Szenzációs trükkök kotróval

"Bobcat Ninja" bemutatja tudományát

A következő felvételen egy fiatal gépkezelő mutatja be tudományát. Az Amerikában élő, az interneten Bobcat Ninja néven elhíresült tehetség a legnagyobb természetességgel, mindenfajta izgalom nélkül viszi véghez mutatványát. Bobcat Ninja - akinek a valós neve a domain információs adatbázis szerint Thomas Gardocki - tehetségét mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi, YouTube videómegosztó portálra feltöltött rövidfilm.

A mutatvány során Bobcat Ninja egy sörösüveget pakol a már földön lévő tetejére. Ezt követően kerül elő a baseball labda, melyet játszi könnyedséggel helyez az ifjú úr a palackokra.

Thomas Gardocki nyilatkozata szerint a napi 8-10 órában végzett munkája egyben hobbija is. Gépkezelőként dolgozik saját családi vállalkozásukban. Általában minikotrókkal és kotrókkal végzi el a rábízott feladatokat. Vajon akkor is lenne alkalma a nyilvánvalóan rengeteg gyakorlást igénylő feladatra, ha a főnöki feladatokat nem édesapja gyakorolná?

 

 Kotró trükk sörösüveggel

Ön is képesnek érzi magát hasonló feladatok végrehajására? Írja meg kommentben vagy a Best Machinery Facebook oldalán. Lefilmezzük és közzé tesszük!

A bejegyzést írta: Blaskó Gergely - (A szerzőről

Szóljon hozzá!

Mondandója másra is tartozik?

Írja meg nyilvános kérdését, véleményét. Kérjük, az alább található űrlapot töltse ki! Hozzászólása azonnal megjelenik oldalunkon. Fenntartjuk a jogot, hogy a sértő, trágár és obszcén megjegyzéseket töröljük rendszerünkből.

Görgessen lentebb, és tekintse meg, hogy mit mondanak mások az olvasott témával kapcsolatban.

Hozzászólások  

#3 Ph4ntom 2017-12-30 23:22
Kedves Gergely! A cikk végi kérdésére a válasz igen, vélhetően a fiatalember ráérőidejében trükköket gyakorol, sok más kollégájával ellentétben, akik ráérő idejükben gázolaj leszívással trükköznek.
Idézet
#2 Pápa Győző 2012-12-23 05:37
A ninja gyerek ügyes,de én azt hiszem páros lábbal tessékelném ki a munkaterületről.Jó szemű és ügyes kezű kölyök,de a vigéckedése alkalmanként veszélyes pl:
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_310274&feature=iv&src_vid=P4OVx6AUt28&v=Qts6EFckuKk
Idézet
#1 Sesame 2012-10-25 09:42
Ez már döfi. Valami hasonlót mi is próbáltunk tojással, de csak a kanállal való megérintésig jutottunk. Talán 10-20 éven belül eljutunk a kotró kezelésének olyan magaslataiba, hogy fel is emeljük a tojást. Természetesen úgy, hogy el ne törjön.
Idézet

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 504 vendég és 0 tag böngészi