Muyang pellet gyártó gépek - pelletáló rendszerek

Biomassza és takarmány pellet készítő prések.

Muyang pelletáló gép - pelletáló rendszer

 

A MUYANG Group Co, Ltd. vállalat Kínában és Ázsia számos országában piacvezető, valamint világviszonylatban is a legnagyobbak közé sorolható azon cégek körében, amelyek takarmány és biomassza pelletet gyártó gépeket állítanak elő. Több mint 35 éves tapasztalattal tervezik, fejlesztik és gyártják, valamint helyezik üzembe a berendezéseket a pelletizáló szektorban, illetve a tüzelőanyag és a takarmány pelletizálásban. A Muyang pelletáló rendszereit a világ számos országába exportálja, referencia üzemmel rendelkezik Európában is.

Muyang pelletprésGyártmányaira az innovatív megoldások, a megbízhatóság, illetve a kiváló ár-érték arány jellemző. A Muyang vállalat Európába kizárólag CE minősítéssel ellátott berendezéseket szállít.  Villamos rendszerei ABB motorokkal, Siemens vezérléssel, Schneider elektromos szerelvényekkel, valamint SKF csapágyakkal szereltek.

Pellet préseit és egyéb berendezéseit a robosztus kialakítás és megbízhatóság jellemzi, amelyekből a már üzemelő technológiák bővítésére és átalakítására is széles teljesítmény kínálatot biztosítanak. Szolgáltatásuk lefedi a pelletálás teljes folyamatát, a fejlesztéstől a tervezésen és tesztelésen keresztül az új rendszerek egyedi kialakításáig, valamint az alkatrész és szervizszolgáltatásig.

A Muyang fejlesztési központjában a rendelkezésre álló technológiák segítségével minden alapanyagot és terméket lehet tesztelni, próba pelletálni. A kutatási és fejlesztési központ biztosítja a termékek folyamatos innovációját, és egyedi igényeknek megfelelő technológiai teljesítését is.

A Best Machinery Kft. forgalmazott termékeihez nem csak a beruházás és kivitelezés során, hanem azt követően is biztosítja a gyártómérnöki támogatást és alkatrészellátást, szerviz lehetőségét is.

 A megfelelő típus kiválasztásához ingyenes szakmérnöki támogatást biztosítunk. Keressen minket telefonon, vagy űrlapunk kitöltésével.

 

Töltse le a Muyang pelletgyártó rendszerek katalógusát download

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-26-02 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szóljon hozzá!

Mondandója másra is tartozik?

Írja meg nyilvános kérdését, véleményét. Kérjük, az alább található űrlapot töltse ki! Hozzászólása azonnal megjelenik oldalunkon. Fenntartjuk a jogot, hogy a sértő, trágár és obszcén megjegyzéseket töröljük rendszerünkből.

Görgessen lentebb, és tekintse meg, hogy mit mondanak mások az olvasott témával kapcsolatban.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 297 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x