A csatornák ura

Mai szerkesztett Munka-Gépítéletünk gépkezelőjét WillemJan van Werven−nek hívják és a Van Dijk Infragroep üzemvezetőjeként dolgozik. A Van Dijk Infragroep közepes méretű építőipari cég a mélyépítő szektorban. Jelenleg három telephelyük van Hollandiában, 25 munkavállalót foglalkoztatnak, és számos alvállalkozóval dolgoznak együtt.

Meppel 856 LiuGong homlokrakodó 1

WillemJan van Werven a Meppelerdiep csatornánál 2006-ban nyílt Port Seth-i Meppel Quay telepen dolgozik. A partszakasznál a hajók által kiszolgált, 2000 tonnás kapacitású telephely 20.000 m2-en terül el. Az A32 és az A38 autópályák nagyon közel vannak. Ez a tény nagyban megkönnyíti a különböző anyagok (például a homok, gumi, fa, és kavics) raktározását, illetve mozgatását.

A cég dolgozói kizárólag homlokrakodókat használnak ahhoz, hogy kirakodják a kikötőbe érkező hajókat, illetve hogy a telephelyen mozgassák az anyagot. Végső soron teherautókra pakolják a szállítmányt, majd a célállomásra szállítják azt.

Meppel 856 LiuGong homlokrakodó

WillemJan van Werven szavait idézve: „Az utóbbi években jelentősen megnőtt a telephely kapacitása, s ideje volt beszereznünk egy nagyobb homlokrakodót, mivel a meglévő - a mostaninál sokkal kisebb - gépünk a mennyiségi bővülés következtében már lassan alkalmatlanná vált ellátni feladatait.

LiuGong 3+1 év garancia

A vásárlást azonban nem akartuk elsietni, nehogy olyan berendezésre tegyünk szert, ami a későbbiekben használhatatlannak bizonyul. Abban az időben amikor a homlokrakodó vásárlást fontolgattam, a Hansan Machinery értékesítési igazgatója keresett fel minket. Korábban már dolgoztam a Hansannal és pozitív tapasztalatokat szereztem. Kiváló a hírnevük és kitűnő szolgáltatást biztosítanak ügyfeleik számára.

A Meppel és a Hansan csapat

Egy olyan cég, mint a Van Dijk Infragroep szem előtt tartja a jövő sikereit és szeret új dolgokat kipróbálni. A vásárlás mellett való döntésem legfontosabb tényezője a kedvező ár, a rugalmasság, illetve a Hansan és a LiuGong által nyújtott szolgáltatások voltak. A felkínált hosszú távú bérleti lehetőséget megragadva egy 856III homlokrakodónak tesztelhettük le az alkalmasságát. Mindezt természetesen még mielőtt megvásároltuk volna. A berendezés ára nagyon kedvező volt. A demó szintén alkalmat adott arra, hogy megnézzük, mit tud számunkra nyújtani a LiuGong.”

  

A bejegyzést készítette: Földi Anita és Blaskó Gergely (A szerzőről)

Kérjen ajánlatot a leírásban szereplő gép modelfrissített változatára!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Olvasson több ítéletet! Vissza a Munka-Gépítélet kezdőlapjára

 

A LiuGong európai részlege a Munka-Gépítélet sikerein felbuzdulva úgy határozott, hogy körbejárja ügyfeleit, és interjúkat készít a LiuGong gépek aktív használóival. Ön jelenleg ezen interjúk egyikét olvassa.

A Munka-Gépítélet azért jött létre, hogy a 10.000-nél is több Facebookos barátunk számára olyan felületet biztosítsunk, ahol ők is közhírré tehetik egy-egy munkagéppel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. Ön is írna kedvenc vagy kevéssé szeretett munkagépéről? Küldje el nekünk az anyagot az  email címre, és mi megjelentetjük* azt. Ossza meg tapasztalatait a munkagépes szakma 10.000-es krémjével. Nem csak LiuGong gépekkel szerzett tapasztalatait várjuk!

*A jogviták elkerülése végett fenntartjuk annak lehetőségét, hogy a fiktívnek vélt leírások megjelenését korlátozzuk.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 452 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x