Gyorshír - A John Deere töröltette Devin Graham kotrógépes videóját

Nemrég kaptuk a hírt arról, hogy a John Deere munkagépgyártó vállalat szinte mindenhonnan töröltette Devin Graham óriási sikert aratott videóját, melyben fiatalok egy láncos kotrógéppel csapatnak. No nem a szokásos körülmények között, hanem egy tó közepén (na jó, nem a közepén, hanem a parttól pár tíz méterre, de akkor is...)

Kotrógép a vizen

Devin (Supertramp) Graham viszonylag komoly technikával készült vírusvideóiról híres, melyekben csapatával különösebbnél különösebb, de mindenképpen extrém körülmények közepette tűnik fel. Nevezett videót a Mountain Dew szponzorálása mellett az "életérzés bemutatása" gyanánt forgatták le. A Best Machinery kitartó kutatómunkával, egy eldugott YouTube csatornán megtalálta a felvételt, íme:

Kedves Devin Supertramp! Legközelebb ildomos lenne olyan márkát választani, amely benne van a buliban! A LiuGong készséggel áll az internetes véleményvezérek szolgálatára. Legközelebbi videód elkészítése előtt keresd meg európai központunkat, vagy vedd fel a kapcsolatot a Best Machineryvel. Nemhogy nem fogjuk levetetni a videót, de még gépet is biztosítunk egy kis mókázáshoz, mint ahogyan tettük azt a Totalcar esetében is, akik az egyik legnagyobb magyarországi homlokrakodónkat, a LiuGong 877-est vitték el egy körre...

 

A cikket írta: Blaskó Gergely - (A szerzőről)

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 383 vendég és 0 tag böngészi