LiuGong – Made in Europe

Gyár- és alkatrészközpont átadás Lengyelországban

A lengyelországi Stalowa Wolában szeptember végén évi 1000 darab gép legyártására képes kapacitással átadásra került a LiuGong új, európai gyáregysége. Szakmai berkekben a városka neve nem cseng ismeretlenül. A LiuGong leányvállalataként üzemelő Dressta dózerei évtizedek óta itt készülnek. A már meglevő, több mint 43.000 m2-es gyáregység került kibővítésre a LiuGong új részlegével.

LiuGong új gyáregység átadása


A kínai márka új gyáregységében az Európába szánt homlokrakodók közül a 848H, a 856H, illetve a 877H rakodógépek, valamint a lánctalpas kotrók közül a 22 tonnától 39 tonnáig terjedő modellek (922E, 924E, 925E, 930E, 936E, 939E) készülnek majd.

LiuGong átadó - gyár


Az üzemi terület mellett természetesen alkatrészbázis is létesült. A mintegy 3.500 m2-es logisztikai központból többek között a magyarországi LiuGong gépek kiszolgálása valósul majd meg. A nettó 7 méter belmagasságú polcrendszerre 30.000 cikkszám került elhelyezésre. Az új PDC (parts distribution center) hadrendbe állításával az alkatrészek szállítási határideje drasztikusan rövidül, a legtöbb esetben 12 órára csökkenhet.

LiuGong alkatrész központ


A stalowa wolai gyáregység és alkatrészraktár mellett Varsóban megnyílt a LiuGong új európai főhadiszállása és kutatásfejlesztési központja is. Ide az eddigi kollégák a hollandiai Alméréből költöznek át.


A beruházás jól illik a LiuGong azon hosszú távú stratégiai céljához, mellyel európai piaci részesedését szeretné ilyen módon növelni.

 

 

Szóljon hozzá!

Mondandója másra is tartozik?

Írja meg nyilvános kérdését, véleményét. Kérjük, az alább található űrlapot töltse ki! Hozzászólása azonnal megjelenik oldalunkon. Fenntartjuk a jogot, hogy a sértő, trágár és obszcén megjegyzéseket töröljük rendszerünkből.

Görgessen lentebb, és tekintse meg, hogy mit mondanak mások az olvasott témával kapcsolatban.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 242 vendég és 0 tag böngészi