ALLU DL: kompakt munkagépekhez szánt rostáló kanalak

Magyarországra is megérkeztek!

Az új DL szériájú rostakanalak alapvető újítása az egyedülálló felső-fésűs technológia. A rosta felső részén a kalapácsok a fésűk között forognak, ezáltal a végtermék mérete azonos vagy kisebb a fésűk közötti távolság nagyságánál. A felső fésűk fogják meg a rostálandó anyag nagy részét, így a dobok és a csapágyak kisebb igénybevételnek vannak kitéve.

Allu-DL széria rostakanál

Ez a konstrukció dugulásmentességet biztosít, és jó kapacitást eredményez még nedves anyagok esetében is. Az ALLU DL rostáló kanál mindennemű tereprendezési munkálat esetében csatasorba állítható. Alkalmas a tőzeg és a talaj felső rétegeinek rostálására, föld, homok, tőzeg és műtrágya keverésére, illetve komposzt levegőztetésére és rostálására vagy akár a hulladéktól szennyezett föld feldolgozására is.

Allu Dl közeli kép

Az ALLU DL széria 3 modellje 4-12 tonnás kotrógépekre és 2-8 tonnás homlokrakodókra szerelhető fel. Ezek az új eszközök tovább bővítik az ALLU már eddig is széles és komplett termékskáláját. Az új szériával az ALLU D modellcsalád 4-45 tonnás kotrógépekhez és 2-30 tonnás homlokrakodókhoz kínál tökéletes megoldást. A most bemutatott ALLU kanalak rögzíthetőek továbbá kotró-rakodókra, csúszókerék kormányzású rakodógépekre, traktorokra és teleszkópgémes rakodógépekre is.

„Igazán jó hallani azokat a pozitív visszajelzéseket, amelyeket a DL modellek kapcsán kapunk. Az új DL rostáló kanál rendkívüli fogadtatásban részesült, melyet bizonyít a magas előrendelési arány is” – feleli mosolyogva Mr. Pylväs, az ALLU Finland vezérigazgatója.

Egyszerű telepítés, megbízhatóság és könnyű karbantartás

Az ALLU DL szériájának hegesztett alaplemeze úgy került kialakításra, hogy az eszköz bármilyen típusú alapgépre könnyedén csatlakoztatható legyen.

Az ALLU DL kanál egyszerű felépítésű, de mégis erős kivitelű, karbantartása könnyű. A dobok és a felső rosta rész, illetve a kalapácsok is egyenként cserélhetőek, de a fésűkkel is könnyen megtehető ugyanez. Az elkopott alkatrészek cseréjét szimplán csak a kanál elülső részén lévő csavarok eltávolításával végre lehet hajtani. A modelltől függően 10-18 ilyen rögzítési pont található az eszközön.

Az ALLU DL szériás kanalai már a Best Machinery Kft. kínálatában is elérhetőek. Kérjen ajánlatot kollégánktól!

 

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A bejegyzést írta: Blaskó Gergely - (A szerzőről

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 264 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x