Földmunka rendelés Pilisvörösvárról

Ha nem hetekre, hónapokra kell a munkagép

Sokan keresnek fel minket azzal, hogy mindössze néhány napra, esetleg csak pár üzemórára szeretnének munkagépet bérelni. A Best Machinery Kft. jellemzően hosszú távra, általában gépkezelő nélkül ad bérbe földmunkagépeket. Ezért szeretnénk egy olyan vállalkozást ajánlani érdeklődőinknek, ahol rövidebb munkákhoz is bérelhető megfelelő eszköz - természetesen gépkezelővel egyetemben. Hofstadter Tüzép, ha gépi földmunkára van szüksége.

 

A Hofstadter Tüzépen működő vállalkozás az Épker2000 Kft. és a Hofstadter Építőipari Kft. közös tulajdona. A tőkeerős cég az összes olyan típusú földmunkagéppel rendelkezik, amelyre egy építkezésnél szükség lehet. A földmunkagépeket óradíjban kell fizetni, valamint ehhez hozzátartozik a gépek ki és beállási költsége is.

Családi házak, társasházak és lakóparkok építéséhez ma már nélkülözhetetlen a gépesített földmunka. Leginkább alapárok-ásás esetén, árokásásnál, pincetömb kiemelésnél használhatjuk ki a gépesített földmunka előnyeit. Mindezek mellett ugyanúgy szükség lehet rájuk a kezdeti és az építkezés utáni tereprendezésnél, ahol a felesleges földet el is kell szállítani.

Természetesen nem csak kisebb építkezéseken, de köztéri vagy ipari környezetben is szükség van a gépi földmunkára, amelyet a Hofstadter Tüzépnél rendelhet meg. A cég szakképzett gépkezelői több éves vagy évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött biztos kézzel végzik a rájuk bízott feladatot, így természetesen garanciát tudnak vállalni az elvégzett munkákra.

Kedvező gépbérleti díjakkal várják a kedves megrendelőket Pilisvörösvári telephelyükön, ahol szakembereik az Ön rendelkezésére állnak a munkálatok előkészítésében és megtervezésében.

www.foldmunkak.eu

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 272 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x