Eschlböck Biber mobil faaprító gépek

Eschlböck erdészeti aprítógépek: a faaprítás királyai!

Eschlböck Biber 82 aprítógép - mobil faaprító

A Best Machinery Kft. termékpalettáján az Eschlböck vállalat nagyobb méretű, dobos rendszerű faaprítói és erdészeti aprítógépei találhatóak meg. A céget 1956-ban alapították, azóta is az Eschlböck család tulajdonában áll. Kezdetben mezőgazdasági darálók gyártására szakosodtak, az első aprítógép 1978-ban készült el. Azóta a Biber termékek további tagokkal bővültek, mára a termékkínálatban a Biber 92-es nagygépig több mint 15 géptípus várja a bevetést.

Hagyományosan családi vállalkozásként az Eschlböck gyárban kiemelt fontosságúnak tartják a minőséget és a megbízhatóságot. Mindezt figyelembe véve végzik a faaprítók fejlesztését. A legújabb, kifinomult technológiák és alkatrészek alkalmazása garantálja a berendezések folyamatos teljesítménynövekedése mellett is a hosszú élettartamot és a magas használtgép értéket.

A cég piacvezető Ausztriában és Németországban. Az Eschlböck cég Biber márkanév alatt futó, több mint 20 géptípusával a legnagyobb erdészeti daráló kínálattal rendelkezik az európai piacon. Az Eschlböck faaprítói tökéletes választást jelentenek mindazoknak, akik a minőségi faapríték előállítását célozzák meg.

Kínálatunkban az Eschlböck faaprítói 32 cm faátmérőtől 75 cm faátmérőig nyújtanak megoldást a faanyagok aprítására.


Kisebb átmérőjű fát vagy ágat aprítana? Kérje mérnökeink segítségét telefonon vagy űrlapunk kitöltésével. Segítünk a megfelelő technológia kiválasztásában. Kattintson!

Referenciáink: projektek, amelyekre büszkék vagyunk! Kattintson a videókért, képgalériáért

Kattintson a típusszámra, és olvasson az adott szériáról!
Eschlböck széria   Maximális aprítható faátmérő
Biber 6   32 cm
Biber 7   35 cm
Biber 78   45 cm / 60 cm - etetőnyílás: 84 cm
Biber 83   45 cm / 60 cm - etetőnyílás: 98 cm
Biber 84   45 cm / 60 cm - etetőnyílás: 120 cm
Biber 85-92   60 cm / 75 cm - etetőnyílás: 122 cm

A nagyobb méretű Eschlböck aprító berendezések etetéséhez az általunk forgalmazott Kronos erdészeti darukat ajánljuk.

 

Biber 6-os széria

Biber 6 aprítógépA 2014-ben piacra dobott Biber 6-os faaprító széria jelen pillanatban a gyártó legkisebb dobos kialakítású berendezéseit foglalja magában. A gépek kizárólag TLT (kardán) meghajtással rendelhetőek, erőforrás igényük mindössze 80-100 Le. A kompakt kialakítás mellé rendkívüli teljesítmény párosul. A garat kialakításának köszönhetően a rönkök mellett szélesebb deszkákat is képes befogadni a faaprító. Maximális faátmérő: 32 cm, maximális anyagszélesség: 49 cm. A Biber 6-os széria 2, 3, 4, illetve 5 cm-es aprítékhosszt eredményező rostával rendelhető. A mindössze 2,2 tonnás össztömegű aprítógép utánfutóként könnyedén vontatható, 10, illetve 25 km/h maximális sebességre képes alvázzal vásárolható meg.


 

  Biber 7-es széria

Biber 7plus - nagy kapacitású faaprító gép

A termékpalettán a Biber 6-ost követő, cserélhető rostás dobos faaprító berendezések, melyek maximum 35 cm átmérőjű ágak, gallyak és farönkök aprítására, darálására alkalmasak. Az apríték méretét is a rosta határozza meg, mely lehet 2, 3, illetve 4 cm. Kizárólag kardánhajtással rendelhető a két különböző típus. A Biber 7 erőgéppel vontatható az erdőterületre. A berendezés etetése a traktorról történik. A Biber 7 Plus típus saját daruval rendelkezik, így könnyítve meg a munkavégzést. A láncos behúzó szalag akár egész farönkök aprítását is lehetővé teszi.

Biber 7-es daráló széria letölthető katalógusa


 

Biber 78-as  erdészeti széria

Biber 70 zk - nagyteljesítményű aprító

Dupla behúzó hengerrel és láncos behordó szalaggal rendelkező, nagyteljesítményű erdészeti munkavégzésre alkalmas berendezés vágástéri hulladékok, farönkök és bokros anyagok, de akár széldeszkák aprítására. A dobos aprítórendszer 6 vagy 12 kést tartalmaz. Az aprítandó anyag maximális átmérője keményfa esetében maximum 45 cm, míg puhafa esetében maximum 60 cm lehet. (Etetőnyílás szélessége: 84 cm). A kardánhajtású berendezés meghajtása minimum 147 lóerős erőgépet igényel. A különböző kialakítású (saját alvázas vontatható, teherautó alvázra szerelt önjáró) gépek alacsony súlya lehetővé teszi, hogy a faaprítókat könnyedén ki lehessen vinni a munkaterületre. A Biber 78-as berendezések forgóvázas kivitele miatt mindkét oldalról be lehet adagolni a feldolgozandó anyagokat.

 

Eschlböck Biber 78-as széria letölthető katalógusa


 

Biber 83-as sorozat

Biber 80 zk - nagyteljesítményű rönkaprító gép

A Biber 83-as daráló berendezések a piacon a legnagyobb teljesítményű nagyaprítók közé tartoznak. Minden típusú fa feldolgozására alkalmasak, egészen 45 cm-es átmérőig keményfa, míg 60 cm-es átmérőig puhafa esetében. (Etetőnyílás szélessége: 98 cm.) A berendezéssel akár 50 tonna óránkénti kapacitás is elérhető. A láncos behúzó szalag hossza elérheti a 3,1 métert. Az aprítókések száma: 8 vagy 16 db. Az 5,2 méteres maximális kihordási magasság lehetővé teszi még a legmagasabb szerelvényekbe történő kifúvást is

A Biber 83-as szériájú faaprítók üzemeltetése gazdaságos, karbantartásuk felhasználóbarát, az alkatrészek cseréje egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Kialakításuk az egyedi igényeknek is megfelel. A Biber 83-as szériából létezik saját motoros és kardánhajtásos kivitel is. Az erdőterületre főként az önjáró, teherautó alvázra szerelt kivitelt ajánljuk, de megoldott a saját, kéttengelyes alvázzal történő, vontatható kialakítás is. A széria daráló berendezéseinek nagy előnye, hogy rönkhasító szerelhető fel a faaprítók oldalára, mellyel megoldható az akár 130 cm átmérőjű rönkök aprítási is. Helyettesíti a nehéz, komplikáltan manőverező, drága célgépeket.

 

Eschlböck Biber 83-as aprítógépek letölthető katalógusa 


 

Biber 84-es sorozat

Biber 82 aprítógép

A Biber 83-as típus megnövelt kapacitásra képes változata. Az etetőnyílás magassága nem változott, de szélessége 120 cm-re nőtt, és természetesen a dob is szélesebb, átmérője nagyobb. Finom és durva apríték egyaránt készíthető ezzel az aprítógéppel is. A 3, illetve 4 tengelyes, teherautó alvázra szerelt kialakítású Biber 84-es gép könnyedén eljut az aprítási területre. A gépkezelő akár a teherautó kabinjából, akár az alváz végére szerelt, hidraulikusan emelhető fülkéből üzemeltetheti a darut. Az aprítókések száma a speciális aprító dobon lehet 10, illetve 20 darab, mindez a vevő igényei szerint. Az apríték kifújása történhet közvetlenül magasított pótkocsikra, nyerges vontatókra, de akár depóra is, mivel a kifújó magassága 2,6 és 5,2 méter között hidraulikusan állítható. A rönkhasító használata ennél a szériánál is megoldott. Mind a kardános, mind pedig a sajátmotoros kivitelek kiegészíthetőek a berendezéssel.

 

Eschlböck Biber 84-es faaprítók letölthető katalógusa


 

Biber 85-92 közötti erdészeti daráló sorozatok

Termékeink között elérhetőek továbbá a Biber 85-92 közötti faaprító sorozatok is, melyeket különböző kiépítésben - hasonlóan a Biber 84 típushoz - és számos kiegészítő felszereléssel tudjuk partnereink számára biztosítani. Ezek teljesítménye meghaladja a Biber 84-es faaprító feldolgozó kapacitását, valamint feldolgozható rönk méretében 75 centiméterig fogadnak be szálas anyagot (122x75 cm etető nyílás). 


 

A Biber rönkaprító letölthető katalógusa

 

Kérjük, hogy a lap alján található űrlap kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot. Mérnökeink segítenek az Ön igényeihez illő Eschlböck Biber kiválasztásában.

Erdészeti berendezést keres? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fényképek az Eschlböck Biber gépekről

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Eschlböck Biber faaprítók munka közben


Eschlböck Biber 7 - osztrák faaprító gép - Aprító, daráló technológia

MOST AKTÍV videó

Eschlböck Biber 82 fadaráló, aprítógép munka közben

Következő videó:
kattintson a képre!

Eschlböck Biber 92 faaprító, daráló gép munka közben

Következő videó:
kattintson a képre!


Hozzászólások - Komment beírása legalul!

0
Kiss Ferenc
2019. október 17. csütörtök, 15:39
Szombathely és környékén
SÜRGÖSSEN Keresek Vállalkozót vagy Céget
aki /ezzel foglalkozik/ sürgössen
ledarálja reális áron: nagymennyiségű faszáradékot!
Kérem jelentkezzenek! M:06209191939
Like Like Idézet
0
Best Machinery KFt.
2017. szeptember 25. hétfő, 11:31
Tisztelt Ruzsinszky Úr,

Köszönjük a megkeresését. Sajnos azon a környéken nincsen olyan partnerünk, aki bérmunkában elvégezné az aprítási feladatot.

Meghagyjuk itt hozzászólását, így hátha jelentkezik olyan olvasónk, aki elvállalná a munkát.

Üdvözlettel:
Blaskó Gergely
Best Machinery Kft.
Like Like Idézet
0
Ruzsinszky Zsolt
2017. szeptember 25. hétfő, 08:45
Tisztelt Cím!
Segítséget szeretnénk kérni ,nagy teljesítményű
fa aprító gépet keresünk bérmunkára .
Orosháza Város Önkormányzata
06-30-592-52-07
Ruzsinszky Zsolt
Like Like Idézet
0
Best Machinery Kft.
2015. április 15. szerda, 17:03
Tisztelt Zavaczki Úr,

Kollégámnak továbbítottam email címét, keresni fogja Önt a faaprító gépek árával kapcsolatban.

Tisztelt Szabó Úr,

Tudtommal Önnel Kósa Tamás kollégám már fel is vette a kapcsolatot.

Üdvözlettel:
Blaskó Gergely
Best Machinery Kft.
Like Like Idézet
0
Zavaczki Bela
2015. április 15. szerda, 04:06
Kerem rjanak arakat,uogy erdemes-e szoba allni kossz.
Like Like Idézet
0
szabó imre
2015. április 13. hétfő, 10:46
Kérem sziveskedjenek közölni, hogy Győr környékén kinek értékesítettek nagy teljesményű ágapritógépet, aki azzal bérmunkát is vállal.
Like Like Idézet

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 374 vendég és 0 tag böngészi