Új, „J” szériás pofás törővel bővült a McCloskey kínálata.

A beépített diagnosztikai rendszer drasztikusan csökkenti a karbantartási időt.

A McCloskey International „J” szériás berendezései új, J44-es elnevezésű pofás törővel bővültek, mely egyedülálló tulajdonságaival kiemelkedik kategóriájának többi tagja közül.

McCloskey J40 pofás törő

 A J44-es törőgép megnövelt, közel 4 méteres kihordási magassággal rendelkezik, mely az alapáron kínált, bővített kivitelű, több mint 12 méter hosszú kihordószalagnak köszönhető. A meredekebb dőlésszögnek köszönhetően a törőtér alja és a kihordószalag között található tér nagyobb lett, ezzel is könnyítve a kihordást. A Hardox feladó bunker egybeépítésre került az integrált vibrációs előválasztó rostával. Az adagolás szabályozható manuálisan vagy a terhelésérzékelő törő egységgel akár automatikusan is.

A J44-es 1118 mm x 650 mm-es szimpla felfüggesztésű pofákkal, valamint változtatható forgási irányú hidrosztatikus hajtással rendelkezik. Ezáltal a törőpofák is változtatható forgásirányúak, köztük a távolság (törési méret, vagy CSS) hidraulikusan állítható.

A J44-es további erénye a könnyű karbantarthatóság, valamint a rendkívül felhasználóbarát irányítás. A gépdiagnosztika beépítése nagymértékben csökkentette a karbantartási időt. Ehhez még hozzájárul, hogy a hidraulikus le-föl mozgathatóságnak köszönhetően a kihordószalag könnyen cserélhető, valamint a CAT C9 ACERT motor is minden irányból hozzáférhető.

A McCloskey J44-es pofás törő gazdaságosan üzemeltethető. Nagy előnye a kedvező üzemanyag fogyasztás, az azonnali telepíthetőség és az a tény, hogy a behajtható garatnak és kihordószalagnak köszönhetően néhány perc alatt működésbe hozható. A törőgép könnyedén egyik helyről a másikra szállítható. A berendezés összecsukva 3,4m magas és 14,465 m hosszú, súlya pedig körülbelül 40.000 kilogramm.

Választható opciók: porlekötő rendszer, feladóbunker bővítés, mágneses fémleválasztó.

A J44-es törőgép magas teljesítményű és rendkívül produktív törőgép. Ideális választás a kedvező ár mellett nagy teljesítményt kereső ügyfeleink számára. 

A bejegyzést készítette: Blaskó Gergely (A szerzőről)

 

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 470 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x