Az egyik kedvenc kotrógépem!

Lehet, hogy sokan előítéletesek vele szemben, de nem keverendő össze ez a kotrógép az öreg csattogós lepkével! Jó, a jellemző vonások – olajfolyás – nála is megvannak, na de kérem, mégse egy mai csirke... Talán az egyik legfőbb baja az IFA motor, egy megbízhatóbb erőforrás rengeteget javítana az összképen.

Weimar T 188 gumikerekes forgókotró

Én csak rönköt pakoltam vele, de azt napi 10 - 12 órában. Meg kell mondanom: le a kalappal előtte! Hihetetlen fürgeséggel és pontossággal dolgozik, nagyon stabil és könnyen kezelhető.

Mind emelési és ásási mélysége is kiváló, bár én a képen is látható „átszerelgetős” nagygém helyett hidraulikusan törhetőt raktam volna rá, és akkor maga lett volna a tökély, az igazi gumikerekes kotrógép. :)

forgókotró gumikerekes Weimar T188

Na de térjünk rá egy kicsit az említett motorra. Erőben nincs hiány, bőven kiszolgálja a gépet, ám ami a megbízhatóságot érinti, hát... IFA... És akkor azt gondolom, hogy ezzel mindent elmondok.

Lehet, ebben az is közrejátszik, hogy a cégvezető gázolajon kívül nem akart rákölteni, csak ha nagyon fontos volt. Valljuk be: így elég nehéz tipp-topp állapotban tartani egy munkagépet. Egy gondos, odafigyelő gazdánál még hosszú évekig lehetne a cég igáslova!

A Fülke kényelmes, csendes, a karok jól kézre esnek és jut benne hely mindennek.

Ha tehetném, hogy maszek legyek, biztos ilyet vennék!

Molnár Gábor

Olvasson több ítéletet! Vissza a Munka-Gépítélet kezdőlapjára

Annak ellenére hogy a Best Machinery LiuGong márkakereskedőként vált ismertté, és oldalunkon a legtöbbször LiuGonggal kapcsolatos cikkeket lehet olvasni, a Munka-Gépítélet azért jött létre, hogy a 10.000-nél is több Facebookos barátunk számára olyan felületet biztosítsunk, ahol ők is közhírré tehetik egy-egy munkagéppel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. A Munka-Gépítélet írásai nem tükrözik a Best Machinery véleményét. A szerzők által küldött anyagok tartalmát nem változtatjuk meg, kizárólag a súlyos helyesírási hibákat javítjuk ki. Ön is írna kedvenc vagy kevéssé szeretett munkagépéről? Küldje el nekünk az anyagot az  email címre, és mi megjelentetjük* azt. Ossza meg tapasztalatait a munkagépes szakma 10.000-es krémjével.
*A jogviták elkerülése végett fenntartjuk annak lehetőségét, hogy a fiktívnek vélt leírások megjelenését korlátozzuk.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 297 vendég és 0 tag böngészi