A környezettudatos!

Igazán szemrevaló gép, kár, hogy nincs jó állapotban. A motorja kiválló, télen-nyáron pöcc-röff indul, a hidraulika is tökéletes, csak ha bemelegszik, akkor nem akar dolgozni a kormány, csak csutka gázon. A hiba okát nem tudom, de valaki nálam okosabb szaki biztos megírja majd.

Poclain P61 gumikerekes

Ennek a cirka 13 tonnás gumikerekes kotrónak a lelke egy 4 hengeres Deutz motor, amely 90 lóerő leadására képes. Ma már ez irtó kevésnek hangzik, de a 80-as évek közepén megfelelő teljesítménynek számított. Ráadásul abból az eredetileg 90 paciból biztosan kiveszett már néhány... 

Ám, hogy miért környezettudatos? Nos nem csak nekem tetszik a gép, egy madárcsalád is szemet vetett rá, és annak rendje módja szerint be is költöztek az akksitartóba, ahol szépen ki is keltették a tojásaikat. Még mielőtt a zöldek rám szállnának, a költés ideje alatt nem használtuk a gépet :)

Elsőre kicsit fura volt a csúszkás gém, de hamar megszoktam és onnantól olyan rézsüt húztam, hogy a légy is lecsúszott róla.

Nem vagyok egy Poclain fan, talán nem is leszek, de szívesen ajánlom bárkinek, aki esetleg szeretne egy ilyen vénségét, a kormányzáson kívül nagyon elégedett vagyok vele!

Molnár Gábor

Olvasson több ítéletet! Vissza a Munka-Gépítélet kezdőlapjára

Annak ellenére hogy a Best Machinery LiuGong márkakereskedőként vált ismertté, és oldalunkon a legtöbbször LiuGonggal kapcsolatos cikkeket lehet olvasni, a Munka-Gépítélet azért jött létre, hogy a 10.000-nél is több Facebookos barátunk számára olyan felületet biztosítsunk, ahol ők is közhírré tehetik egy-egy munkagéppel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. A Munka-Gépítélet írásai nem tükrözik a Best Machinery véleményét. A szerzők által küldött anyagok tartalmát nem változtatjuk meg, kizárólag a súlyos helyesírási hibákat javítjuk ki. Ön is írna kedvenc vagy kevéssé szeretett munkagépéről? Küldje el nekünk az anyagot az  email címre, és mi megjelentetjük* azt. Ossza meg tapasztalatait a munkagépes szakma 10.000-es krémjével.

 

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 389 vendég és 0 tag böngészi