Drift egy bányaipari dömperrel - Videó!

A munkagépek világában sok érdekességgel szembesültünk már, de a most következő videó minden eddigit felülmúl. A felvételen Mike Ryant láthatjuk, aki kaszkadőrként és nem mellesleg profi kamionversenyzőként tengeti mindennapjait. Mégsem ő a főszereplő, hanem a 200 tonnás bányaipari dömper...

Bányaipari dömper drift

A hatalmas vassal olyan történik, amely a munkaterületen soha, illetve maximum a gépkezelők rémálmaiban: a hátsó kerekek tapadásukat vesztik, és a dömper driftelni kezd. Vajon mit csinálna Mike a világ legnagyobb dömperével, netán a LiuGong parányi apróságával? Belazt nem tudunk neki biztosítani, de a LiuGong ilyen irányú képességeit bármikor kipróbálhatja :)

A mutatvány egyébként nem más, mint egy felhőalapú adatvédelmi szolgáltatáscsomag reklámja. A videó megtekintése, valamint az agytekervények megmozgatása után mindenki számára világossá válhat, hogyan kapcsolódik a dömper-drifthez az adatvédelem. Ezúton köszönjük a kreatív élményt a rendezőnek, illetve Mikenak. Kedves gépkezelő, illetve géptulajdonos kollégák! Önök is eldöntötték a kisfilm megtekintése után, hogy adataikat a felhő biztonságára bízzák? Érdekes... Elképzelhető, hogy a reklám nem azok számára nyújt élményt, akik az informatikai szolgáltatás potenciális vásárlói. Ez viszont nem baj. A lényeg, hogy mi, gépimádók jól szórakozzunk. :) 

De ne is szaporítsuk tovább a szót, lássuk a videót:

Ezzel a dömperes videó beállhat a kreatív reklámok sorába. Emlékeznek még Devin Supertramp MountainDew reklámára, ahol egy kotrógép szolgáltatta az élményfaktort? Apropó: a cikk végére eszméltünk! Mi már láttunk munkagép-driftet. Gondoljanak csak vissza a Traktor-terrorra és a turbós erőgépre.

A bejegyzést készítette: Blaskó Gergely - (A szerzőről

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 466 vendég és 0 tag böngészi