Az öreg vasdarab, kinek lelke van

Az idősebb korosztálynak biztos ismerős ez a vasdarab. Öreg, hangos, és bivalyerős! Egykori tanuló kotrógépemről írnék pár sort! Igen ritka, nem tudom, mi lett velük vagy hová tűntek el, én mindössze kettőről tudok a környékünkön, abból egy mind a mai napik működik még.

Castor gumikerekes kotrógép

Nos, aki tengeri beteg, annak nem igazán ajánlom, mert igen billegős a "kicsike". Mint fentebb említettem, rajta tanultam ki a szakmát, és mindamellett, hogy az fortélyokat elsajátítottam, megtanított tisztelni az új, modernebb gépet! Egy koros gumikerekes kotró...

Jó, nem azt mondom, hogy ócskavas, mert igencsak jó erőben van, bár finom tükröt nem húznék vele, de ásási, rakodási területen jól teljesít.

Bár nem vagyok egy nagydarab fickó, mégis szűkösnek találtam a fülkét. A Liebherr vonások azért fellelhetőek a gumikerekes masinán, annyi különbséggel, hogy ebben igen jó konditerem is van, a joystickokba rendesen bele kell kapaszkodni.

Csodát nem kell tőle várni, a csillagokat nem fogja lehozni, de kisebb munkákra nyugodt szívvel befogható!

Molnár Gábor

Olvasson több ítéletet! Vissza a Munka-Gépítélet kezdőlapjára

Annak ellenére hogy a Best Machinery LiuGong márkakereskedőként vált ismertté, és oldalunkon a legtöbbször LiuGonggal kapcsolatos cikkeket lehet olvasni, a Munka-Gépítélet azért jött létre, hogy a 10.000-nél is több Facebookos barátunk számára olyan felületet biztosítsunk, ahol ők is közhírré tehetik egy-egy munkagéppel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. A Munka-Gépítélet írásai nem tükrözik a Best Machinery véleményét. A szerzők által küldött anyagok tartalmát nem változtatjuk meg, kizárólag a súlyos helyesírási hibákat javítjuk ki. Ön is írna kedvenc vagy kevéssé szeretett munkagépéről? Küldje el nekünk az anyagot az  email címre, és mi megjelentetjük* azt. Ossza meg tapasztalatait a munkagépes szakma 10.000-es krémjével.
*A jogviták elkerülése végett fenntartjuk annak lehetőségét, hogy a fiktívnek vélt leírások megjelenését korlátozzuk.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 442 vendég és 0 tag böngészi