényelhetnek a mikro-, kis-, és középvállalkozások. A rendelkezésre álló keret rendkívül szűkös, mindössze 4,5 milliárd forint, ezért érdemes igyekezni, és már az indulás napján benyújtani a támogatási kérelmet. Jó hír, hogy a beszerezhető eszközök köréből ezúttal nem került kizárásra a földmunkagépek kategóriája, így gyakorlatilag a Best Machinery Kft. összes terméke pályázható, ide értve az újrahasznosító (recycling) berendezéseket, törőgépeket, targoncákat is.

Széchenyi2020 logó

 

A támogatás intenzitása 45-55% között alakul, és a következő településeken található telephellyel rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások indulhatnak: PEST MEGYE ÖSSZES TELEPÜLÉSE.

Érdeklődöm a pályázat iránt, keressenek!

A következő TEÁOR számmal tevékenységet végző vállalkozások nyújthatják be kérelmüket:

10 Élelmiszergyártás, 11 Italgyártás, 13 Textília gyártása, 14 Ruházati termék gyártása, 15 Bőr, bőrtermék, lábbeli gyártása, 16 Fafeldolgozás (kivéve: bútor), fonottáru gyártása, 17 Papír, papírtermék gyártása, 18 Nyomdai és egyéb sokszorosítási tevékenység, 21 Gyógyszergyártás, 22 Gumi-, műanyag termék gyártása, 23 Nemfém ásványi termék gyártása, 24 Fémalapanyag gyártása – kizárólag de minimis és kkv-knak nyújtott beruházási támogatás jogcímeken, 25 Fémfeldolgozási termék gyártása – kizárólag de minimis és kkv-knak nyújtott beruházási támogatás jogcímeken, 26 Számítógép, elektronikai, optikai termék gyártása, 27 Villamos berendezés gyártása – kizárólag de minimis és kkv-knak nyújtott beruházási támogatás jogcímeken, 28 Gép, gépi berendezés gyártása, 29 Közúti jármű gyártása, 30 Egyéb jármű gyártása, 31 Bútorgyártás, 32 Egyéb feldolgozóipari tevékenység, 33 Ipari gép, berendezés, eszköz javítása, 41 Épületek építése, 42 Egyéb építmény építése, 43 Speciális szaképítés, 52 Raktározás, szállítást kiegészítő tevékenység – kizárólag de minimis és kkv-knak nyújtott beruházási támogatás jogcímeken, 58 Kiadói tevékenység, 61 Távközlés – kizárólag de minimis és kkv-knak nyújtott beruházási támogatás jogcímeken, 62 Információ-technológiai szolgáltatás, 63 Információs szolgáltatás, 72 Tudományos kutatás, fejlesztés – kizárólag de minimis és kkv-knak nyújtott beruházási támogatás jogcímeken, 73 Reklám, piackutatás, 74 Egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység, 81 Építményüzemeltetés, zöldterület-kezelés, 82 Adminisztratív, kiegészítő egyéb üzleti szolgáltatás, 95 Számítógép, személyi, háztartási cikk javítása.

A pályázatok szakmai értékelése során előnyt élveznek a TEÁOR 21 (gyógyszeripar), TEÁOR 26 (elektronika), TEÁOR 29-30 (járműgyártás), továbbá a TEÁOR 16 (fafeldolgozás), 28 (gép, gépi berendezés gyártása), 31 (bútorgyártás), 41 (épületek építése), 42 (egyéb építmény építése), 43 (speciális szaképítés) szerinti fő-, vagy melléktevékenységet végző vállalkozások tervezett beruházásai.

Érdeklődöm a pályázat iránt, keressenek!

Keretösszeg: 4,5 milliárd forint

Igényelhető támogatás összege: 5-60 millió forint (de maximum az utolsó lezárt év árbevételének ~ fele!)

Kiemelkedően jelentős kockázatot jelenthet, és a támogatás igénylését nem ajánljuk:
- ha a Pályázó, illetve az árajánlatot adó szállító székhelye, telephelye, fióktelepe között egyezés áll fenn,
- ha a megvalósítási helyszín nem alkalmas a pályázatban jelzett tevékenység végzésére, illetve a beszerzett eszközök üzemeltetésére,
- ha a saját forrás magánszeméllyel, különös tekintettel külföldi magánszeméllyel, vagy külföldi vállalkozással kötött kölcsönszerződés alapján, vagy tagi kölcsön révén biztosított.

Továbbá,
- ha olyan beruházáshoz igényel támogatást, mely esetében az elmúlt 5 évben más hazai vagy uniós forrás keretében a pályázat tartalmával megegyező műszaki tartalomra már részesült támogatásban, azaz nyertessége esetén kettős finanszírozás következne be,
- ha a Pályázó vagy annak a 651/2014/EU rendelet 1. számú melléklete alapján meghatározott partner-, vagy kapcsolt vállalkozása a jelen Kiírás keretében egyszerre több pályázatot nyújt be.

Pályázatíróinknak az előminősítéshez a következő adatokra van szüksége:

- A kiválasztott, értékesítő kollégákkal egyeztetett gép vagy technológia megnevezése,
- cégnév,
- 2015-ös és 2016-os nettó árbevétel,
- 2017-es várható árbevétel,
- a cég által végzett, fejlesztendő tevékenységi kör(ök) megnevezése (TEÁOR),

Ha már kiválasztotta a megfelelő gépet, technológiát és az árajánlatot is megkapta, akkor az előminősítéshez szükséges adatokat kérjük, küldje a
 email címre.

A teljes pályázati kiírás IDE KATTINTVA érhető el.

A pályázat 2019-es verziója pedig (beadható 2019. február 20-tól) IDE KATTINTVA érhető el.

Gépbeszerzési szándék esetén keressen minket, segítünk!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 439 vendég és 0 tag böngészi