LiuGong – Made in Europe

Gyár- és alkatrészközpont átadás Lengyelországban

A lengyelországi Stalowa Wolában szeptember végén évi 1000 darab gép legyártására képes kapacitással átadásra került a LiuGong új, európai gyáregysége. Szakmai berkekben a városka neve nem cseng ismeretlenül. A LiuGong leányvállalataként üzemelő Dressta dózerei évtizedek óta itt készülnek. A már meglevő, több mint 43.000 m2-es gyáregység került kibővítésre a LiuGong új részlegével.

LiuGong új gyáregység átadása


A kínai márka új gyáregységében az Európába szánt homlokrakodók közül a 848H, a 856H, illetve a 877H rakodógépek, valamint a lánctalpas kotrók közül a 22 tonnától 39 tonnáig terjedő modellek (922E, 924E, 925E, 930E, 936E, 939E) készülnek majd.

LiuGong átadó - gyár


Az üzemi terület mellett természetesen alkatrészbázis is létesült. A mintegy 3.500 m2-es logisztikai központból többek között a magyarországi LiuGong gépek kiszolgálása valósul majd meg. A nettó 7 méter belmagasságú polcrendszerre 30.000 cikkszám került elhelyezésre. Az új PDC (parts distribution center) hadrendbe állításával az alkatrészek szállítási határideje drasztikusan rövidül, a legtöbb esetben 12 órára csökkenhet.

LiuGong alkatrész központ


A stalowa wolai gyáregység és alkatrészraktár mellett Varsóban megnyílt a LiuGong új európai főhadiszállása és kutatásfejlesztési központja is. Ide az eddigi kollégák a hollandiai Alméréből költöznek át.


A beruházás jól illik a LiuGong azon hosszú távú stratégiai céljához, mellyel európai piaci részesedését szeretné ilyen módon növelni.

 

 

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 242 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x