A LiuGong leány Dressta brand további viszonteladókat keres

A LiuGong leányvállalataként üzemelő Dressta vezetősége arra törekszik, hogy magasabb számú gépeladással a cég növelni tudja értékesítési volumenét a leginkább fejlődő közép- és dél-amerikai régió országaiban is.

Dressta td-40e extra 

A LiuGong tulajdonában lévő, Lengyelország Stalowa Wola városában üzemelő Dressta földmunkagép-gyártó vállalat sajtótájékoztatóján Leslaw Holysz vezérigazgató a következőképpen nyilatkozott: „Panamát leszámítva semmilyen más latin-amerikai országban sem rendelkezünk viszonteladókkal. Még az óriási felvevőpiacnak számító Mexikóban sincs disztribútorunk. Panama nagyon jó partnernek bizonyul, mivel idén számos berendezést adtunk el az országban. Nélkülözhetetlen, hogy a mexikói, perui és chilei piac is megnyíljon a Dressta számára. Tudom, hogy a LiuGongnak nagyon jó partnerhálózata van a térségben, ezért reméljük, hogy a mi TD-40E és TD-25M típusú dózereink is vevőkre találnak ezekben az országokban.”

dressta-liugong td40e 0017

„A Dressta és a LiuGong közös, globális viszonteladói hálózatának kiépítésére való törekvésünk elfogadása folyamatban van. Arra bátorítjuk a LiuGong forgalmazóit, hogy ne zárkózzanak el az együttműködéstől. Néhány Dressta viszonteladó már most is érdekelt a LiuGong homlokrakodók és kotrógépek értékesítésében. Kazahsztáni és oroszországi disztribútoraink pedig már most is a LiuGong kereskedők közül kerülnek ki.”

Hála a LiuGong értékesítési hálózatának, a Dressta gépei idén eljuthattak az angol és a francia vevőkhöz is. Holysz szerint a következő hatalmas falat a német piacra való betörés lesz. A vásárlók és a forgalmazók elvárásai egyaránt magasak. „Bizton állíthatom, a LiuGonghoz hasonlóan felkészültünk, hogy megfeleljünk a német piac magas igényeinek is.” – Mondta a Dressta vezérigazgatója.

David Beatenbough, a LiuGong alelnöke szerint a lengyelországi befektetés legfőbb célja az volt, hogy a LiuGong a Dressta gyár továbbfejlesztésével és kibővítésével európai gyártóbázisra tegyen szert. A hosszú távú siker titka egyértelmű. Cél, hogy a gyárakat maximális kapacitással működtessék. A LiuGong gépek lengyelországi gyártása lehetőséget teremt arra, hogy az európai igények kiszolgálása sokkal gyorsabbá váljék.

A sajtótájékoztató az új típusú Dressta dózer, a TD-40E Extra bemutatásával zárult. A rendezvényen homlokrakodók, csőfektetők és Dressta kotró-rakodók is felsorakoztak.

 

A cikket írta: Blaskó Gergely - (A szerzőről)

 

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 291 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x