ÉBSZ Kiállítás 2012.

Szeptemberi munkagép mustra

(Update: az ÉBSZ Kiállítás véget ért. Az örömteli pillanatokról itt olvashat.)

Idén is megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb építőgép kiállítása, az ÉBSZ Építőgép 2012 rendezvény. Ezúttal új helyszínen, Délegyházán nyílnak meg a nagyszabású esemény kapui. Természetesen a Best Machinery Kft. és földmunkagép kínálatunk is jelen lesz a 12 hektáros területen. 5 gépkategóriában állítunk ki berendezést. Kipróbálható LiuGong kotró-rakodóval, csúszókormányzású rakodóval, homlokrakodóval, egy midikotróval, valamint egy McCloskey R105-ös osztályozóval várjuk jelenlegi és jövőbeli partnereinket.

 

A szervezők szakma programokkal és a hétvégén izgalmas családi kalandokkal várják az építőgépek iránt érdeklődőket. Építőgépshow, Oldtimer Szépségverseny és az „Ország Legjobb Gépkezelője” viadal várja a jelentkezőket.

A kiállítás 2012.09.20. (csütörtök) és 2012.09.22. (szombat) között kerül megrendezésre. A rendezvény kapui mindhárom napon délelőtt 10 órakor nyílnak, és 18 órakor záródnak.

A Best Machinery Kft. Önt és családját is várja a helyszínen. Az internetes regisztráció ingyenes, és meggyorsítja a helyszínre történő bejutást. Kérjük partnereinket, hogy az ÉBSZ Kiállítás oldalán néhány kattintással jelezzék a részvételi szándékukat. A szervezők az előzetesen feliratkozók között értékes nyereményeket sorsolnak ki. A fődíj egy két személy részére felajánlott, felhőtlen kikapcsolódást biztosító Wellness hétvége a négycsillagos Villa Medici Hotelben.

A kiállítás mindhárom napján lehetőség nyílik a gépkategóriákban elhelyezett munkagépek ellenőrzött körülmények között történő kipróbálására is. Természetesen a Best Machinery Kft. által kiállított földmunkagépek is tesztelhetőek. A próba feltételeiről a helyszínen bővebb tájékoztatás kérhető. Képviselőink készséggel segítenek.

Az ÉBSZ kiállítás szervezői 6 kategóriában hirdették meg az ország legjobb gépkezelőjét kereső megmérettetést. Egy Case kompakt rakodón, Caterpillar és JCB kotró-rakodón, egy Volvo gumikerekes kotrógépen, Wacker Neuson minikotrón, valamint Manitou és Sennebogen teleszkópos rakodón kell bemutatniuk tudásukat a jelentkezőknek. A versenyen történő részvétel előzetes regisztrációt igényel, melyet az ÉBSZ kiállítás honlapján lehet kitölteni.

Idén először kerül megrendezésre az Oldtimer Szépségverseny. A munkagép kiállítás szervezői olyan, 1982 előtt gyártott berendezések tulajdonosainak jelentkezését várják, akik szívesen bemutatnák a tisztességben és karbantartásban megöregedett munkagépüket. A versenyen elektromos, dízel és benzin üzemű géppel lehet részt venni. Az életkor mellett az egyetlen feltétel, hogy a masina üzemképes legyen.

ÉBSZ munkagép kiállítás

A munkagép kiállítás megközelítése

 

 

A bejegyzést készítette: Blaskó Gergely (A szerzőről)

 

Hozzászólások - Komment beírása legalul!

0
Best Machinery Kft.
2012. szeptember 07. péntek, 19:46
Minden kedves érdeklődőt várunk az ÉBSZ kiállítás helyszínén, a Best Machinery Kft. standján.
Like Like Idézet

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 517 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x