Angliai gépértékelés

Kulwinder Singh az utóbbi hét évben az építőiparban tevékenykedik. Sokféle márkájú munkagéppel volt szerencséje az évek során dolgoznia. Jelenleg a John Jones Civil Engineering & Groundworks Ltd. telephelyén végez munkát, és egy LiuGong 906C kotrógépet kezel. Kulwinder a Hayes Gate Plant Hire Ltd.(HGPH) alkalmazásában áll. A cég munkagépek kezelővel együtt történő bérbeadásával foglalkozik.

LiuGong 906 kotrógép - a bérkotró

A HGPH 65 éves tapasztalattal rendelkezik az építőipari munkagépek területén, s jelenleg kotrógépek teljes flottáját kínálja bérmunkák elvégzésére. Gépparkjuk a 3 tonnás teherbírású kotróktól egészen a 45 tonnás berendezésekig terjed. Az utóbbi években a HGPH olyan ügyfelekkel kötött szerződést, mint a Southern Water és a Trent Water, ahol a kotrógépek a víz- és szennyvízkezelés kiépítését, illetve a közművek fejlesztését végzik.

A HGPH jelenleg egy darab LiuGong 906C típusjelű kotrógéppel rendelkezik, illetve még egy 906C-re van megrendelésük, mely már türelmetlenül várja, hogy megérkezzen a vállalat központi telephelyére, a middlesexi Sheppiston Lanere, a Heathrow repülőtér szomszédságába, ahonnan a vállalat könnyűszerrel kiszolgálhatja London, illetve az Egyesült Királyság megyéinek építőiparát.

LiuGong 906 lánctalpas kotró - a bérkotró

Mint azt írásunk elején már említettük, a HGPH LiuGong gépe bérleti szerződéssel a John Jones Civil Engineering & Groundworks Ltd. használatában van. A midikotró tereprendezési feladatokat lát el a Thames Water vállalatcsoport 140 millió font értékű szennyvízkezelés-fejlesztési beruházásának keretében.

LiuGong 3+1 év garancia

„A 120 hektáron elterülő Modgen telep az egyik legnagyobb szennyvízkezelő az országban” – mondta Mike Byrne, a HGPH üzemigazgatója. „Hozzávetőlegesen 1,8 millió embert szolgál ki Londonban és környékén, illetve határos a híres Twickenham Rugby Stadionnal és vendéglátó egységgel. Éppen emiatt fontos szempont a tereprendezés. A munkálatok a gépkezelőtől megkövetelik, hogy különös gonddal végezze a munkáját, mert rengeteg terepmunka van a nagy betontömbök körül, melyek a nyers szennyvíz feldolgozási folyamatában játszanak szerepet.”

„A LiuGongról először a Construction Plant & Machinery Sales-től (az angliai márkaképviselet – a szerk.) hallottunk, akikkel már évek óta kapcsolatban állunk. A probléma az volt, hogy ezelőtt a gyakorlatban semmit sem tudtunk a LiuGong gépeiről, ezért utána érdeklődtünk a gyártónak, s sok pozitív visszajelzést kaptunk róluk, valamint berendezéseik kiváló ár– érték arányáról. A tapasztalatok alapján a kínai vállalat gépei rendkívül szívósak, és részegységeik könnyen hozzáférhetőek a karbantartások során. Ez számunkra a két legfontosabb szempont, különösképpen azért, mert gépeink állandó használatban vannak.

Következő lépésként kipróbáltunk egy bemutató gépet a Construction Plant & Machinery Sales-nél. A rövid bemutató nagyon jóra sikeredett, olyannyira, hogy egy 6 tonnás berendezés megvásárlása mellett döntöttünk, és néhány napon belül meg is vásároltuk azt.” A gép már nagyjából egy éve a terepen van, és még egy hónap, mire a tereprendezési munkálatok elkészülnek, újjáépítve a hatalmas homokgátakat, melyek távolabb helyezése a szennyvíztisztító kiterjesztését szolgálják. Egészen eddig nem volt tapasztalatom a LiuGong munkagépeivel. Eddig igen pozitív a véleményem.

LiuGong 906 láncos kotrógép

Nyomatékos, erős Yanmar motor van a kotrógépben, mellyel könnyedén felkapaszkodik a meredek buckákon. Keskeny felépítése miatt a gép ideális, amikor épületek és tartályok között kell lavírozni vele. Tolólapja nedves talajon is nagyon hatékony.

A sztenderd kabin egésznapi használatkor is nagyon kényelmes – ergonómia tekintetében felveszi a versenyt a világpiac vezető kotrógép-gyártóinak berendezéseivel. Az irányítás nagyon finom és érzékeny, a hidraulika akadálymentesen működteti. Lehet bármennyire is nedves, saras az idő, semmi sem kerül be a kabinba, hacsak nem a sáros csizmájával behordja azt a gépkezelő. A kabin és a kotrógép külseje jól tisztítható.”

Mike Byrne üzemigazgató hozzátette: „Rendeltünk egy másik gépet is, mivel az elsővel elégedettek vagyunk. A márkaképviselet a kötelező karbantartásokat precízen és pontosan végzi, alkatrészproblémák sem adódtak, s úgy gondolom, ez nem lesz másképp a következő LiuGonggal sem. A LiuGong termékei már eléggé lenyűgözték cégünket ahhoz, hogy más kategóriájú gépeik iránt is érdeklődjünk.”

  

  

A bejegyzést készítette: Földi Anita és Blaskó Gergely (A szerzőről)

Kérjen ajánlatot a leírásban szereplő gép modelfrissített változatára!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Olvasson több ítéletet! Vissza a Munka-Gépítélet kezdőlapjára

 

A LiuGong európai részlege a Munka-Gépítélet sikerein felbuzdulva úgy határozott, hogy körbejárja ügyfeleit, és interjúkat készít a LiuGong gépek aktív használóival. Ön jelenleg ezen interjúk egyikét olvassa.

A Munka-Gépítélet azért jött létre, hogy a 10.000-nél is több Facebookos barátunk számára olyan felületet biztosítsunk, ahol ők is közhírré tehetik egy-egy munkagéppel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. Ön is írna kedvenc vagy kevéssé szeretett munkagépéről? Küldje el nekünk az anyagot az  email címre, és mi megjelentetjük* azt. Ossza meg tapasztalatait a munkagépes szakma 10.000-es krémjével. Nem csak LiuGong gépekkel szerzett tapasztalatait várjuk!

*A jogviták elkerülése végett fenntartjuk annak lehetőségét, hogy a fiktívnek vélt leírások megjelenését korlátozzuk.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 424 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x