A Fővárosi Csatornázási Művekhez LiuGong homlokrakodó érkezik

A minap értesültünk az örömhírről: a Best Machinery Kft. ajánlata került kiválasztásra abban a közbeszerzési eljárásban, melyet egy homlokrakodó beszerzése miatt írtak ki. A választás a LiuGong 856-os földmunkagépére esett. A munkagép Budapest utcáin, illetve a város környéki telephelyeken tűnik majd fel, mivel a jövőben a Fővárosi Csatornázási Műveknél teljesít szolgálatot. 

LiuGong 856 homlokrakodó gép Allu kanállal

A 18 tonnás munkagépet magasürítésű kanállal szereljük fel, hogy gond nélkül teljesíteni tudja a szó szoros értelemben vett „magas” elvárásokat. A LiuGong 856-os homlokrakodó mellé egy ALLU őrlő-rostáló kanál is jár, mely segítségével hatalmas célgépek kiváltására nyílik lehetőség.

LiuGong 3+1 év garancia

A közbeszerzés előző fordulójában meglepve tapasztaltuk, hogy egy konkurens hazai forgalmazó a mi ajánlatunkban szereplő LiuGong 856-os homlokrakodónál hajszálnyit kedvezőbb árú berendezéssel szállt versenybe. A paraméterek pontos szemrevételezésénél a bíráló bizottság megállapította, hogy a másik gép gyakorlatilag az egy méretosztállyal kisebb típus ellensúllyal hizlalt kivitele.

LiuGong 856III és Allu kanál

A LiuGong gép vetélytársa ennek okán kihullott a megmérettetésből. Alaki hibák miatt a közbeszerzést meg kellett ismételni. Az új eljárásban – cégünk legnagyobb örömére - a dobogó legfelső fokára a mi ár-érték bajnok kínai versenyzőnk állhatott.

Természetesen a homlokrakodó átadásáról, valamint utóéletéről ismételten beszámolunk Blogunk hasábjain. A cikk képei ugyan 856-os LiuGongot ábrázolnak, de az FCSM-hez egy másik példány érkezik.

UPDATE! Megtörtént a gépátadás

Az FCSM 8 gépkezelője szeptember 18-án birtokba vette a 18 tonnás homlokrakodót, valamint az ALLU DS 4-23-as speciális kanalat.

ALLU és LiuGong homlokrakodó

Az első méterekről rövidke videófelvétel is készült. Az bevezető képkockákon a jóval 4,5 méter fölött is üríteni képes kanalat vehetik szemügyre, míg a felvétel második szakaszában a homlokrakodó gémjéhez csatlakoztatva az ALLU kanál teljesít szolgálatot.

 

 

 

Kérjen ajánlatot a leírásban szereplő gép modelfrissített változatára!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A bejegyzést készítette: Blaskó Gergely (A szerzőről)

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 444 vendég és 0 tag böngészi