A Best Machinery Kft. lett a McCloskey
törő és osztályozó gépek importőre

2012 augusztusától hazánkban is megvásárolhatóak a kanadai multinacionális vállalat csúcsminőségű törőgépei és osztályozó berendezései. Cégünk mostantól a tengerentúli partner minden eszközét forgalmazza, legyen szó pofás, kúpos, röpítő törőröl vagy akár a speciális osztályozó berendezésekről. Weboldalunk megújult bányaipari szekciójában bővebb információt találhat az egyes termékekről. Gőzerővel folyik az anyagok magyarra fordítása. Nézzek el nekünk, hogy addig csak angol nyelvű műszaki katalógusokkal szolgálhatunk. Ezek természetesen letölthetőek a törő és osztályozó gépek szekciójában.

McCloskey osztályozó és törőgép

Eljött az igazság pillanata. A Best Machinery Kft. és a McCloskey International Inc. aláírta a határozatlan időre szóló szerződést, mely kimondja, hogy a McCloskey törő és osztályozó berendezések importőre és magyarországi forgalmazója cégünk lett. A szerződés megkötését hosszas tárgyalások előzték meg. Úgy éreztük, hogy méltánytalan az a helyzet, hogy az innovációról és csúcsminőségű gépeiről híres McCloskey vállalatot senki sem képviseli hazánkban. Lépnünk kellett, és léptünk is. A szerződésen éppen, hogy megszáradt a tinta, már el is keltek az első törő és osztályozó gépek. Hamarosan új tulajdonosainál lehet szemügyre venni a bányaipar nélkülözhetetlen kellékeit.

Amennyiben egy kis szerencsénk lesz, úgy már az idei ÉBSZ Építőgép Kiállításon is megcsodálhatják az érdeklődők a nagy, zöld monstrumokat. Ellenben mindez még titok, ezért egy kis diszkrécióra szeretnénk kérni a kedves olvasót. Inkább drukkoljon velünk közösen annak érdekében, hogy a törőgép vagy osztályozó - szándékos a ködösítés, majd a helyszínen meglátják, hogy melyikkel érkezünk - megérkezzen szeptember közepén.

De vajon tudják-e, hogy kik is McCloskey-ék? Amennyiben Ön, aki ezt a bejegyzést olvassa már egy ideje a bányaiparban dolgozik, nyugodtan átugorhatja a következő néhány bekezdést. Minden bizonnyal Önnek nem kell bemutatnunk az iparág jeles gyártóját. Kevésbé járatos a kőtörők szegmensében? Akkor talán tudunk újat mondani.

A McCloskey International komplex megoldásokkal várja a törés, osztályozás, valamint újrahasznosítás területén dolgozó vállalatokat. A cég 1986-os megalakulása óta vezető szereplő a különböző dobrosták innovatív fejlesztésében. Pionír szerepüknek köszönhetően a McCloskey Észak-Amerika vezető dobrosta gyártójává vált. A minőségi anyagok felhasználásával, további több millió dolláros fejlesztéssel a cégnek az a célja, hogy záros határidőn belül a dobrosta tervezés és gyártás világpiaci vezetőjévé avanzsáljon.

A McCloskey vibrációs osztályozói helyt állnak még a legnehezebb, bányaipari körülmények között is. Elsőszámú jellemzőjük a strapabíróság és a tartósság. A rendelkezésre álló széles választék miatt a cég, és ezzel együtt a Best Machinery Kft. is biztos abban, hogy minden vásárló megtalálhatja a számára ideális megoldást a különböző típusszámú és kivitelű osztályozó gépek között. A nagy teherbírású, kemény munkákhoz készülő R sorozattal, a nagy energiájú, finomabb osztályozási feladatok ellátására szánt S sorozattal, valamint a sokoldalú Kompaq osztályozó családdal várjuk az érdeklődőket.

Immár a törőgépek, kőtörők is részei a McCloskey kínálatának. A cég nemzetközi megítélésének köszönhetően könnyedén törhetett be a kőtörők piacára is. A mobil, lánctalpas pofás, kúpos, valamint röpítő törők hatalmas sikert arattak, aratnak a bányaipar szereplőinek körében. A szegmens gépei rövid időn belül a kezelők és a tulajdonosok kedvencévé váltak.

Lássuk, hogyan fogadja a hazai piac a McCloskey gépeit.

A bejegyzést készítette: Blaskó Gergely (A szerzőről)

 

Hozzászólások - Komment beírása legalul!

1
Valaki odaát
2012. augusztus 15. szerda, 14:16
Na... Egy kis pezsgés a törők és osztályozók piacán. Ideje volt már a McCloskey-val is foglalkoznia valakinek. Gratulálok a lehetőséghez.

Lássuk, hogy szerepeltek :-) Sok sikert!
Like Like Idézet

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 268 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x