A LiuGong teljes termékvonalát felvonultatta a Bauma 2016-on

A LiuGong a nagyteljesítményű munkagépek teljes kínálatát felvonultató, globálisan is meghatározó gyártó. Az április 11 és 17 között a németországi Münchenben megrendezett Bauma 2016-on, a világ egyik legnagyobb, építőipari gépekkel foglalkozó vásárán a vállalat felvonultatta teljes, korábban még nem látott kínálatát.

LiuGong 856H a Bauma 2016 kiállításon


A LiuGong már jó ideje visszatérő kiállító a Bauma-n, idén a Dressta-val (a márka a LiuGong tulajdona) együtt 2588 négyzetmétert foglalt el, s bemutatásra került az E szériás termékvonalba tartozó hat új lánctalpas kotró is. A gépek 15 és 50 tonna között mozognak, s David Beatenbough, a LiuGong alelnöke szerint túlmutatnak a földmunka végzésén. A Bauman a LiuGong bemutatta a közönségnek homlokrakodóit, csúszókormányzású rakodógépeit, földgyaluit, úthengereit, villástargoncáit és a PTJ360A daruját is.

LiuGong stand, Bauma 2016

Az E szériához tartozó kotrók teljes kínálata felöleli a 915EIV, 925EIV, 933EIV, 939EIV, 922EIIIB és 950EIIIA gépeket, melyek közül az 50 tonnás gépet leszámítva mindegyik megfelel az európai károsanyag-kibocsátási szabályoknak. A széria újabb és technológiailag fejlettebb hidraulikus rendszert használ, mely nagyobb termelékenységet és hatékonyságot biztosít. Az új széria bizonyítja a LiuGong folyamatos fejlesztését az iparágban, ahogy elkötelezettségét is az Európai piac irányában.

liugong hirdetes fmg

Az Európai piac meghódítása elengedhetetlen a LiuGong sikerének szempontjából. Az ügyfelek többet szeretnének megbízhatóan működő gépeknél. Ehelyett egy szolgáltatás-csomagban gondolkodnak, munkagépeket szeretnének az év minden napján, éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálattal és cserealkatrészekkel. A LiuGong kilenc termékvonallal rendelkezik Európában, melyet speciálisan az európai igényeknek megfelelően fejlesztettek ki, illetve egy 2400 négyzetméteres alkatrészraktár is elérhető a hollandiai Almereben, ahonnan Európa bármelyik márkaképviseletét gyorsan és hatékonyan szolgálják ki.

Bauma 2016 - LiuGong B szériás csúszókormányzású

A LiuGong idén negyedik alkalommal volt jelen a Bauma-n, ezalatt az idő alatt az európai jelenléte növekedett. 2012-ben a LiuGong megkezdte működését a hollandiai Almereben, kiterjesztette működését a brit piacra az építőipari gépek értékesítésével, majd 2015. októberében a francia piacra is belépett.

Bauma 2016 - LiuGong 933E kotrógép

Beatenbough úr hozzátette: „A homlokrakodók és exkavátorok mellett a LiuGong grédereket, dömperekett, úthengereket, aszfaltozó gépeket, marógépeket, teherautóra szerelhető darukat és más gépeket is gyárt. Egyike vagyunk a világ néhány azon építőipari gyártó cégének, mely a kategóriájában legjobb gépek teljes termékvonalát és teljes megoldásokat kínál, mindezt globális támogatással megfejelve.”


A bejegyzést írta: Császár Viktor és Blaskó Gergely - (A szerzőről

Kérjen ajánlatot LiuGong munkagépre! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 349 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x