Megjelentek! KKV és mikrovállalkozás pályázatok 2015-ben

Partnereink figyelmébe ajánljuk, hogy az új támogatási ciklus várva-várt első, kapacitásbővítést célzó pályázatai MEGJELENTEK! GINOP 1.2.1-15 és a GINOP 1.2.2-15 pályázatok mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásaihoz, illetve mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítéséhez nyújtanak támogatást. A pályázatok keretében 5-500 millió forint igényelhető. A vissza nem térítendő támogatás mértéke (intenzitása) 35-70%. Összeszen 85 milliárd forint kerül kiosztásra. A kiírás dátuma: 2015. 06. 09. A most megjelent pályázatokról elmondható, hogy sokat könnyítettek a feltételeken. Immár nem kötelező biztosíték (például bankgarancia) nyújtása, ha a projekt utófinanszírozott. Ebből már kitűnik, hogy lehetőség van előleg igénylésére is (maximum a támogatási összeg 50%-áig).

A Best Machinery Kft. nem pályázati tanácsadó cég, de vállaljuk, hogy cégünknél történő gépvásárlás esetén a teljes körű pályázati ügyintézést lebonyolítjuk Ön helyett.

Széchenyi Terv 2020 Logó


Az eddigiektől eltérően az adott pályázat kiírását követő 30. napon lehet megkezdeni az anyagok benyújtását
. Ebből adódóan a pályázatok beadására július 8-tól van lehetőség. A módosítás növeli az esélyegyenlőséget, hiszen a belső információkkal nem rendelkező aspiránsok is felkészülhetnek a pályázatok időben történő beadására. Válassza ki kínálatunkból azt a munkagépet vagy ipari technológiát, mellyel indulni szeretne, és pályázatíróink segítenek a dokumentáció összeállításában.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, kattintson!

GINOP 1.2.2-15

A Felhívás célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, munkahelyek megtartását eredményező beruházások támogatása, a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás és a helyi gazdaság megerősítése. 

Alapvető feltételek:

- mikro-, kis- és középvállalkozások pályázhatnak,
- a pályázó rendelkezik legalább 1 lezárt üzleti évvel,
- legalább 1 fő alkalmazottal rendelkezik,
- az előirányzott fejlesztés nem a közép-magyarországi régióban valósul meg.

Támogatható tevékenységek:

- új eszköz beszerzése – kötelező projektelem,
- az anyagmozgatáshoz és/vagy raktározáshoz és/vagy csomagoláshoz kapcsolódó új eszköz beszerzése (csak a kötelező projektelem mellett),
- az új eszköz működtetéséhez szükséges infrastrukturális és ingatlan beruházás (csak a kötelező projektelem mellett),
- információs technológia-fejlesztés: kizárólag az új berendezéshez kapcsolódó új informatikai eszközök és szoftverek (csak a kötelező projektelem mellett),
- online megjelenés: domain név regisztráció és hozzá tartozó webtárhely, honlapkészítés (csak a kötelező projektelem mellett)
- az új eszköz beszerzéséhez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések (csak a kötelező projektelem mellett)

Megszorítások:

- A Felhívás 6. számú szakmai mellékletben felsorolt, a szabad vállalkozási zónának nem minősülő településen megvalósuló beruházások esetében kizárólag Felhívás 1. számú mellékletében szereplő TEÁOR szám szerinti feldolgozóipari tevékenységek fejleszthetőek.
- A Felhívás 1. számú mellékletében szereplő TEÁOR szám besorolás szerinti feldolgozóipari tevékenységek fejlesztése esetén kizárólag a Felhívás 2. számú mellékleteként megtalálható Vámtarifa Szám (VTSZ) szerinti lista alá tartozó eszközök kerülhetnek beszerzésre beleértve a tartozékokat is.
- A Felhívás 1. számú mellékletében nem szereplő TEÁOR szám besorolás szerinti - általánosságban nem feldolgozóipari tevékenységek fejlesztése esetén kizárólag a Felhívás 3. számú mellékleteként megtalálható Vámtarifa Szám (VTSZ) szerinti lista alá tartozó eszközök kerülhetnek beszerzésre beleértve a tartozékokat is.

A VTSZ, illetve TEÁOR számokat bemutató mellékleteket tartalmazó felhívás IDE KATTINTVA tölthető le. (A letöltés lehetőségét a kiíró megszüntette.)

Vegye fel velünk a kapcsolatot, pályázatíróink segítenek meghatározni, hogy kínálatunkból mely technológia vagy gép vásárolható meg támogatással. 

A támogatás mértéke, összege:

35-70%

Minimum 5.000.000 Ft, maximum 50.000.000 Ft.

GINOP  1.2.1-15

A jelen Felhívás célcsoportjába azon vállalkozások (és vállalkozók) tartoznak, amelyek hozzáadottérték-növekedési potenciállal vagy exportnövekedési potenciállal bírnak, a fejlesztésük eredményeként helyi, nemzeti, de főleg nemzetközi hálózatokba kapcsolódnak be vagy részvételük intenzitása ilyen tekintetben növekszik.

Alapvető feltételek:

- mikro-, kis- és középvállalkozások pályázhatnak,
- a pályázó rendelkezik legalább 1 lezárt üzleti évvel,
- legalább 1 fő alkalmazottal rendelkezik,
- az előirányzott fejlesztés nem a közép-magyarországi régióban valósul meg.

Támogatható tevékenységek:

- Általánosságban a gyártáshoz kapcsolódó új termelő eszköz beszerzése.
- A Felhívás 2. számú mellékleteként megtalálható az elszámolható eszközök körét meghatározó Vámtarifa Szám (VTSZ) szerinti lista. A projekt keretében csak a listán feltüntetett VTSZ szám alá tartozó eszközök kerülhetnek beszerzésre beleértve a tartozékokat is.
- A Felhívás 3. számú szakmai mellékleteként megtalálható az elszámolható szoftverek körét meghatározó TESZOR lista. A projekt keretében csak a listán feltüntetett TESZOR szám alá tartozó szoftverek kerülhetnek beszerzésre.

A 2. és 3. mellékletet (VTSZ, TESZOR listákat) is tartalmazó teljes kiírás IDE KATTINTVA tölthető le. (A letöltés lehetőségét a kiíró megszüntette.)

Vegye fel velünk a kapcsolatot, pályázatíróink segítenek meghatározni, hogy mely gépünk vagy technológiánk vásárolható meg támogatással.

A támogatás mértéke, összege:

35-70%

Minimum 50.000.000 Ft, maximum 500.000.000 Ft.

Hangsúlyozzuk, hogy a fent leírtak a legáltalánosabb követelmények. Mindezek ugyanakkor nem jelentik azt, hogy nem kaphat pályázati támogatást olyan cég, amelynek nincs lezárt üzleti éve vagy nem volt alkalmazottja 2014-ben, illetve veszteséges volt. A munkaügyi bírság sem jelent automatikus kizárást. Jelentkezzen, a Best Machinery pályázatírói megvizsgálják, hogy cége alkalmas-e támogatá igénylésére.

Pályázatíróinknak az előminősítéshez a következő adatokra van szüksége:

- A kiválasztott, értékesítő kollégákkal egyeztetett gép vagy technológia megnevezése,
- cégnév,
- 2014-es nettó árbevétel,
- 2014-es létszám,
- a fejlesztésben érintett telephely elhelyezkedése (település),
- a cég által végzett, fejlesztendő tevékenységi kör(ök) megnevezése (TEÁOR),
- a fejlesztendő tevékenységi körökből származó 2014-es árbevétel.

Ha már kiválasztotta a megfelelő gépet, technológiát és az árajánlatot is megkapta, akkor az előminősítéshez szükséges adatokat kérjük, küldje a
email címre.

Gépbeszerzési szándék esetén keressen minket, segítünk!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 271 vendég és 0 tag böngészi