A rühes!

A kollégákkal csak így hívjuk az öreg Komatsu PW 170-es gumikerekes kotrót. A mai gépek között igen jól megállja a helyét, csak küllemében lóg ki a cég új földmunkagépei közül. Ő a legidősebb, viszont az egyik legmegbízhatóbb munkagép. Nagyon könnyű a kezelése, a joystickok is jól kézre esnek, finoman járnak, nem kell belekapaszkodni és izomból dolgozni velük.

Komatsu gumikerekes kotrógép PW 170

Az ülése kényelmes. Ami nagyon hiányzik belőle, de meg lehet szokni, az a kormány-dőlésszög állítás. Ezen túlmenően még kényelmetlen benne a menetelő pedál rendkívül hosszú járás-útja. Ezektől eltekintve igen jó vele dolgozni.

A kanál-adaptereket is könnyű rajta cserélni, mert át lett alakítva gyorscsatlakozósra, így nem kell szenvedni a csapok ki-be rakásával és az esetleges megszorult, rozsdás csavarok meglazításával.

Tanuló gépnek nagyon tudom ajánlani, de komolyabb munkák elvégzésénél is helyt tud állni az öreg vas. Első nekifutásra ennyit tudtam írni erről a kotrógépről, remélem azért lesz olyan, akinek tetszeni fog. ;)

Molnár József

Olvasson több ítéletet! Vissza a Munka-Gépítélet kezdőlapjára

Annak ellenére hogy a Best Machinery LiuGong márkakereskedőként vált ismertté, és oldalunkon a legtöbbször LiuGonggal kapcsolatos cikkeket lehet olvasni, a Munka-Gépítélet azért jött létre, hogy a 10.000-nél is több Facebookos barátunk számára olyan felületet biztosítsunk, ahol ők is közhírré tehetik egy-egy munkagéppel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. A Munka-Gépítélet írásai nem tükrözik a Best Machinery véleményét. A szerzők által küldött anyagok tartalmát nem változtatjuk meg, kizárólag a súlyos helyesírási hibákat javítjuk ki. Ön is írna kedvenc vagy kevéssé szeretett munkagépéről? Küldje el nekünk az anyagot az  email címre, és mi megjelentetjük* azt. Ossza meg tapasztalatait a munkagépes szakma 10.000-es krémjével.
*A jogviták elkerülése végett fenntartjuk annak lehetőségét, hogy a fiktívnek vélt leírások megjelenését korlátozzuk.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 491 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x