"A sárga szörny"

Mai szerkesztett Munka-Gépítéletünk főszereplője egy 842III-as LiuGong munkagép, valamint Henry Keijzers. A gépkezelő Oss megye komposztáló és újrahasznosító üzemében dolgozik, és a helyi város hulladékának megsemmisítésében segédkezik. A település egy nagy kiterjedésű megyének a fővárosa, mely az utóbbi két évtizedben több kisebb várost olvasztott magába.

LiuGong 842III komposzt telep 1

Oss Hollandia North Brabant tartományának egy iparosított régiója, majdnem 85.000 fős lélekszámmal. A nyugdíjazott holland labdarúgó, Ruud van Nistelrooy született itt, ez a város legfőbb nevezetessége. Mindezek mellett még olyan vezető nagyvállalatok létesítettek gyártóegységet a településen, mint az Unilever, az Organon/MSD és a Heesen Yachts.

A komposztáló és újrahasznosító üzem egész éven át egy hétből hat napot üzemel, s évente mintegy 22.000 négyzetméternyi komposztot és újrahasznosítandó anyagot mozgat meg, s készít fel a szállításra. Ez annyit jelent, hogy a telep munkagépeik mindegyike kemény munkát végez, ezért a tartósság és a termelékenység nagyon fontos szempont, csakúgy mint az értékesítés után nyújtott szolgáltatások (például szerviz és alkatrészellátás), melyek nagyban lecsökkenthetik az állásidőt. A legtöbb növényi hulladék energetikai cégeknek kerül kiszállításra, hogy energiát termeljenek belőlük.

A hulladék feldolgozás túlnyomó részt nem tiszta munka, ezért a komposzt részleg igen erőteljes szagokat áraszt. A LiuGong 842III homlokrakodója modern, oldalra erősített kabinszűrővel van ellátva, mely friss és tiszta levegőt biztosít kezelőfülkében. Ez nem kizárólag biztonsági és egészségügyi okokból fontos, hanem a munkát is kellemesebbé teszi. A kezelő elmondása szerint egész nap zárva tartja a kabin ajtaját a friss, és tiszta levegő érdekében. A fülkében mindig egy kicsivel nagyobb a nyomás, mint az atmoszféráé, így ez is segít abban, hogy megvédje Henryt a szennyezett levegőtől.

LiuGong 842III homlokrakodó 1

„Eddig nagyon elégedett vagyok a géppel. Könnyű kezelni, és a helyi forgalmazótól, a Hansan-tól is megfelelő műszaki támogatásban részesülünk. A hidraulikát is módosíttattuk egy kicsit, gyorscsatlakozót is szereltettünk rá, és a kezelőfülkét is speciális felszereltséggel rendeltük.

Már korábban is vettünk tőlük gépeket, ennek már nyolc éve. A Hansan telephelye csak 7 km-re van tőlünk, így a közelség, a jó árfekvés és a könnyű elérhetőség mind arra sarkalltak minket, hogy ismét LiuGong munkagépet vásároljunk tőlük. Eddig nem csalódtunk, a berendezés erős, tartós és könnyen kezelhető.”

  

  

A bejegyzést készítette: Földi Anita és Blaskó Gergely (A szerzőről)

 

Olvasson több ítéletet! Vissza a Munka-Gépítélet kezdőlapjára

 

A LiuGong európai részlege a Munka-Gépítélet sikerein felbuzdulva úgy határozott, hogy körbejárja ügyfeleit, és interjúkat készít a LiuGong gépek aktív használóival. Ön jelenleg ezen interjúk egyikét olvassa.

A Munka-Gépítélet azért jött létre, hogy a 10.000-nél is több Facebookos barátunk számára olyan felületet biztosítsunk, ahol ők is közhírré tehetik egy-egy munkagéppel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. Ön is írna kedvenc vagy kevéssé szeretett munkagépéről? Küldje el nekünk az anyagot az  email címre, és mi megjelentetjük* azt. Ossza meg tapasztalatait a munkagépes szakma 10.000-es krémjével. Nem csak LiuGong gépekkel szerzett tapasztalatait várjuk!

*A jogviták elkerülése végett fenntartjuk annak lehetőségét, hogy a fiktívnek vélt leírások megjelenését korlátozzuk.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 267 vendég és 0 tag böngészi