A kék monstrum

A Best Machinery cég forgalmazásában lévő gépet szeretném minősíteni. A típus a LiuGong 877III-as homlokrakodó. Kék színben kaptuk, egy tesztgép volt. Nekem ez a szín nagyon tetszik. Egyedi, nem sárga, mint a legtöbb rakodógép.

LiuGong 877III homlokrakodó 1

Kemenespálfán, a vasúti töltés kő-osztályozásánál használtuk a rakodási munkálatok ellátására.

Az osztályozó rakását és depózási feladatokat végeztem vele. Egy rendkívül megbízható, jó gép volt. Nagyon szerettem vele dolgozni, mivel elég nagy és tágas a vezető-kabinja. Bőven van bent hely. Egyedül a Joystickkal nem voltam teljesen elégedett, ezen kellene egy kicsit változtatni. Nem állt annyira kézre, talán a felső részénél túl lapos, elnyújtott. De amúgy minden elfogadható volt.

LiuGong 3+1 év garancia

Bivalyerős gép. Jó fordulás és nagyon gyors hidraulika rendszer jellemzi. Magasságából adódóan jól kilátható a munkaterület. Meglepődtünk a rakodó kedvező fogyasztásán, a hatalmas 10.8-as Cummins motor ellenére igen jól evett.

LiuGong 877III homlokrakodó 2

Sajnos rövid ideig tartott a munka, de ezalatt is nagyon megszerettem ezt a kék LiuGong homlokrakodót. A mai kor követelményeinek mindenben megfelel. Annak ellenére igaz ez, hogy én a CAT gépeket imádom. Személyes tapasztalatom és véleményem maximális elégedettség a géppel szemben! Jó volt vele dolgozni. 

Baranyai Zoltán

Kérjen ajánlatot a leírásban szereplő gép modelfrissített változatára!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Olvasson több ítéletet! Vissza a Munka-Gépítélet kezdőlapjára

 

Annak ellenére hogy a Best Machinery LiuGong márkakereskedőként vált ismertté, és oldalunkon a legtöbbször LiuGonggal kapcsolatos cikkeket lehet olvasni, a Munka-Gépítélet azért jött létre, hogy a 10.000-nél is több Facebookos barátunk számára olyan felületet biztosítsunk, ahol ők is közhírré tehetik egy-egy munkagéppel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. A Munka-Gépítélet írásai nem tükrözik a Best Machinery véleményét. A szerzők által küldött anyagok tartalmát nem változtatjuk meg, kizárólag a súlyos helyesírási hibákat javítjuk ki. Ön is írna kedvenc vagy kevéssé szeretett munkagépéről? Küldje el nekünk az anyagot az  email címre, és mi megjelentetjük* azt. Ossza meg tapasztalatait a munkagépes szakma 10.000-es krémjével.
*A jogviták elkerülése végett fenntartjuk annak lehetőségét, hogy a fiktívnek vélt leírások megjelenését korlátozzuk.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 305 vendég és 0 tag böngészi