Konyhai aprítógép Vs. ág és fa aprító

avagy a magyar nyelv szépségei és a Bosch aprító

Annak ellenére, hogy a Best Machinery Kft. munkagépek és ipari berendezések, többek között aprítógépek forgalmazásával foglalkozik, elég gyakori, hogy olyan érdeklődő levelet kapunk, melyben valaki arról informálódik, hogy mennyibe kerül a "konyhai BOSCH aprítógép". Sokat törtük már a fejünket azon, hogyan lehetne már a Google keresőben megjelenő címek esetében is jelezni: mi ág, fa és úgy egészében: bármilyen hulladék aprítására alkalmas berendezéseket árulunk. No de nem egy-két dekagrammot daráló eszközöket. Neeem... A legkisebb berendezés is minimum 50 kilogramm anyagot tud kezelni. Természetesen óránként.

Mindezzel nincs is nagy probléma. Az ide tévedő, konyhai aprítót kereső érdeklődő csalódottan rákattint a böngésző vissza gombjára. Jó az nekünk, ha egy érdeklődő csalódottan távozik? Semmiképpen. Éppen ezért megpróbáltuk a terméklapokat úgy elnevezni, hogy azokból a legnagyobb mértékben lehessen következtetni az adott árucikk funkciójára. Önök szerint sikerült? Be kell vallanunk: nem. Továbbra is jönnek a konyhamalacot, konyhai szemetet, esetleg húst aprítani képes aprítógépet kereső érdeklődők.

Konyhai aprítógép

Sokkal nagyobb problémát jelentenek a fizetett hirdetésekből hozzánk érkező háziasszony érdeklődők. AdWords kampányunkban mindig szerepeltetjük, hogy "ipari kapacitású" gépeket árulunk. Általában beírjuk, hogy 50 kilogramos óránkénti teljesítménytől 100 tonna / óráig kínálunk megoldást. Gyakorlatilag nem sokat ér.

Viccesen arra az elhatározásra jutottunk, hogy amennyiben az emberek ennyire szeretnének tőlünk konyhai kisgépet vásárolni, akkor nosza - szolgáljuk ki őket. Az egyetlen probléma, hogy nem értünk ehhez az iparághoz. Nem értünk hozzá, így nem is szeretnénk foglalkozni vele. Ráadásul a hulladékkezelési mérnökeink sem szívlelnék, ha az ipari aprítógépek helyett a konyhamalac hatékony és eredményes használata tekintetében adnának szaktanácsot.

Ön, kedves olvasó, mit tanácsol? Hogyan jelezzük: mi az ipar szereplőit kívánjuk megszólítani? Szívesen elbeszélgetünk a háziasszonyokkal is, de készüléket számukra nem tudunk ajánlani. Apropó, még valami: elképzelhető, hogy Ön, kedves olvasó, most szintén konyhai berendezés után kutakodik. Kérjük, ne vegye magára ezt az írást. Jelenleg cégünk BLOG részlegét olvassa. Mindez pont azért jött létre, hogy könnyedebb olvasmányt szolgáltasson azok számára is, akik nem azért érkeztek oldalunkra, hogy ipari berendezést vásároljanak. Mi ezt a megoldást találtuk ki. Reméljük, így nem csalódottan távozik.

De jó is, hogy jött! Kérjük, adjon nekünk tanácsot. Hogyan jelezzük szándékunkat, hogy a későbbiekben senkinek se okozzunk csalódást. Írja meg ötletét itt alul.

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 358 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x