Pellenc ST optikai szeparátorok

Szín szerint osztályozó, röntgensugaras, infravörös és indukciós válogatók

A Pellenc ST innovatív, nagysebességű optikai válogatóberendezéseket kínál a hulladékipar és a válogatóművek számára. A Mistral gépcsalád minden tagja fókuszált levilágító rendszert, egy vagy több speciális beállítási lehetőségeket rejtő szkennert, feldolgozó rendszert és pneumatikus kidobórendszert rejt magában.

Pellenc ST optikai válogatógépek - NIR szeparátorok

A Pellenc ST már több, mint 1.300 gépet telepített világszerte, és még a legigényesebb ügyfelek számára is komplett, teljes megoldást kínál. Minden egyes telepített gépsor úgy lett megtervezve, hogy a felhasználók számára a legideálisabb válogatási teljesítményt, rendelkezésre állási időt és stabilitást nyújtsa. A gépcsaládtól függően a Pellenc ST négyféle felismerési technológiát kínál: NIR spektrometrián alapuló, a látható fény vizsgálatán alapuló, indukciós, valamint röntgensugaras berendezéseket ajánl vásárlói számára.

A Mistral+ és a Mistral+ DVI

A Pellenc ST legutóbbi Mistral szériája, a Mistral+ számos innovatív megoldást tartalmaz, melyek segítségével a berendezés megbízhatósága, teljesítménye tökélyre fejlődött. Mindezt úgy sikerült elérni, hogy a gép szerkezete tovább egyszerűsödött. A Mistral+ ugyanazt a már sokat bizonyított detektálási technológiát használja, mint a korábbi generációk, de a felismerés hatékonysága jelentősen nőtt.

pellence ST - optikai - NIR - válogató

A következőkben az új széria legfontosabb tulajdonságait ismertetjük:

• Felső szerelőplatform a lámpák és szkennerek könnyebb karbantarthatósága érdekében. A továbbiakban nem szükséges a berendezés leállítása a tisztításhoz.
• Szerelőplatform az ejektálás oldalán a teljes biztonság érdekében.
• Tömör, egy darabból készülő szelepsor, kapcsolási lehetőséggel.
• A továbbfejlesztett mágnesszelepknek köszönhetően jobb reakcióidő, és a felhasználási körülményektől függően akár 30%-kal kisebb fogyasztás érhető el.
• A mindenkori legfejlettebb ipari PC, stabil, Linux operációs rendszerrel, a megbízhatóság érdekében.
• Beépített, automatikus biztonsági vezérlőrendszer, a tökéletes rendszermenedzsment érdekében.
• Vortex csöves hűtési rendszer: 55 fokos maximális hőmérséklet a légkondicionálás hátrányos tulajdonságai nélkül.
• A „gépfűtés” opció rendelése nélkül minimálisan -10 fokban használható rendszer.
• Immár sztenderd: minimum 100 mikronos festés, szelepsor kapcsolás, IP65-ös por- és vízvédelem, légkezelő rendszer, lámpavédők és még sok minden egyéb…

Statisztikai funkciók

A Pellenc ST rendszereibe olyan fejlett szoftveres eszközt integrál, mely segítségével a teljes hulladékáram nyomonpellenc ST - szoftverek követhető, monitorozható, statisztika készíthető. Számos indikátor áll a felhasználók rendelkezésére: áteresztési mutatók (összetétel, térfogat, nedvességtartalom, szennyezőanyag tartalom – például PVC és klór aránya – fűtőérték stb.)  Ezen értékek a gép interfészén érhetőek el, de a MODBUS rendszeren keresztül fájlok formájában is elérhetőek. Felhívjuk felhasználóink figyelmét arra, hogy ezen funkciók érdemi használatához kalibráció szükséges, melyet kizárólag a Best Machinery Kft. rendszermérnökei végezhetnek el. Ennek pontos feltételeiről kérjük, érdeklődjön kollégáinknál, akik bővebb felvilágosítást nyújtanak az érdeklődők számára.

Turbosorter

A Turbosorter egy speciálisan a Pellenc ST által szabadalmaztatott technológia, mely segíti a könnyűanyag frakció szalagon maradását – ezáltal pontos detektálhatóságát – úgy, hogy lamináris áramlást hoz létre az anyagáram fölött. Tesztek alapján akár 10 százalékpontos hatékonyságbeli növekedés is elérhető a technológia használatával. A Turbosorter különösen ajánlott könnyebb anyagok (például fólia, lapos csomagolási hulladék stb.) válogatása esetében. A Turbosorter az alapfelszereltség részét képezi a Mistral+ Film verzió esetében.

Disc Spreader

A szabadalmaztatott Disc Spreader (DS) egy tárcsás anyagdisztribúciós rendszer, amely közvetlenül a Pellenc ST gépek szalagrendszeréhez csatlakoztatható. A berendezés a létező legoptimálisabb megoldást nyújtja az anyagáram a szalag teljes szélességében való szétosztásának tekintetében.

Előnyös tulajdonságai:

• Jobb anyageloszlás, ezáltal kevesebb átfedés és jobb válogatási hatásfok!
• Kompakt dizájn, több beépíthetőségi lehetőség (0, 90 és 180 fokos etetés).
• Robosztus felépítés a változó anyagáramhoz igazodva: a DS rendszer gyakorlatilag bármilyen anyag terítésére képes, kezdve a 2D, 3D műanyaggal, folytatva a papírral, kartonnal, szerves anyaggal, RDF-fel stb.

Ha a DS rendszer más Pellenc ST berendezéssel együtt kerül megrendelésre, akkor a Pellenc ST a legmagasabb válogatási kihozatalt tudja biztosítani a Mistral+ rendszerek esetében. A továbbiakban a megrendelőnek nem kell az összehangolás és anyagelosztás problémáin töprengenie. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a DS rendszer opcióként kizárólag a Mistral+ Full Package rendszerhez érhető el.

Bővebb információt, árajánlatot szeretne? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Videók


Pellenc ST mintaüzem bemutatása

MOST AKTÍV videó

PellencST Mistral+ optikai szeparátor / válogatógép

Következő videó:
kattintson a képre!


Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 289 vendég és 0 tag böngészi