A LiuGong H szériás homlokrakodók első képviselője: 856H

A sanghaji Bauma kiállítás kapcsán már beszámoltunk arról, hogy 18 új géptípussal rukkolt elő a LiuGong. Abban az írásban lelepleztük a H szériás homlokrakodók első fecskéjét, a 856H-t, de a részletes bemutatás váratott magára. Mostanáig...

LiuGong 856H homlokrakodó

A LiuGong 856H hosszú, 3320 mm-es tengelytávolsága a középre szerelt csuklószerkezettel precíz irányíthatóságot és stabilitást biztosít. A magasabb terhelhetőség érdekében a gép súlya és súlypontja is optimalizálásra került. A centralizált csuklónak köszönhetően kisebb lett a fordulási sugár, flexibilisebb kormányozhatóságra tett szert a homlokrakodó és a munkaterülethez való alkalmazkodóképességei is javultak. A nyomkövető kormányzásnak köszönhetően csökken a súrlódás, illetve meghosszabbodik az abroncsok élettartama.

LiuGong 3+1 év garancia

Precíz és erős

A LiuGong fél évszázados műszaki tapasztalatát ültette át a H szériás homlokrakodókba. Az új modellcsaláddal új Cummins motorok is érkeztek, melyeket kifejezetten homlokrakodókhoz fejlesztettek ki. Ezek az egyedi motorok nagyobb teljesítményt, alacsonyabb fogyasztást, magasabb forgatónyomatékot biztosítanak, ezáltal az extrém körülmények közötti munka sem jelent akadályt a gépek számára.

Mindeközben a H szériás homlokrakodók felső és alsó derékcsuklói között megnövelt távolság biztosítja a hosszú élettartamot és az effektív terheléseloszlást . A csukló duplasoros görgős csapággyal van ellátva, mely nagyobb terhelésbírást és hosszabb élettartamot biztosít. A hatékony védelem érdekében a H szériás rakodók hajtótengelye az alsó csukló felett helyezkedik el.

A H szériás homlokrakodók első és hátsó traktusain megerősítésre került az alváz, hogy ezeken a kritikus pontokon jobban bírja a terhelést. Ezáltal a gépek teherbírása 15-30%-kal növekedett meg. Továbbfejlesztésre kerültek a kabinok is, melyek most már 360 fokos látószöget, illetve teljes külső körbejárhatóságot biztosítanak a gépkezelők, illetve a karbantartást végző személyek számára.

Hatékony és robusztus: nagy teljesítmény, alacsony fogyasztás

A 856H homlokrakodó Cummins 6LTA9,3 típusú motorral van felvértezve, mely optimalizált fogyasztással az extrém körülmények között történő munkavégzésre is tökéletes. A motor nagy nyomatékrugalmassága dinamikus reakciót, nagy hajtóerőt és nagyszerű irányíthatóságot eredményez.

LiuGong 856H rakodógép

A moduláris tervezésnek köszönhetően a motor felépítése tökéletesen optimalizált: a felhasznált alkatrészek száma 30%-kal csökkent más hasonló modellek motorjaihoz képest, így a hibalehetőségek száma, valamint a javítási és karbantartási költségek is ezzel egyenes arányban süllyedtek.

A H szériás rakodóknak speciális, de egyben felettébb hatékony hűtőrendszere van: az egymás mellé helyezett hűtőtagok szívóventillátorral vannak ellátva. A megoldás extrém körülmények között is megfelelő hűtést biztosít, és a tisztítás is gyerekjáték. A fejlett hidraulikus rendszer a folyadékáramot a terhelési viszonyoktól függően szabályozza, így garantálja a flexibilitást és az alacsony fogyasztást. A rendszert a Bosch csoporthoz tartozó Rexroth szállítja. A vezérlőjoystick egyszerűen kezelhető, köszönhetően a vezérlőkarba integrált kanálszintező, gém-végálláskapcsoló és úszó-állás funkcióknak.

LiuGong 856H derékcsuklós rakodó

A H szériás homlokrakodóknál kétféle típusú sebességváltó közül is választhat a megrendelő. Az egyik a ZF 4WG200 előtéttengelyes, hidromechanikus sebességváltó, a másik pedig a LiuGong saját BS305D bolygóműves (Power-Shift) sebességváltója. A ZF 4WG200 típusú váltó tökéletes összhangban van a motorral, hosszú élettartammal és tökéletes megbízhatósággal áll a végfelhasználók rendelkezésére. Négy előre- és három hátrameneti sebességfokozattal rendelkezik a precíz sebességszabályozás érdekében. A biztonságos indítást a beépített neutral / start interlock rendszer biztosítja, ami megelőzi a váratlan indításból eredő esetleges baleseteket. A sebességváltó neutralizáló rendszere szinergikusan segíti elő a fékrendszer hatékony működését, míg a kickdown kapcsoló növeli a gép manőverezési képességét.

A LiuGong BS305 típusú, terhelés alatt kapcsolható, bolygóműves szerkezete nagy hatásfokú, hidrodinamikus nyomatékváltóval van szerelve, amely tökéletes összhangban van a rakodógép nyomatékgörbéjével.

Robusztus, megbízható, extrém körülmények között is hosszú életű

A stabil, mindig tökéletes minőség biztosítása érdekében a hegesztést robotok végzik. A mintegy 40%-kal magasabb terhelhetőség és a megbízhatóság növelésének érdekében a ZF AP3000 első és hátsó hidak szerkezetét, illetve magát az erőátviteli rendszert is megerősítették. Ezzel ezen alkatrészek átlagos élettartama mintegy 250%-kal nőtt!

Biztonságos és kényelmes, ergonomikus kivitelezés, tökéletes irányíthatóság és kényelem

A H szériás homlokrakodók piacvezető lengéscsillapító-technológiával szereltek, mely a gépek egyesített lengésgyorsulás értékét 70%-kal csökkenti. Mindemellett a gépek vezetőfülkéjének lengésgyorsulása is 40%-kal csökkent.

LiuGong 856 H

Egy H szériához tartozó LiuGong rakodógép kabinja tágas és kényelmes, bármilyen testfelépítésű gépkezelőről is legyen szó. Az oszlop nélküli kivitelezés tökéletes kilátást biztosít, a kabin megfelelően szigetelt és belső megvilágítással is rendelkezik. A micro-booster dizájn pormentes és tiszta kabint garantál a kényelmes munkavégzéshez. A személyi sérüléssel járó balesetek megelőzése érdekében a fülke ROPS (borulásvédő) és FOPS (hulló tárgyak elleni védelem) szabványoknak megfelelő kialakítású.

Egyszerűen, kényelmesen szervizelhető.

A H szériás homlokrakodókban jelenik meg először az az ötlet a gyakorlatban is, amelyet a LiuGong a világon elsőként vetett fel. Ez nem más, mint a talajszintről történő ellenőrzés és karbantartás lehetősége. A legfontosabb ellenőrző és karbantartási pontok elérhetőek anélkül, hogy fel kelljen mászni a gépre. Ez a körültekintően megtervezett, nyitható burkolatoknak és fedeleknek köszönhető. A kivezetett és csoportosított hidraulikus és elektromos mérőpontok nagyban leegyszerűsítik és lerövidítik az ellenőrzést és hibakeresést.

Kérjen ajánlatot LiuGong homlokrakodóra! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 469 vendég és 0 tag böngészi